Aparatori noroi
![]() ![]() ![]() |
Aparatori noroi
Lucian123 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Am inteles de le dealer (Dacoserv) ca in viitorul apropiat vor aparea, cel putin pt rotile din spate.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Generator |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 9 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am PLATIT sa-mi monteze pe Ambition aparatori de noroi la toate patru rotile. Vreti sa spuneti ca nu sunt numite accesorii pentru Logan?? Adica sunt de Solentza?
O sa vad marti cand o ridic ce inseamna asta. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition Perla Aveti incredere in Dacia; este mandria noastra!
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Solenza nu a fost proiectata cu aparatori niciodata, doar s-au adaptat de la alte modele dacia. Pentru logan probabil se va folosi aparatorile universale renault (acestea se pot monta pe toata gama reno).
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
In ce priveste aparatorile de noroi eu mi-am luat asa ceva dar nu le-am montat. In primul rand trebuiau date gauri intr-un plastic destul de fragil, iar in al doilea rand arata urat cu asa ceva. Mai ales cu aparatorile pe fata. Eu nu zic ca nu sunt utile, dar acum vine intrebarea: la care masini de generatie noua ati mai vazut asa ceva, mai ales pe fata. La nici una pentru ca nu sunt estetice. Nici macar pe Jeep-uri nu am vazut si acolo chiar ar fi nevoie.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Cind s-a discutat problema aparatorilor de noroi anul trecut pentru Solenza si mi-am exprimat punctul de vedere cam la fel, mi-ati sarit in cap :twisted: Lasati masina asa cum vine din fabrica, nu dati banii pe tot felul de prostii! Puteti face altceva mai util cu banii aia... :wink: |
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
MoneyTalks |
![]()
|
Vedeti ca subiectul s-a mai discutat si la
http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=1001 http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=1195 |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu v-as ruga frumos sa va puneti aparatori pe spate, nu ma intereseaza pe fata dar pe spate da. Ma gandesc din postura soferului ce va avea o astfel de masina in fata pe ploaie. Cate Solenze am blestemat pe tema asta.....
Nu suntem intr-o tara in care drumurile sunt curate si frumoase. La noi veti arunca noroi serios pe timp de ploaie si pietricele pe uscat. Eu v-as ruga sa va mai ganditi la aparatori. |
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
andu77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 11 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Andu, decat sa stai sa-si cumpere toti solentasii aparatori mai bine ti-ai cumpara tu o pereche de stergatoare de parbriz "ca lumea" :wink:
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- B-29-EZI
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
andu77 si Andu, aratati-mi voi mie de unde sa-mi cumpar aparatori roti pentru SOLENZA si io-mi cumpar! Da' sa nu veniti cu combinatii de gen "merg alea de berlina sau papuc" ca nu pun asa ceva pe masina!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Un alt dezavantaj al aparatorilor de noroi: iarna se aduna la roata mazga din aia care ingheata. Daca ai aparatori se micsoreaza distanta dintre bara (carenaj) si rata si risti sa-ti frece cauciucul de mazga aia inghetata. Daca nu ai fost grijului sa dai cu piciorul la mazga cat inca e umeda (sau nu ai vrut sa-ti faci varza incaltamintea) ai rupt-o in fericire. Fie iti rupi piciorul dupa in gheata (si odata cu el posibil sa se rupa si carenajul care e dintr-un plastic foarte moale) fie te distrezi cu apa fierbinte.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai sa fie, eu care am aparatori si pe fata si pe spate (si culmea, care mi le-am schimbat pe cele de pe fata la un moment dat ca se facusera varza), nu m-am gandit ca e asa de mare inginerie. Tiii.... La iarna, cand pun eskimoasele care arunca stropi intr-o veselie, cred ca o sa-mi dau aparatorile jos, sa le fac si eu altora bucurii...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
totusi a montat cineva apratori pe spate la logan?????Daca da ce aparatori ati folosit ??????(eventual pret , model, si din ce magazin le ati cimparat).Eu sunt interesat sa imi montez asa ceva dar nu am reusit sa gasesc nicaieri asa ceva!!!!!Poate ma juta cineva si pe mine cu aceasta problema!!!!Multumesc!!!!!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
hyperyon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 28 September 04 From: Iasi ![]() |
taica-miu vroia la fel aparatori de noroi....dar da'le draq...arata urat cu ele....ce e berlina....
si o sa am eu grija ca dupa un drum cu noroi sa o curatz...nu am nevoie de aparatori....bani in plus |
--------------------
Mazda
CX5
2017 - 2.0 Revolution
- B985HYP
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
laufery6 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
Off-topic: Se mai asfalteaza drumuri ?
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Nu stiu la Bucuresti da' la Brasov se cam lucra' in domeniu asfaltare.
|
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Dat fiind tendinta generala ingrijoratoare pe care o observe pe aici, si anume aceea de a nu monta aparatori de noroi, am sa fac si eu acelasi lucru. Au existat si SN fara aparatori de noroi asa ca sunt acoperit din punctul asta de vedere. Dupa ce fac operatiunea o sa-i caut pe astia fara aparatori, sa-i depasesc si sa le stau usor in fata, sa li se umple si lor parbrizul de tot felul de ciupituri si sa se distreze dupa aceea noaptea cand incep sa se vada toate.
AParatorile alea nu sunt doar de noroi, sunt si pentru pietricelele pe care le arunca rotile in masina pe care o ai in spate. |
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut in Bucuresti trei loganuri cu aparatori noroi pe rotile din spate....sunt interesat sa montez si eu asa ceva insa nu stiu de unde sa cumpar ...ma poate ajuta cineva cu un sfat?????cineva care si-a montat asa ceva pe logan poate imi spune si mie de unde le-a cumparat cat au costat...Multumesc anticipat celor care ma vor ajuta cu un raspuns!!!!!!!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
|
|
pick73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 52 Joined: 11 November 04 From: --- ![]() |
aparatori la rotile din spate (teoretic) ar trebui sa-ti ofere orice dealer Dacia. Ai mei si-au cumparat loganul de la Latin Efe iar cei de-acolo ne-au montat, nu mai stiu la ce pret, dar ma pot documenta daca vrei.
|
--------------------
---
---
1900
|
|
michou |
![]()
|
Te rog mult spune-mi si mie la ce pret le-ai achizitionat si ce aparatori marca model...multumesc mult!!!!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
|
|
pick73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 52 Joined: 11 November 04 From: --- ![]() |
am sunat la Latin Efe (sunt foarte amabili) si mi-au zis asa: Una bucata aparatoare noroi = 300.000 lei (deci 600.000 total). Aparatorile sunt pentru gama de autoturisme Renault si se potrivesc de minune Loganului. Nu a stiut sa-mi zica nimic vizavi de marca. Daca vrei ei pot sa ti le monteze.
Succes. |
--------------------
---
---
1900
|
|
cristicojo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 November 04 From: Adjud ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2004
- VN 12 COJ Ex. Logan Laureate 1.4, 2004
My new car: Opel Astra Caravan 1.9 120HP Cosmo+, 2006 DA...DA...DA... |
|
michou |
![]()
|
Multumesc mult imi este de mare ajutor informatia,,te-as mai ruga sa imi dai si mie numarul de telefon de la latin efe!!!Inca odata multumesc!!!!
QUOTE(pick73 @ 11 Nov 2004, 16:47) am sunat la Latin Efe (sunt foarte amabili) si mi-au zis asa: Una bucata aparatoare noroi = 300.000 lei (deci 600.000 total). Aparatorile sunt pentru gama de autoturisme Renault si se potrivesc de minune Loganului. Nu a stiut sa-mi zica nimic vizavi de marca. Daca vrei ei pot sa ti le monteze. Succes. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
|
|
pick73 |
![]()
|
Nr. Telefon Latin Efe = 021-410.4644 sau 0788-361.750 si intrebi de Catalina Chelaru. Catalina se ocupa de contactul meu (mie imi vine masina doar la anu in ianuarie
![]() Succes. This post has been edited by pick73: 12 Nov 2004, 10:06 |
--------------------
---
---
1900
|
|
rdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 25 December 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(michou @ 1 Nov 2004, 22:49) totusi a montat cineva apratori pe spate la logan?????Daca da ce aparatori ati folosit ??????(eventual pret , model, si din ce magazin le ati cimparat).Eu sunt interesat sa imi montez asa ceva dar nu am reusit sa gasesc nicaieri asa ceva!!!!!Poate ma juta cineva si pe mine cu aceasta problema!!!!Multumesc!!!!! ![]() Da, am montat eu aparatori care arata bine si si-au dovedit fiabilitatea in timp. Pe fata am pus de Espero iar pe spate de Cielo. Problema este ca trebuie sa fii un pic priceput. Trebuie incalzite bine cu foenul industrial, deformate putin si ajustate cu cuterul. Toate aparatorile pe care le-am vazut pe celelate loganuri mi s-au parut prea lungi, iar cele de la renault -uri erau prea subtiri,si se observa ca sunt "insailate" Prin definitie europenii nu monteaza asa ceva decat "after sales", dar coreeni monteaza din fabricatie si sunt de buna calitate. This post has been edited by rdesign: 25 Dec 2004, 19:54 |
--------------------
dacia
logan
- DJ 2810 Am facut atat de multe in viata incat nu stiu daca o sa ies la pensie popa sau medic ginecolog!
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am pus aparatori pe spate la LatinEfe si arata foarte bine... sunt special facute pentru Logan si, in curand, o sa existe si pentru rotile fata. Confirm pretul de mai sus, 300 k lei bucata.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Am doi vecini care si-au montat pe Logan aparatori originale si pe fata si pe spate.Vin ca turnate pe masina si arata cool.Cand o sa ma intalnesc cu ei in parcare o sa-i intreb de unde le-au cumparat si cat au costat.
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Pentru cei ce NU stiu sa citeasca TITLUL topicului!
![]() TOT CE ERA LEGAT DE COVORASE A AJUNS LA COSUL DE GUNOI! ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:39 |