Oferta vw polo
![]() ![]() ![]() |
Oferta vw polo
romeodr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 March 07 From: brasov ![]() |
|
||
--------------------
LAGUNA 1ph2
NEVADA GRANDTOURS CONCORDE
..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!!
- BV 77 EME
|
|||
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
dupa 20000 km cu polo
un mare + la capitolul stabilitate, asta fata de solenza, supernova. putin cam prea tare suspensia. m-am tot jucat cu ea in viraje si e o placere ![]() greieri in masina absolut deloc, directie destul de precisa. finisaje: in afara de un mic defect de imbinare la consola schimbatorului nu am ce reprosa. materialele de buna calitate, chiar daca se murdaresc destul de usor la insonorizare : decent, dar se potea si mai bine. ( eu am tdi ) volum portbagaj : micut pentru 2 persoane suficient , pentru 4 persoane in concediu destul de limitat cutia de vizeze nota 10, foarte precisa frana e foarte puternica, si foarte bine dozata forta de apasare a pedalei motorul nu intra in discutie, eu am 1.4 diesel in 3 cilindrii de care sunt foarte multumit ca remarca : putin ciudata amplasarea politei de depozitare sub coloana de directie haionul de inchide putin cam greu , trebuie trantit ( poate ca asa trebuie ) usile au un sistem interesant de inchidere ( opritorul usii ) de 2 ori chiar m-am lovit cand se inchideau ( au ceva forta ) ca echipare are abs, 2 airbag, drumuri grele, C.B .... e undeva pe la mijloc cu dotarile, am plecat de la confortline defecte pana acum : 0 This post has been edited by david79: 11 Apr 2007, 15:54 |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu ce dimensiuni de cauciucuri? Ca se batea moneda pe ele mai devreme, inclusiv in ceea ce priveste stabilitatea unde i-ai dat +.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
185/60/14
la polo sunt disponibile si omologate, scrie si pe usa rezervorului 165/ 70 / 13 - mai rar 165/65/14 185/60/14 195/??/15 - varianta sportline eu am platit 100 e diferenta cana am facut comanda ca sa trec de la 165/65/14 la 185/60/14 cred ce problema dimensiunii rotilor e irelevanta |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 11 Apr 2007, 10:55) o masina gandita pentru roti de 13 nu se va comporta bine cu roti pe 15 de exemplu? cutia de viteza are in ea niste rapoarte care sunt gandite pentru un anumit diametru al rotii, cu roti mai mari se da toata ingineria peste cap. Diametrul rotii poate ramane acelasi, daca se monteaza cauciucuri cu talon ingust. Revenind la subiectul topicului, pot preciza ca am condus acest model, iar prin comparatie cu masina mea, deci aceeasi clasa, aceeasi cilindree, e mai buna la toate capitolele, cu exceptia: - frane - spatiu. Deci cred ca e o oferta atragatoare. Totusi, se simte lipsa unei motorizari diesel in acest nivel de echipare. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cate Logan/Clio/Albea&stuff mai vechi de 5-6 ani ai vazut?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Clio e pe strada de mai mult de 6 ani, din cate stiu eu, argon.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Stiu, Clio-ul are ceva ani, dar eu , precum si St probabil ne refeream la astea mai noi, de dupa 2001, de unde stii ca virgula generatiile vechi de Clio nu au beneficiat de un tratament diferit la tabla? macar cele vechi nu-s facute la mama dracu' , ci la mama lor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
gdm |
![]()
|
Firmele serioase aplica virgula galvanizarea de pe la inceputul anilor 90. Deci si modelele mai vechi de clio cred ca virgula sunt galvanizate.
![]() |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci virgula nu sunt nici alea vechi virgula galvanizate punct
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
gdm |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1410
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(romeodr @ 11 Apr 2007, 08:03) motorul in trei cilindrii,este mai echilibrat decit cel in patru, Esti sigur ? Eu stiam contrariul , cu cat creste numarul cilindrilor putem vorbi de o echilibrare superioara . Te invit sa verifici " echilibrarea mai buna " la un motor de Matiz , daca nu ai avut timp sa faci o comparatie intre motoarele de 1,4 si si 1,2 de la Polo . Cat despre zgomot , cel de 1.2 suna cel putin straniu , ai nevoie de ceva timp sa te obisnuiesti cu noul "sound" .Cred ca o alegere mai inteleapta ar fi o motorizarea de 1.4 , dar deja au sarit din buzunar 2000 eur si sunt off topic . |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
- Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 18:18 |