Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
jkno |
![]() ![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cotiera scoasa de Dacia are aceeasi inaltime si este pozitionata un pic mai in fata. Sunt curios cu cat creste deranjul . .
This post has been edited by IRONICK: 8 May 2006, 10:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
parbriz expres |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 21 June 05 ![]() |
QUOTE(Think4Me @ 8 May 2006, 10:16) pentru cine este mai comod putem sa le trimitem direct acas`. Astfel pretul este 2,4 mil pentru cotiera cea noua si 2,0mil pentru cea ungureasca mai veche. pretul contine transportul pana la voi in batatura. This post has been edited by parbriz expres: 8 May 2006, 11:01 |
--------------------
dacia
logan
- bv11cox
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Domnii comozi o pot lua pe cea noua cu 2,1 mil de la dealer si le ramane si de o bere.
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
O bere ? Da ce bere este aia de 30RON ? Poate la Mariott ?
This post has been edited by IRONICK: 8 May 2006, 11:47 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
zmieu2go |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(jkno @ 8 May 2006, 10:42) Si nu ti se pare cam inalta? Din asta am si eu, dar mi se pare cam inalta pentru agitatia din oras, cand esti tot timpul cu mana pe schimbatorul de viteze. Asa am crezut si eu dupa ce am montat-o dar e foarte comoda, tre sa mai modific si cursa la schimbator si e si mai bine . |
--------------------
dacia
logan
2006/ambition dci
- B 30 WZR
|
|
IRONICK |
![]()
|
[attachmentid=24931][attachmentid=24932]
This post has been edited by IRONICK: 9 May 2006, 21:11 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum puteti sa va razbunati pe butoanele de 50 si cotierele de 250 roni din targ.
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
arata SUPER ! , dar nu inteleg din poza cum vine acolo in spate.. butoanele trebuiesc scoase si remontate pe suportul ala al cotierei ? eu nu am butoane in spate, am suport pahar.. il pierd? ca nu prea vad cum ar veni acolo..
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Haideidaniel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 May 06 ![]() |
QUOTE(bassfreak @ 10 May 2006, 00:19) arata SUPER ! , dar nu inteleg din poza cum vine acolo in spate.. butoanele trebuiesc scoase si remontate pe suportul ala al cotierei ? eu nu am butoane in spate, am suport pahar.. il pierd? ca nu prea vad cum ar veni acolo.. Salutare baieti A aparut si mult dorita cotiera pt Logan Ambition. Se gaseste la dealerii Dacia la pretul de aprox 2.2 mil. Am vazut-o si se potriveste perfect avand acces la butoanele de comanda geamuri spate. Nu am facut poze dar e bine de vazut la fata locului. |
--------------------
Logan
Logan
- BV 16 Dan
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Maximus Decimus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
Nici eu n-am gasit-o la dealer-ii din Buc...
|
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|
IRONICK |
![]()
|
Daca dealerii nu a gasit codul inseamna ca nu se pricep sa faca o comanda cum trebuie. Eu zic ca nu ati insistat voi. Le-ati spus si voi sa incerce sa faca o comanda, chiar daca nu se gaseste in sistem ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ironick (sau altii care au mai vazut cotiera la dealeri) - postati aici dealerul la care ati vazut asa ceva. Mi se pare mai buna o astfel de informatie decat sa ne spui ca nu am insistat noi. Eu am vorbit de dimineata la IPSO, omul mi-a spus ca nu exista cotiera de logan, i-am dictat codul, l-a verificat, nu l-a gasit in sistem. Asta a fost tot.
|
--------------------
Renault
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
Codrin |
![]()
|
QUOTE(mem @ 10 May 2006, 09:52) Eu am vorbit de dimineata la IPSO, omul mi-a spus ca nu exista cotiera de logan, i-am dictat codul, l-a verificat, nu l-a gasit in sistem. Unii au dat comanda de conducte aer spate desi la dealer se jurau ca n-or sa primeasca nimic pe comanda cu acel cod. Poze sunt, codul bun este, go for it! |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pentru cei care nu au butoane de geamuri spate, pot sa isi foloseasca in continuare scrumiera.
This post has been edited by IRONICK: 10 May 2006, 14:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
IRONICK |
![]()
|
@mem, incearca la alt dealer. (http://www.dacia.ro/reteaua-dacia)
@thesys, la dealer costa in jur de 2.060.000 lei (50Euro fara TVA). In targ nu stiu cat costa. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
logan_marin_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 March 06 From: Petrila ![]() |
arata mortala asta-i tipul nou nu? am fost la dealer si mi-a spus ca nu are cotiera asta si nici codul nu este bun,deci ce pot face in acest caz?
|
--------------------
logan laureate 1.4
logan laureate 1.4
- hd 15 rbk [B][COLOR=blue]membru cu logan laureate 1.4 full[/COLOR][/B]
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nimic. Ma abtin de la restul comentarilor. O sa ziceti ca fac "misto" de voi. Cateva persoane de pe acest forum au acest tip de cotiera comandata la dealer. Cotiera sosita in doua zile. (desi se poate si intr-o zi). Eu ce sa mai zic acum . .
QUOTE(IRONICK) Le-ati spus si voi sa incerce sa faca o comanda, chiar daca nu se gaseste in sistem ? This post has been edited by IRONICK: 10 May 2006, 16:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 10 May 2006, 18:06) Nimic. Ma abtin de la restul comentarilor. O sa ziceti ca fac "misto" de voi. Cateva persoane de pe acest forum au acest tip de cotiera comandata la dealer. Cotiera sosita in doua zile. (desi se poate si intr-o zi). Eu ce sa mai zic acum . . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Think4Me: 10 May 2006, 16:09 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
adister |
![]()
|
Ironick - eu te cred...numai ca vezi si tu, sunt cativa dintre noi care au incercat pe la dealeri fara nici un rezultat. Nu e mai simplu sa ne spui un dealer care stie despre ce vorbim noi aici si care o aduce in 2 zile? Multumesc
|
--------------------
Renault
2006
|
Codrin |
![]()
|
Am primit jucaria comandata in Bucuresti cu codul ala ''prost''.
![]() E perfecta ca inaltime iar scaunele inca se mai pot regla. Da, e ungureasca. Attached thumbnail(s) DSC05493.JPG ( Size: 54.38k ) Number of downloads: 815 DSC05494.JPG ( Size: 62.96k ) Number of downloads: 868 DSC05495.JPG ( Size: 60.75k ) Number of downloads: 951 DSC05496.JPG ( Size: 78.57k ) Number of downloads: 975 DSC05497.JPG ( Size: 64.29k ) Number of downloads: 923 DSC05498.JPG ( Size: 54k ) Number of downloads: 777 DSC05499.JPG ( Size: 59.35k ) Number of downloads: 848 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Maximus Decimus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
La ce dealer ai comandat Codrin? Sa stim si noi...
|
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu zic sa luati lista de dealeri de la coada.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
foarte placuta ca aspect banuiesc ca si comoda... s-o stapanesti sanatos... intrebare: avand prinderea in partea de sus a "calului central" (nu stiu cum sa-i spun altfel) cum se prezinta ca si rezistenta, siguranta ca nu se slabesc acele gauri in plastic si nu se lasa in fata in timp, e stabila..? nu se gaseste si o versiune cu piciorul cotierei pana in podea ? mercic, QUOTE(Codrin @ 10 May 2006, 18:28) Am primit jucaria comandata in Bucuresti cu codul ala ''prost''. ![]() E perfecta ca inaltime iar scaunele inca se mai pot regla. Da, e ungureasca. |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
|
Codrin |
![]()
|
Maximus, vezi ce-a zis Ironick
![]() thesys, printre instructiunile de montaj nu dau si greutate admisibila, dar nu cred ca ai putea sa te lasi atat de mult pe ea incat sa ramana traumatizat plasticul de pe consola. La baza e prinsa in 4 suruburi destul de sanatoase, ce e frumos din partea lor e ca dau inclusiv capacele pentru acoperirea lor. In compartimentul interior are o bucata de cauciuc, reliefata si care se ridica pe margine, sa nu zangane diversele aruncate pe acolo. Mai greu a fost cu insurubarea cotierei de picior, a trebuit sa iau neaparat o surubelnita in stea PH2, cu altele n-am reusit decat sa fac dedicatii fabricantului ![]() Pentru cei care n-au geamuri electrice spate, acolo mai merge pus doar un pahar de țuică. ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
thesys |
![]()
|
mercic de informatii, eu nu am geamuri electrice pe spate... asa ca nu-mi fac probleme.. ![]() pana acum am stat in dubii... dar cred ca asta-i cotiera cea mia potrivita de pana acum.. ![]() QUOTE(Codrin @ 10 May 2006, 22:46) thesys, printre instructiunile de montaj nu dau si greutate admisibila, dar nu cred ca ai putea sa te lasi atat de mult pe ea incat sa ramana traumatizat plasticul de pe consola. La baza e prinsa in 4 suruburi destul de sanatoase, ce e frumos din partea lor e ca dau inclusiv capacele pentru acoperirea lor. In compartimentul interior are o bucata de cauciuc, reliefata si care se ridica pe margine, sa nu zangane diversele aruncate pe acolo. Mai greu a fost cu insurubarea cotierei de picior, a trebuit sa iau neaparat o surubelnita in stea PH2, cu altele n-am reusit decat sa fac dedicatii fabricantului ![]() Pentru cei care n-au geamuri electrice spate, acolo mai merge pus doar un pahar de țuică. ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa explic sa inteleaga (sper eu) si cei care nu inteleg:
Dealerii au de la dacia un program de piese de schimb, program pe care fac comenzile, program care are atasata si o baza de date cu piesele si codurile lor, si cu preturile. Daca dealerul respectiv nu are ultimul update de la dacia (bine, nici dacia nu se grabeste sa le trimita...) atunci nu are toate codurile in baza de date. Insa, chiar daca nu are codul in baza de date poate sa intocmeaca comanda in mod manual. Nu inteleg ce naiba e asa de greu de priceput. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:03 |