Incident, Ușoară înfundătură
![]() ![]() ![]() |
Incident, Ușoară înfundătură
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Ti-o chituieste. Daca e julit du-te la asigurari sa nu rugineasca.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Daca e zgariata pana la tabla merita facuta indiferent casco sau cu banii tai.
Daca nu iti place cum arata merita facuta indiferent casco sau cu banii tai. In orice alt caz ... ![]() Bafta, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Si vezi ca aripa spate nu se da jos decat cu autogenul.
![]() |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Masinuta mea a fost lovita pe dreapta spate exact deasupra barii spate si nu au taiat absolut nimic ... deci se poate.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
je_design |
![]()
|
am atasat niste poze.
sper sa o poata indrepta fara complicatii Attached thumbnail(s) Imag000.jpg ( Size: 316.75k ) Number of downloads: 368 Imag001.jpg ( Size: 233.95k ) Number of downloads: 352 |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
In cazul tau se poate repara fara sa se taie nimic. Nu mai suntem in anii 80, orice service serios are aparatura necesara. Din cate vad vopseaua e doar foarte usor julita. Daca estetic nu te deranjeaza (vorbesc despre infundatura, ceea ce a mai ramas din ea), eu zic sa incerci un mic polish corector si daca este multumitor sa ramai cu vopseaua originala.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
CHIT scrie pe ea......
sau...o poti lasa asa....Dar asta doar daca e crapata vopseaua. Si la loganul meu a aparut o zgarietura lunga (multumesc pe aceasta cale multi iubitei mele iubite ![]() This post has been edited by driverx: 30 Mar 2007, 17:25 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
je_design |
![]()
|
daca bag mana prin porbagaj, simt "umflatura" dar mai mult de atat nu pot sa o apas. acum cu mana goala e greu, nu pot sa apas bine ca e chiar pe muchie, dar cu scule adecvate cred ca se rezolva.
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Acolo s-a intins tabla. Poti impinge cat vrei tu, ca nu o indrepti. Aia se poate bate la loc fara probleme, dar iese cu vopseala pe ambele parti, si afara, si in portbagaj...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
je_design |
![]()
|
se pare ca ai dreptate. oricum era infundata destul de mult, am mai redus din"damage" gratie tablei subtiri
![]() This post has been edited by skyspot: 30 Mar 2007, 17:40 |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
je_design |
![]()
|
Ziceți-mi vă rog care-i procedura de declarare la poliție a incidentului? Cât costă și ce acte îmi trebuie? Merci mult! Dacă mai am o zgârietura tot pe partea stânga, dar e la aripa din față, pot s-o declar și pe aia? Nu-i prea etic.. :-)
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Te duci la sectia sectorului de care apartii (daca vrei), completezi foaie (zici ca tocmai ce s-a intamplat necazul in parcare), stai la coada, iei adeverinta de la politist, te duci la service sa faci programare....si restul il stii. Pentru cealalta zgarietura iti recomand alta zi si alt sector pentru a declara (cine stie peste cine dai). Ca si sector, recomand 1, sectia de accidente usoare fiind cea mai ok.
![]() |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
je_design |
![]()
|
bara din spate (spoilerul) cum este prinsa?? sau mai exact cum se da jos?
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Spoilerul spate are o gramada de suruburi ( unele torx ). O parte sunt chiar sus cum deschizi portbagajul, altele sunt cum sa zic fata in fata cu rotile spate si sunt de plastic parca ( eu am dat rotile spate jos pe rand cand am desfacut spoilerul spate) si mai sunt cateva suruburi care tin aparatorile de plastic de la rotile spate ( alea ca niste oale) si mai sunt sub masina sub spoiler spre roata de rezerva inca o tura de suruburi torx parca.
Apoi mai sunt si niste "chestii" de fixare din platic la capetii ( acolo unde face curba de aprox 90 de grade) spoilerului cu caroseria si nu mai tin minte daca si in centru mai are ceva. Cam asta ar fi. Spor la munca! Nu fii descurajat ca e mai usor decat pare. This post has been edited by vsebas: 2 Apr 2007, 20:55 |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skyspot @ 30 Mar 2007, 16:33) Azi mi-am găsit mașina ușor lovită. E vorba de aripa spate, imediat după curbura aripii, deasupra spoilerului. E înfundata ușor, vopseaua e puțin julită. Am reușit să o îndrept puțin, am scos mocheta și am împins ușor tabla până și-a revenit. Oare se poate îndrepta fără să dea jos aripa? Și e indicat să apelez la casco? QUOTE(skyspot @ 3 Apr 2007, 20:43) O să o fac pe casco la vară. Dar până atunci vreau să dau cu puțin grund pe unde a sărit vopseaua pe muchia aripilor ca să nu ruginească. Și nu vreau ca acest grund să atace vopseaua... Grund-ul e marca dupli-color. sa-mi explice si mie cineva ![]() ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 20:54 |