Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
am facut si eu o proba la dealer pe un logan expus cu cotiera. Super tare! Eu acum astept policioara aia de spate de prestige dupa care sper sa iau si cotiera. E super utila si in oras dar in special in afara. Zici ca stai in foltoliu....
Si arata beton. Respect |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
driverx lasa-i in pace ca stiii si tu ca atat cat dai atata face, deci daca unii dau cate 30 ron pe o cotiera pe care o arunca apoi si pun de origine e treaba si banii lor .........iar pe mine ma amuza foarte tare
![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
e vorba de gusturi aici.....care, până la urmă trebuie să le respectăm. Dacă lor le place, treaba lor.
Și mai e vorba de bani - sunt unii care n-ar da 200 de ron pe o cotiera în ruptul capului. Așa că nu o să-i educăm noi și nici nu cred că ne dorim acest lucru. Nu!?!?!? |
--------------------
.
.
.
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde se poate gasi in Bucuresti cea mai ieftina cotiera originala, de uzina? Am gasit doar la Adras si ei o dau cu 280 lei, am incercat in magazinul de piese Dacia de pe Mihai Bravu (ce-i drept a trecut ceva timp de atunci) si nu am gasit.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
Lostboy |
![]()
|
in tr severin - 195 ron.
mi se pare f mult 280 ron. mai cauta si la alti dealeri |
--------------------
.
.
.
|
|
R@du |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Dupa un drum de Grecia in care am facut aproape 3 000 km, pot sa zic ca isi merita cu varf si indesat toti 195 ron pe care i-am dat pe cotiera originala.
|
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
confirm pretul, IPSO Otopeni, am fost acolo impreuna cu semit.
La cotiera de ~30 lei, aia patrata, se rupe foarte repede capacul, am vazut la taxiuri. Este foarte casanta, scitaie ca dracu si nu se potriveste deloc ca aspect... cam nimic din masina nu are forma cubica edit: cind spunem cotiera "de uzina" ne referim la acea cotiera ungureasca, universala, care se fabrica pentru orice masina fara cotiera, si are piciorul adaptat pentru prinderea pe respectiva masina. Aceeasi cotiera exista de ex pentru P 307, P 206, Opel Astra F,G, etc. Reteaua de reprezentanti Dacia au adoptat aceasta cotiera ca fiind una recomandata datorita aspectului placut, functionalitatii si nu in ultimul rind calitatii de fabricatie. This post has been edited by Dsign: 10 Jul 2007, 13:33 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
@valeriu ciprian - aia care vine in spatele banchetei spate, unde sunt situate centurile spate si difurile spate (pt cele care au). Am si montat-o si arata f fain.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
M-ai făcut și pe mine curios cu policioara ... poze ?
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
Lostboy |
![]()
|
mai deci acum nu ăpot pune poze. Dar este tableta aia din spate, de deasupra centurilor, numai ca este neagra. Urmezaza niste huse negre si - daca am bani - fetele interioare de usi.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Aha ... m-am prins ... mulțumesc.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
raduignatescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 July 07 From: Iasi ![]() |
ziua buna
te rog mult daca se poate sa imi spui de unde ai achizitionat o asemenea "policioara" caci sunt foarte interesat de asa ceva. multumesc mult am aflat, multumesc mult, de fapt pe mine ma intereseaza o consola centrala pentru locurile din spate. oare exista asa ceva pt logan? Radu This post has been edited by raduignatescu: 12 Jul 2007, 11:08 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
- IS-05-WMZ
|
|
euromarket |
![]()
|
![]() Ionut Socol Group: Members Posts: 34 Joined: 27 June 07 ![]() |
Da ... proasta alegere.....
Acum sta... soferu e in al 9lea cer.... eu... care stau in dreapta (momentan) injur in fiecare zi ca nu imi intra centura si e frecus de nu e adevarat. Cand am timp o dau jos... azi maine adica. Cica in Iasi, la reprez. Renault, BRAS, cotiere bestiale care se si rabateaza si compania. In Autocenter e una la 600 mii dar se prinde pe suport de plastic si nu se rabateaza. In concluzie.... caut sa pun o masca noua acolo jos ca am gaurit-o aiurea pe asta ![]() Acum o am pe asta si simt un mare miros de chitch (nush exact cum se scrie, sry) Cotiera pe logan: Utila sau nu ? Raspuns corect: DA Cotiera care s-ar cam potrivi pe logan vs cotiera originala ? Raspuns corect: Originala Asta e concluzia mea. PS Ce parere aveti de mapa care am personalizat-o pentru pastrat actele ? Attached thumbnail(s) coperta_caremil___curbe.JPG ( Size: 124.23k ) Number of downloads: 827 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- IS-10-LNC
|
|
l@u |
![]()
|
In sfarsit recunoaste cineva ca cele din targ sunt varza!!!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu chiar ma mir ca a recunoscut cineva chestia asta. Toti zic ca sunt foarte bune alea din targ, dar daca isi luau una originala nu mai aveau aceesi parere.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
c-tin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 April 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
berlina1310
- is 03 cts LOGAN ABS PLUS 1.6
|
|
l@u |
![]()
|
Cea prezentata de tine este mult sub standard........fa o poza cu ea dar intre scaune acolo unde unii au gaura scrumierei iar altii butoanele ptr. actionarea geamurilor spate si mai vorbim dupa aceea
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
c-tin |
![]()
|
trebuie sa mentionez ca nu se fumeaza la mine in masina si ca nu am geamuri electrice spate(nici nu-mi trebuie),asa ca pentru cei care corespund "profilului"
o recomand cu caldura si le spun ca nu e 'varza' .oricum daca o gasiti prin magazine trageti un ochi ca nu strica. numai bine da si loganu domle e oleaca sub standard daca nu te superi This post has been edited by c-tin: 12 Jul 2007, 20:25 |
--------------------
dacia
berlina1310
|
|
l@u |
![]()
|
Sub care standard?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
c-tin |
![]()
|
cel de care vorbesti cand faci diverse comparatii
|
--------------------
dacia
berlina1310
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
c-tin |
![]()
|
GRESIT!
poate n-ai fost atent:sunt multumit de cotiera pe care mi-am montat-o pe masina asea ca sfatuieste 'nelamuritii' de pe forum ce si cat sa dea pe cotiera ![]() |
--------------------
dacia
berlina1310
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
mai nu mai vorbiti bazaconii, cum naiba gasiti termeni de comparatie intre cotiera "originala" si celelalte
|
--------------------
/
/
/
|
|
c-tin |
![]()
|
ce minunata e cotiera originala dacia ! maine dau o fuga si cumpar 2 bucati sa am si de rezerva
|
--------------------
dacia
berlina1310
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Si apoi le pui cu schimbul cand incep sa scartaie pe la centura. Si ajungi sa spui ca ce minunat e FARA cotiera, cu spatiu gol de origine
![]() |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
euromarket |
![]()
|
![]() Ionut Socol Group: Members Posts: 34 Joined: 27 June 07 ![]() |
cred ca e mai fain daca nu v-ati impunge.
eu unu m-am zgarcit si am cautat ceva ce se poate adapta, am mai mentionat ca nu sunt cel mai bun mester la improvizatii. mie unu nu mi-a iesit pasenta... am sa pun poze cu cicatricile de la masca de la frana de mana ![]() daca era mai ingusta si nu atat de inalta si oleak finisata si mai de calitate... nu mai costa 28 lei alea la 60 is finisate mai bine dar na.... eu unu nu mai am chef de experimente. ma doare sufletul de cate gauri am dat in masca aia. dar repet, fara sa intentionez a jigni pe cineva, fiecare cu gusturile dar cel mai important, dupa posibilitatile sale. am un prieten care chiar si-ar dori-o dar nu cred ca si-ar permite-o. are 2 optiuni: bazar style sau o luna nu iese in oras. sa nu uitam ca traim in romania. standardele loganului.... pai hai sa vedem cat costa o masina.... si loganul. ai bani iti iei bentley si comentezi ca nu ti se vede parca prea clar mustata in sigla de pe jante..... eu unu la banii astia o masina full option cu un consum acceptabil zic ca e ok, adica am primit ceva in concordanta cu pretul. sa nu uitam ca suntem langa fratii nostri si noi mergem pe chestii mai robuste in general nu musai pe finetzuri... daca prindeti unde bat.... iar scriu kilometri...... saptamana faina la toata lumea si nu va mai certati ca e pacat... lasati nervii sa ii aveti in trafic ![]() PS nu mi-a zis nimeni nimic de coperta aia de pastrat acte.... e chiar asa de neinteresanta sau de naspa ? |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- IS-10-LNC
|
|
c-tin |
![]()
|
nu se cearta nimeni!
important e sa fiti multumiti cu ce achizitii faceti, de orice natura numai bine tuturor |
--------------------
dacia
berlina1310
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:23 |