Concept bulgaresc low-cost, 8000 euro
![]() ![]() ![]() |
Concept bulgaresc low-cost, 8000 euro
Corbu' |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
|
||
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Din cate stiu eu , nu exista Mercedes Smart, Smart e marca de sine statatoare. E Mercedes la fel cum e si Swatch...
Vezi ca dieselul de la Smart Forfour are 68 de cai, si cel de 1,1 pe benzina 75 de cai. Doar nu crezi ca vor pune motorul de 45 de cai de la fortwo... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Arata belea pe langa LOGAN . Si in plus , are motor de MERCEDES , nu de reno .
![]() This post has been edited by SiloS: 11 Apr 2007, 18:30 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Traseu evacuare dublu (asa se vede in poze) la 75 CP. Tare
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
[Gusti] |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 6 December 04 ![]() |
apoi dragii mei dak bulgarii ajung sa produca altceva decat muraturi ..... stati linistiti .... ca masina aia nu iasa la pretu ala .... poate ajung io popa(mai repede) ...in fine si cine si-ar cumpara masina asta ??? nu tu service nu tu piese de schimb la orice colt de strada(cat ii ea de dacie dar magazine sunt) si in plus ii greu de crezut ca cineva s-ar incumeta la o asemenea masina ..... apropo acu cateva zile am fo la expo in cj si era un model de Gylli (sper k am scris bine ) ceva hibrid cu motoare de toyota dar sincer loganu arat de 10 ori mai bine k una de aia ...de tot rasu(pt o imafine mai buna ganditiva la un golf 4 facut praf si apoi refacut de nea vasile in spatele blocului ...) era de tot rasu ...si avea niste preturi apoape de logan ...si lam intrbat pe tip ca service si garntii si dealea si o zis ca numa la bucresti parca au sevice (adik io sa schiomb ulei tyre sa ma duc pana la b ca numa acolo are firma repr...) mai buna ii dacia noastra asa cum ii ea cu ajunsuri si neajunsuri.... parerea mea ......
drumuri bune si cat mai multi km fara probleme !!\ |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 DCI. Preference
2007
- ab 03 yab viata e complexa ...fiti optimisti!!!
|
|
balky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 4 January 07 ![]() |
Doamne, mare ti-e gradina .......
Ce dracu sa intelegem din ce ai scris? Mai pune si tu o virgula , un punct ...orice , si nu mai manca litere ![]() |
--------------------
daewoo/dacia/daewoo
evanda/papuc/nubira2
2003/2003/2003
- toate de Bucuresti Trup si suflet pentru culori !
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE([Gusti] @ 11 Apr 2007, 22:05) nu tu service nu tu piese de schimb la orice colt de strada(cat ii ea de dacie dar magazine sunt) si in plus ii greu de crezut ca cineva s-ar incumeta la o asemenea masina ..... Pai daca motorul provine de la mercedes, probabil ca si piesele, asa ca in service tot la reprezentanta mercedes te duci, sau nu... |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Bai baieti!! Calmati-va!!
Loganul are 60% din componente luate direct din familia Renault Nssan. Si a fost proiectata integral in Catia inainte de a fi produsa prima masina. Si inca din faza de model virtual a fost testat la greu. Practic primul Logan scos ca prototip era identic cu astea de le veti voi. Daca ai 20 de oameni motivati si o masina cu comanda numerica in 6 axe faci o prostie de aia in 2 ani din fibra de sticla si alte chinezarii. Daca nu ai un constructor mondial in spate sa bage 2 mld de euro in popoul tau, cu industrie orizontala capabila sa sustina o productie indigena nu faci nimic. Deci bullshit cu castravetele cu motor de smart. |
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Nu aduce a Mercedes clasa A, restilizat , redesenat ? Mie parca asa imi miroase. Sa-si fi bagat mana cei de la Mercedes ?
This post has been edited by dRg: 12 Apr 2007, 14:52 |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Mana dreapta cu care se sterg la ......
![]() Cred ca daca era mana baietilor de la Mercedes (Deymler-Crysler) se stia din start, chiar se batea toba pe tema asta, nu o tineau secret. This post has been edited by Amedeus: 12 Apr 2007, 20:09 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
1. Swatch s-a retras din proiectul Smart. E adevarat ca ei au fost cei care l-au initiat dar acum Smart este 100% Mercedes.
2. Radeti voi de bulgari cat vreti, dar din cate ii vad eu sunt mai practici si mai realisti decat noi. In plus sunt si putin mai germanofili decat noi. Cred ca mai degraba sare Germania in ajutorul Bulgariei decat in ajutorul Romaniei. Este clar ca nu vor reusi sa produca o masina din asta fara sprijinul unui producator mare. Marea surpriza ar fi sa o faca impreuna cu un producator coreean (avand in vedere ca masinile coreene sunt destul de populare in Bulgaria) si atunci sa te tii low cost. Daca isi baga coada un Hyundai pe acolo Loganul va avea concurenta serioasa. Pana atunci insa mai au multe de dovedit, dar nu e imposibil. Macar despre bulgari se stie ca fac muraturi si salate bine, pe cand de romani se stie ca dau bine cu jula. Va spun inca odata ca oamenii astia sunt mai calculati si mai seriosi ca noi, iar daca gasesc finantare si intra pe piata o vor musca bine. Se vor intinde cat le e plapuma, si vor face din muraturi automobil. Exact asa cum ne-au luat si turistii nemti, la fel cum au mai multi km de autostrada de cat noi s.a.m.d. Si noi o sa ramanem cu batutul cu pumnul in piept ca bulgarii se pricep doar la muraturi! |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
hyundai nu are de ce sa se bage acolo. a investit in turcia. kia la fel in slovenia. chevrolet in polonia. oricum nu au fabrici, nu au industrie orizontala nu au nimic
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Cu dedicatie pt BJ[SIZE=7]
Amice nu am nimic cu poporul bulgar vecin si prietin. Inpreuna cu ei putem cladi un viiitor ieuropean glorios. Nu degeaba sangele stramosii nostri a curs in luptele crancene cu Lorzii Intunecati ai Lumii de Dinainte. Iar sulitele lor au tasnit catre albastrul cerului sub un singur stindard, anume cel al "Fratiei Inelului". Serios vorbind, traditia in tehnica a bulgarilor este slabuta rau. Chiar mai slabuta ca a noastra, iar atractivitatea lor pt constructorii auto este nula. Uita-te spre exemplu la Ungaria. Aceeasi suprafata si tot 10 mil locuitori. Pai: Suzuki, Opel, VW ,Audi ti se par suficiente? AAA uitasem Ikarus..care vinde de rupe in toata lumea. Republica Castravetia?.....0 |
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 04:12 |