Claritate poze
![]() ![]() ![]() |
Claritate poze
Radduu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
1983 If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|||
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Nu cred ca merge. Daca imaginea nu contine pur si simplu informatia, nici un program nu o va putea adauga ulterior. (chestiile alea din filme unde baietii fac minuni dintr-o imagine, sunt basme). Poti creste luminozitatea sau contrastul dar cam atat. Se spune ca imaginea respectiva are "zgomot" si chestia asta nu se rezolva decat cu o iluminare suficienta in momentul fotografierii. La un aparat foto poti regla sensibilitatea echivalenta a dispozitivului pe care se formeaza imaginea (CCD, CMOS, film). Cu cat sensibilitatea (ASA, DIN) e mai mica , granulatia va fii mai fina, dar trebuie si mai multa lumina. La filmele cu sensibilitate mare (400 ASA, 1000 ASA, etc) trebuie putina lumina dar imaginea are o "rezolutie" mai proasta.
La un telefon cu camera nu cred sa poti regla chestia asta si acum dupa efectuarea fotografiei e tarziu deja. ![]() Incearca ACDSee, sau Corel Photo-Paint (se poate face zoom pana la nivel de pixel si multe corectii) This post has been edited by Amedeus: 12 Apr 2007, 21:49 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
yo cred ca ar trebui sa incerci cu Nero PhotoSnap Wiewer....
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
- CL 03 FLM
2007 3.2 MPI v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Eu zic ca ar trebui sa iti iei un aparat foto adevarat daca vrei poze de calitate... Daca poza este proasta (dpdv calitativ) nici mama programelor nu te ajuta ca sa obtii o poza mai buna... Se pot face unele mici corectii , blur, sharpness, accent edges, contrast/intesity, dar diferenta nu este foarte mare...
Nu i-am inteles niciodata pe aia care dau bani pe telefoane amestecate si apoi se pllang ca nu le ies pozele ca si cu aparatu' foto digital de 8 megapixeli... Ce vezi tu in filme, ca ia ajentu' efbiai reflexia din ochiu' suspectului si apoi o mareste si iti arata numarul masinii aflata la cinshpe kilometri distanta de locul faptei sunt basme....Crede-ma lucrez in domeniu... Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pune si tu poza sa facem si noi niste incercari
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ndorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 23 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova Clima
- CJ 71 xxx Supernova Clima 2001
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Adobe Photoshop / Neat Image / PhotoZoom Pro cred ca ar fi combinatia magica....impreuna cu ceva experienta la editat poze.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 13 Apr 2007, 07:53) Ce vezi tu in filme, ca ia ajentu' efbiai reflexia din ochiu' suspectului si apoi o mareste si iti arata numarul masinii aflata la cinshpe kilometri distanta de locul faptei sunt basme....Crede-ma lucrez in domeniu... Ia uite la poza asta ![]() Attached thumbnail(s) P8222610.JPG ( Size: 15.24k ) Number of downloads: 1107 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 15:19 |