Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
B21zxj |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 22 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra GTC
1.6 Twinport
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Asa voiam sa iti propun si eu, da ma gandeam ca o sa consideri ca este prea bruta ...
This post has been edited by IRONICK: 26 Oct 2006, 14:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cel mai simplu, fara sa pierzi garantia, prelungim firele cu cite 5 cm, asa cum a zis ironick, cu termocontractant. nu iti desface nimeni cotiera ca sa se vada ca ai prelungit tu firele si sa-ti anuleze garantia. Iar daca la montaj se intimpla ceva, eu raspund!
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ce ii asa greu sa faci n fire (nu mai stiu cate trebuie) cu papuci dinaia mai mici? Ca eu asa tin minte, ca acolo merg perfect papuci. Treaba de 30 minute facuta incet si cu migala.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
B21zxj |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 22 June 04 From: Bucuresti ![]() |
o sa caut azi mufele, daca nu le gasesc ma las pe mana lui Dsign
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra GTC
1.6 Twinport
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
walexw adresa fabricantului cotierei ,,originale,, Logan este-RATI KFT,Strada Ipari 2,7300 Komlo,Ungaria. Eu am montat-o astazi si sunt fff. multumit de ea ,adevarat este cam scumpa dar face;se potriveste f. bine ,se monteaza f. usor fara modificari la firele butoanelor ptr. geamurile spate si cel mai important nu se misca deloc. deci fara a face reclama o recomand ca pe un accesoriu reusit si folositor
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
pai fa si tu vreo 2-3 poze si punele aici.... eu unul sunt curios cum arata montata...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
PanDa |
![]()
|
![]() Membru in rezerva Group: Members Posts: 163 Joined: 18 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Am montat cotiera "oficiala" pe MCVeu si e super ok. Mai problematic e daca nu-ti place sa o folosesti, pentru ca ridicand-o nu mai ai loc de cot si cand schimbi vitezele te cam incurca. Instructiunile sunt bine facute, mai putin partea cu nimeritul suruburilor prin cotiera-suport-brida metalica-siguranta. dar cu putina vointa se rezolva:) la butoanele de reglat scaunele accesul se face prin spatele cotierei, iar centura....cu stanga.
|
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
- B 70 PND DSN B13TTY (the Tweetee)
MCV 16V B74PND (DumBo) Decat sa-i calci mai bine-i sperii! |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
e mai confortabil de condus cu decat fara?
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
pentru mine e mai confortabil cu cotiera,in special la drumuri lungi.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
PanDa |
![]()
|
![]() Membru in rezerva Group: Members Posts: 163 Joined: 18 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
|
AMW |
![]()
|
Ok, mersi de sfat.
Pot sa o incerc pe a ta? ![]() Ma gandesc ca poate gasesc vreo masina pe la dealeri cu cotiera dasta...si dau o tura cu ea... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
QUOTE(lau0678 @ 28 Oct 2006, 19:31) walexw adresa fabricantului cotierei ,,originale,, Logan este-RATI KFT,Strada Ipari 2,7300 Komlo,Ungaria. Eu am montat-o astazi si sunt fff. multumit de ea ,adevarat este cam scumpa dar face;se potriveste f. bine ,se monteaza f. usor fara modificari la firele butoanelor ptr. geamurile spate si cel mai important nu se misca deloc. deci fara a face reclama o recomand ca pe un accesoriu reusit si folositor Da, da' are un scârțâit. Care mie mi se pare plăcut, îți dă senzația de confort pe fotoliu de piele (cel puțin așa mi se pare, deși nu am huse de piele pe scaune). În rest, foarte bună cea originală. Și utilă. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
PanDa |
![]()
|
|
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Merita cotiera.
Inca nu mi-am montat-o pe MCV, si cand am fost pe autostrada, la drum lung , pe sosea, i-am simt lipsa. Merita banii. Eu cel putin stau cu cotul stang sprijinit de portiera si cu cel drept de cotiera. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
PanDa |
![]()
|
[quote=laurian,3 Nov 2006, 19:15]
Merita cotiera. Inca nu mi-am montat-o pe MCV, si cand am fost pe autostrada, la drum lung , pe Daca ai luat-o pe cea oficiala vezi ca e vrajeala faza cu brida metalica la 15 mm de marginea tablei. Eu am obtinut un luft intre aparatoarea franei de mana si plasticul care tine schimbatorul de vreo 5 mm. deci mai curand trebuia sa fie 20 mm (ma rog la ochi) |
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sunt persoane care au cumparat cotiera de la inceput (adica FARA BRIDA) si nu au "obtinut" nici un luft si nici nu se misca lateral. Oare de ce ?
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
PanDa |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 4 Nov 2006, 15:01) Sunt persoane care au cumparat cotiera de la inceput (adica FARA BRIDA) si nu au "obtinut" nici un luft si nici nu se misca lateral. Oare de ce ? ![]() Scuze m-am exprimat gresit Vrajeala era indicatia data de producator (in instructiunile de folosir) de a monta brida la 15 mm de marginea tablei. La mine distanta coarecta ar fi de 19-20 mm. Nu brida era vrajeala . ![]() |
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(AMW @ 2 Nov 2006, 19:50) Merita toti banii(cam multi oricum).Am condus aprox 300 km. cu ea si deja nu vad cum m-as mai descurca fara ea.Spunea cineva aici ca ai senzatia ca stai intr-un fotoliu si chiar asa si este-vine la acelasi nivel cu cotiera de pe usa-deci personal cred ca este primul accesoriu ce trebuie montat pe masina.Incearc-o la cine are si ai sa vezi ca nu este un moft ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AMW |
![]()
|
deci e bine, va cred pe cuvant...daca nu o sa imi placa la voi vin
![]() ideea este ca eu ma apropii de revizia de 20k si as vrea sa o montez atunci ca sa nu mai fac 2 drumuri in service. Stiti cumva cum se comanda? eu ma gandeam ca atunci cand sun sa fac rezervare sa le spun si de cotiera sa fie pregatita..oricum trebuie sa sun cam cu o saptamana inainte... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(AMW @ 8 Nov 2006, 19:28) deci e bine, va cred pe cuvant...daca nu o sa imi placa la voi vin ![]() ideea este ca eu ma apropii de revizia de 20k si as vrea sa o montez atunci ca sa nu mai fac 2 drumuri in service. Stiti cumva cum se comanda? eu ma gandeam ca atunci cand sun sa fac rezervare sa le spun si de cotiera sa fie pregatita..oricum trebuie sa sun cam cu o saptamana inainte... Ta asteptam---,,dar sa nu vii,cum vii tu de obicei cu mana goala,,---. ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
TopGear |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 4 November 06 ![]() |
Sunt proaspat posesor de Ambition 1.5 Dci seria noua.
Primul accesoriu montat a fost cotiera (made in HU). A fost cumparata de la AMG cu 210 RON si a fost montata de baietii din atelier (free of charge). Are brida metalica stabilizatoare, ceea ce ii confera o stabilitate remarcabila. Baietii din atelier au fost super de treaba si au bibilit la ea aproape 20 de minute pentru a o monta "ca la carte". Sunt super incantat de ea. Ca amanunt: operatia a durat ceva pentru ca baietii au recunoscut ca desi mai montasera zeci de cotiere unguresti, NU la toate le montau si brida metalica! Deh...este mai simplu sa pui 4 suruburi prin plastic .... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dCi
2006
- B 00 WWW
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
Cum arata "brida metalica". Daca vreau sa imi pun cotiera trebuie sa le spun explicit ca vreau cu "brida metalica" sau fac ei ce vreau?
E necesara brida metalica sau e doar "mai bine cu...". |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|
R@du |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Salut. Intradevar este un accesoriu de nelipsit in masina, chiar daca este cam scumpa. Am avut pe un break din 2001 o cotiera. Dupa ce am montat-o, deja mergeam sictirit prin oras aplecat intr-o parte..
![]() |
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
TopGear |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 4 November 06 ![]() |
QUOTE(michaelthefirst @ 10 Nov 2006, 11:21) Cum arata "brida metalica". Daca vreau sa imi pun cotiera trebuie sa le spun explicit ca vreau cu "brida metalica" sau fac ei ce vreau? E necesara brida metalica sau e doar "mai bine cu...". Daca cumperi cotiera de la AMG (langa Cora Pantelimon) vine cu tot ce trebuie: suruburi, un nou prezon pentru consola, brida metalica, instructiuni de montare si garantie. Brida metalica este un forma de U si se prinde in partea de jus in podea cu ajutorul uniu prezon iar in laterale, pe interior, de consola si cotiera. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dCi
2006
- B 00 WWW
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
...sta in Cluj....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
Merci DriverX
![]() Tu ai cotiera? Daca da, unde ti-ai instalat-o si ai sau nu "brida metalica"? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
driverx |
![]()
|
Pai...poveste suna in felul urmator. Am fost suficient de stupid sa comand si eu trusa scule, normal ca nu mai este si mi s-a spus asta si am fost invitat sa aleg alte accesorii in valoare de 27.45 euro. Dar eu am schimbat toata comanda....asta luni. Inca astept mail de la WC. Cred ca trebuie sa ii sun iar sa le aduc aminte ca am "dosar" la ei. Deja am vreo 3
![]() Deci...inca astept dupa accesorii, desi Cotiera, aparatorile deja imi stau de o saptamana minim pe Feleac This post has been edited by driverx: 10 Nov 2006, 12:07 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
motanel pufos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 14 September 06 ![]() |
QUOTE Daca cumperi cotiera de la AMG (langa Cora Pantelimon) vine cu tot ce trebuie: suruburi, un nou prezon pentru consola, brida metalica, instructiuni de montare si garantie. Cat costa cotiera la AMG ? Si cam ce program au baietii ? Pana la ce ora |
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 10 Nov 2006, 13:05) Pai...poveste suna in felul urmator. Am fost suficient de stupid sa comand si eu trusa scule, normal ca nu mai este si mi s-a spus asta si am fost invitat sa aleg alte accesorii in valoare de 27.45 euro. Dar eu am schimbat toata comanda....asta luni. Inca astept mail de la WC. Cred ca trebuie sa ii sun iar sa le aduc aminte ca am "dosar" la ei. Deja am vreo 3 ![]() Deci...inca astept dupa accesorii, desi Cotiera, aparatorile deja imi stau de o saptamana minim pe Feleac Eu in loc de trusa scule m-am ales cu o plasa portbagaj. Cea mai naspa chestie e ca am ramas cu consola de schimbator - in portbagaj - si cei de la VC nu mai raspund la 'provocari' - ca sa imi dea ceva in schimb. ![]() ![]() This post has been edited by michaelthefirst: 10 Nov 2006, 12:41 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:52 |