Cine poate sa ma ajute?, transport
![]() ![]() ![]() |
Cine poate sa ma ajute?, transport
augustin87r |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|||
balky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 4 January 07 ![]() |
Gandeste-te ca te va costa foarte mult.Cel care te poate ajuta trebuie sa faca ( depinde unde sta , dau exemplul meu ) Bucuresti-Braila, Braila-Sibiu ,Sibiu-Bucuresti. Sunt multe sute de km plus ca pierzi o zi intreaga si te va costa destul de mult. Trebuie sa gasesti pe cineva care sta in oricare din cele 2 orase. Bafta !
|
--------------------
daewoo/dacia/daewoo
evanda/papuc/nubira2
- toate de Bucuresti
2003/2003/2003 Trup si suflet pentru culori !
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Am gresit eu, de la Buzau la Sibiu:) .Poate e cineva care sta in Buzau su in Sibiu si ma aude .......sa calculez eu cati km sunt........
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa mai dai un anunt si pe www.motociclism.ro, cred ca ai mai multe sanse acolo.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
augustin87r |
![]()
|
Am dat si pe motociclism,dar nu prea e nimeni.Nu stiu de ce se feresc oamenii.Ma gandeam ca pe forum pe aici gasesc pe cineva care face transporturi,sau are o dubita ceva......vad ca nimeni.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
daca esti in unul din cele 2 orase intreaba si tu un taximetrist daca stie pe cineva cu aceasta posibilitate... deobicei ei se cam stiu intre ei si aici ma refer la trasnportatori de orice fel...daca nu...cauta si tu pe la casele de expeditii...
|
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
augustin87r |
![]()
|
sunt student la sibiu.,Intre sibiu si buzau sunt 300 km.Daca intreb un taximetrist zice ca ma duce el si imi ia mai mult decat dau eu pe motoreta......poate stiti chiar dvs pe cineva
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
Ti-am sugerat sa intrebi un taximetrist despre o companie de transport national sau international...astia umbla prin toata tara cu/dupa marfa... bag mana in foc ca chiar maine exista un camion ce trece sau pleaca din Buzau si va ajunge/trece prin Sibiu(trebuie sa fie un transportator mai mare in Buzau, cat despre Sibiu...Atlassib are si o sora de transport marfa... Transcar)... daca nu CASE DE EXPEDITII...astia au multe conexiuni cu transportatorii si o motocicleta se poate pune oricand (cam un euro-palet) langa restul de marfa...
|
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
augustin87r |
![]()
|
Am sa incerc si la Atlassib si la Curiero.......
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
augustin87r |
![]()
|
Auziti,dar ce inseamna Euro Palet?
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
9339 dispecerat tce.suna maine si vezi cat te costa toata treaba. Pot sa vina sa iti ridice marfa de acasa nu trebuie sa mergi tu in agentie cu ea o livreaza in sibiu la adresa sau poate fi ridicata din agentie de catre destinatar etc.Zi-mi daca o trimiti cu TCe-ul ca ii cunosc pe sefii din agentie din aproape toate platformele si pot sa iti pun o vorba buna sa ajunga neatinsa si cat mai repede. Vezi ca vorba aia cu 24 de ore e doar teoretica in practica dureaza cam 3 zile pentru persoane fizice.
|
--------------------
Ford
Focus
- vl
2002/Ghia Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@initiator:
un singur topic ar fi fost de ajuns: cine poate/e dispus sa te ajute, o face si cu un topic; cine nu, n-o sa se lase convins de mai multe. 20%. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
augustin87r |
![]()
|
QUOTE(mauru007 @ 11 Apr 2007, 23:11) 9339 dispecerat tce.suna maine si vezi cat te costa toata treaba. Pot sa vina sa iti ridice marfa de acasa nu trebuie sa mergi tu in agentie cu ea o livreaza in sibiu la adresa sau poate fi ridicata din agentie de catre destinatar etc.Zi-mi daca o trimiti cu TCe-ul ca ii cunosc pe sefii din agentie din aproape toate platformele si pot sa iti pun o vorba buna sa ajunga neatinsa si cat mai repede. Vezi ca vorba aia cu 24 de ore e doar teoretica in practica dureaza cam 3 zile pentru persoane fizice. Sa stabilesc intai o data de intalnire cu posesorul si dupa aia am sa vb si la dispecerat........Contey pe dvs ca imi puneti o vorba buna ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
augustin87r |
![]()
|
auziti,dar ce prefix are nr de dispecerat tce ca poate sun de pe mobil?
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
021
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
riderontornadoes |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 9 June 05 ![]() |
am eu un papuc si te pot ajuta. te costa un milion jumate uzura masinii si munca mea, iar benzina o bagi tu. sunt din bucuresti.
|
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
dar daca mergi pe motoreta pana unde-ti trebuie.. ce are? nu ma refer la drumuri europene.. sunt destule drumuri nationale unde ai voie sa mergi cu motoreta plus ca faci un drum, o plimbare, si posibil sa iesi foarte ieftin la consum plus un transport gratuit de o persoana.. tu.
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sau poate nu are permis.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
E o ruseasca veche, s-ar putea s-o ia si sa o reconditioneze...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
te ajut eu, da imi platesti Bucuresti - Braila - Sibiu - Braila - Bucuresti
![]() Try Fan curier, Urgent Curier, DHL This post has been edited by Adrianno: 13 Apr 2007, 19:58 |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
augustin87r |
![]()
|
Sunt inca amarat.N-am permis, ca de aia o iau ca sa invat pe ea. Am vorbit cu proprietarul si s-ar putea sa ma rezolve.Ma suna diseara ca are un prieten care poate sa ma ajute si ii platesc doar motorina.Va spun rezulatatul....
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, da' ce model de motocicleta e aia pe motorina? ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
motorina masinii care o sa faca transportul
|
--------------------
dacia
supernova
- mm 13 ral
2002 europa membru cooperant
|
|
Sony |
![]()
|
Nu ar fi mai simplu sa gaseasca un posesor de permis categoria A si sa mearga impreuna la destinatie?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nustu cat costa chesti asta ,da taximetristi braila bucuresti iti cer cam 170 ron 200 ron.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 14 Apr 2007, 12:46) Sunt si motociclete pe motorina ![]() QUOTE(Sony @ 14 Apr 2007, 12:55) Nu ar fi mai simplu sa gaseasca un posesor de permis categoria A si sa mearga impreuna la destinatie? Tot ar trebui sa-i plateasca biletul de tren sau microbuz ![]() Iar cand iti iei o fosila d-asta, sa mergi atata drum fara sa ii stii hibele, e un fel de ruleta ruseasca. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ai ma! 26.gif
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:38 |