La multi ani Tudor
![]() ![]() ![]() |
La multi ani Tudor
guliver |
![]()
|
||
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Of course!
![]() Numa' că nu știu dacă citește această cafenea. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Yes, yes LA MULTI ANI!
![]() Da ar trebui facut un topic dupa fratiorii de pe Reno...ca asa se umple serveru de topice cu La multi ani! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
in mai este ziua mea... Poate va pune naiba sa nu faceti topic ca ma supar pe voi...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Doar pentru cine merita.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
La multi ani Tudor!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
LA multi ani si numai bine!
![]() ![]() ..dar de ce majoritatea au pus emoticonuri cu bautura? ![]() This post has been edited by St: 13 Apr 2007, 15:45 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
finutu |
![]()
|
![]() baga un - ..aere! Group: Members Posts: 138 Joined: 2 February 07 From: Bucuresti ![]() |
La Multi Ani! Pazvante Chioruuu!
un prieten de treaba(nu are legatura cu nimeni) |
--------------------
Docia
1710
1943
- 1-B-113456 promo VN2
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Alydor daca ne faci breloace iti si cantam in cor "la multi ani"
![]() Ontopic: La multi ani si din partea mea domnului Tudor ![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Vezi ca ai uitat sa ne dai adresa ca sa-ti trimitem fetele alea dragute pe la tine in vizita...sa te ude cu sampanie ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 13 Apr 2007, 14:46) in mai este ziua mea... Poate va pune naiba sa nu faceti topic ca ma supar pe voi... Suma respectelor, Alydor La multi ani Domnule Tudor!!! Daca noi nu ne uram,cine sa ne ureze? Si lasa sa se umple serverele cu topicuri de acest gen ca noi suntem bogati si vom cumpara milioane de servere care vor sta la dispozitia noastra pentru topicuri de tot felul! FRATE Alydor daca nu mor eu pana atunci ca sa ajung moderator post mortem www.daciaclub.ro eu cu mana mea deschid topicul:AZI E ZIUA LUI Alydor!!! |
--------------------
a
b
c
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
sa traiesti coane bulan...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:28 |