Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
Octav |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Se gasesc si la Dacia Service la noi ( Caras-Severin ) , 1.700.000 lei , c-am piperat pretul in Vitan.
![]() Se monteaza foarte usor . Poza cu una cumparata de mine ( cu lumina albastra) This post has been edited by Charlton: 21 Jun 2005, 09:27 Attached thumbnail(s) cotiera.JPG ( Size: 171.24k ) Number of downloads: 9308 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
si cum se monteaza?... eu am laureate..deci scaun cu reglare lombara si pe inaltime?.... cum mai am acces la reglaje daca montez cotiera asta?...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Ceau Al , din cate a-m vazut vine prinsa pe plasticul din spatele franei de mana cu suruburi autofiletante , si nu te incomodeaza deloc , arata destul de bine .
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Si nu obstructioneaza reglajele scaunului sau intrerupatoarele pentru geamuri spate?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Charlton |
![]()
|
Ceau Sony , nu obstructioneaza pentru ca are un singur picior ( cotiera ) , sper ca azi dupa ce plec de la scarbiciu sa fac niste poze si le pun sa vedeti cum arata si cum este montata .
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Multam! Astept pozele!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Charlton |
![]()
|
Asa arata cotiera pentru Logan.
![]() Attached thumbnail(s) DSC00028.JPG ( Size: 179.58k ) Number of downloads: 10119 DSC00029.JPG ( Size: 172.95k ) Number of downloads: 8818 DSC00030.JPG ( Size: 170.14k ) Number of downloads: 9343 DSC00031.JPG ( Size: 172.22k ) Number of downloads: 8916 DSC00032.JPG ( Size: 289.94k ) Number of downloads: 5913 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
|
ciuf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 61 Joined: 25 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-42-NZV
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
Exceptand pretul, pare foarte interesanta.
Are in interior compartiment de depozitare? Daca da, cat de mare? Parca e putin obstructionata prinderea centurii dreapta, sau ai impins-o tu mai in spate. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
parbriz expres |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 21 June 05 ![]() |
QUOTE(Valentine @ 14 Sep 2004, 18:51) Da, nu cred ca are rost. Initial vroiam sa upgradez la logan ambition, dar dupa ce am vazut cum sta treaba, nu cred ca are rost sa mai dau 3000 euro, pe langa masina mea, ca sa iau amibition ![]() ![]() Eu am un logan si comercializez accesorii auto. am multe accesorii pt logan printre care si cotiera adevarata. Este facuta in Ungaria de o fabrica ce produce cotiere si pentru VW. Osa pun niste poze. |
--------------------
dacia
logan
- bv11cox
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ok, asteptam sa vii cu pozele dar si cu preturile (la ceea ce mai comercializezi)
deoarece sunt si interesat in special de-o cotiera pt logan. QUOTE(parbriz expres @ 21 Jun 2005, 22:40) Eu am un logan si comercializez accesorii auto. am multe accesorii pt logan printre care si cotiera adevarata. Este facuta in Ungaria de o fabrica ce produce cotiere si pentru VW. Osa pun niste poze. |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
este exact aceeasi cotiera din poze, cea ungureasca... se gasesc la emil , in tirg pt bucuresteni. si nu cred ca domnul parbriz poate oferi un ppret mai bun
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
dar poate incerca...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sa vedem ce zice... cind o sa coboare pretul la un milion, o sa iau cel putin 3 bucati... pina atunci, poate mai apar si alte modele
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Charlton |
![]()
|
Din cate se poate observa nu incomodeaza , se poate rabata , are si spatiu de depozitare , dupa cum se observa este usor de montat , este facuta dupa forma consolei , eu pe Solenza mi-am pus altfel de cotiera , exista poza mai sus.
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
dom' parbriz, ai cumva un pret si o locatie a magazinului ? ...presupunand dupa nr masinii ca ai fi din BV...
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(parbriz expres @ 21 Jun 2005, 23:40) Eu am un logan si comercializez accesorii auto. am multe accesorii pt logan printre care si cotiera adevarata. Este facuta in Ungaria de o fabrica ce produce cotiere si pentru VW. Osa pun niste poze. Preturi si poze, te rugam! Charlton, arata super da' e scumpa cu spume. Vorba lu' Bruce Willis, are si TV? |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ciuf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 61 Joined: 25 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum vorbesc numai in numele meu : ce mai conteaza 2.000.000 pe o cotiera cand dai cate 10.000.000 pe luna pentru Leasing? Important este sa arate bine si sa nu se vada ca un adaos ci ca o parte integranta a masinii.
Inca ceva : vreau si eu poze cu interiorul cotierei si cu partea din spate la butoanele de geamuri. |
--------------------
Logan
Ambition
- B-42-NZV
|
|
ciuf |
![]()
|
Scuze ca scriu doua mesaje simultan dar nu se poate face o mica modificare la cotiera si sa tragem un mic furtunel de la instalatia de aer conditionat in cotiera si sa o facem cu refrigerare, ca la oktavia? Eu ma gandesc sa fac asta la torpedou pentru ca mereu mi se incalzeste sucu innainte sa-l beau.
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-42-NZV
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(ciuf @ 22 Jun 2005, 12:05) Acum vorbesc numai in numele meu : ce mai conteaza 2.000.000 pe o cotiera cand dai cate 10.000.000 pe luna pentru Leasing? Important este sa arate bine si sa nu se vada ca un adaos ci ca o parte integranta a masinii. Inca ceva : vreau si eu poze cu interiorul cotierei si cu partea din spate la butoanele de geamuri. 10.000.000 pe luna Leasing ? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Sony |
![]()
|
Da, leasing la un 307!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ciuf @ 22 Jun 2005, 12:08) pentru asta ai EDIT! ![]() cat despre ''furtunel'', cand vor aparea si la noi pe piata conductele de ventilare pentru pasagerii din spate, le vei putea folosi cu mai mult succes decat, sa zicem, 2 furtunele pentru cei din spate ![]() @asarban: au aparut ele, dar doar la Al si klaus This post has been edited by KarM'ac: 22 Jun 2005, 14:55 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Pai...au aparut!
Ia intreaba la Al si Klaus! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
QUOTE(ciuf @ 22 Jun 2005, 12:08) Eu ma gandesc sa fac asta la torpedou pentru ca mereu mi se incalzeste sucu innainte sa-l beau. Uite asa ajunge lichidul vrajitorului in mufa computerului. ![]() Dar ideea suna bine (cu cotiera "refrigerata"). Poate conductele lui Klaus+cotiera lui Parbriz+o derivație dășteaptă a tubulaturii = frigideraș. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
ciuf |
![]()
|
QUOTE(Obscuru @ 22 Jun 2005, 11:23) Da 10.000.000 de lei pe luna. Explicatie : avans 10%, rezidual 10%, 36 de rate. Firma de leasing : RCI. Si am si garantie extinsa si metalizat. QUOTE(KarM'ac @ 22 Jun 2005, 14:52) pentru asta ai EDIT! ![]() cat despre ''furtunel'', cand vor aparea si la noi pe piata conductele de ventilare pentru pasagerii din spate, le vei putea folosi cu mai mult succes decat, sa zicem, 2 furtunele pentru cei din spate ![]() @asarban: au aparut ele, dar doar la Al si klaus Am incercat dar a dat eroare si am postat consecutiv. Promit sa nu mai repet ![]() Decat acum ![]() This post has been edited by ciuf: 23 Jun 2005, 13:57 |
--------------------
Logan
Ambition
- B-42-NZV
|
|
eStatic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 11 October 04 ![]() |
Am fost la Dacia, in Cluj-Napoca, de pe C. Turzii. Au cotiere, dar cica 2.700.000 si mi-au mai zis ca si blocheaza accesul la butoanele de la geamurile spate. Al dracu' ...
Mentionez: cotiera arata exact ca si cea din pozele lui Charlton. Charlton, daca ai pune si niste poze cu butoanele de la geamurile spate ar fi excelent. Desi baietii de la Dacia, CJ - C. Turzii, mi-au zis ca nu mai ai acces la ele - nu prea am eu incredere in ei. This post has been edited by eStatic: 23 Jun 2005, 16:04 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition RT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:16 |