Aparatori noroi
![]() ![]() ![]() |
Aparatori noroi
florin_eusebio |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia berlina
dacia berlina
- vs o2 com
|
|||
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Alea care zici tu ca sunt covorase si care se monteaza in spatele rotilor, tot aparatori de noroi sunt! Covorase sunt alea din interior, pe care le pui peste mocheta masinii ca sa nu o murdaresti si pe care stai cu adidasii, tu si ceilalti din masina!
This post has been edited by klaus: 23 Oct 2005, 22:32 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
Adi_Mircea |
![]()
|
![]() Vizitator Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 05 From: Timisoara ![]() |
Matrite pt. aripi noroi si protectie aripi acuma se fac prin ianuarie o sa apara primele bucati.Sunt special pt. logan.
|
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
- TM 10 01 Sa mearga bine!
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Adi_Mircea |
![]()
|
![]() Vizitator Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 05 From: Timisoara ![]() |
Se fac la Timisoara si le vinde Pitestiul.
|
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mie mi se par foarte nimerite aparatorile alea de cauciuc, poloneze, la 50 RON setul. Urmeaza sa-mi montez.
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
Adi_Mircea |
![]()
|
Firma din TM doar le face,nu are drept de comercializare.
|
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
|
|
RobinHood |
![]()
|
Membru tipic Group: Members Posts: 51 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
tot caut de 1/2 ora si nimic... vazusem pe forum niste protectii pasaje roti din plastic pt logan parca 1 mil setu in vitan. stie cineva unde sunt... !!???
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambition
- B-xx-yyy
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
La design interior.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
crib |
![]() ![]()
|
![]() Merg - deci exist Group: Members Posts: 23 Joined: 8 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am pus aparatori noroi din acelea poloneze care sunt dintr-un cauciuc moale, vreau sa va spun ca vin bine de tot, le-am crestat un pic si le-am pus in dreptul pragului pe fata iar pe spate le-am pus dupa aparatoarea de noroi din fabrica, aceea de plastic si masina nu se mai stropeste asa de rau cum era pana acum.
Sunt multumit de aceste aparatori deoarece am dat 50 ron pe ele si cand cobor de pe bordura, chiar daca ating bordura nu se crapa, cum erau cele pentru supernova si solenza |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 - Ambition
- B 21 CMB
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am avut pana ieri aparatori de noroi pe fata de 5 ron !
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Eu am aparatori de noroi poloneze cam de o luna, montate la dealer, cost total 85 ron, se potrivesc foarte bine pe masina, si nu mai gasesc urme de noroi aruncat de roti pe caroserie. Deasemenea a disparut zgomotul facut de pietricele aruncate in tabla masinii. Aparatorile sunt fabricate din cauciuc si sunt foarte flexibile.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(bassfreak @ 17 Dec 2005, 00:05) eu am avut pana ieri aparatori de noroi pe fata de 5 ron ! ![]() DACA ESTI ZGARCIT: lenesu' mai mult alearga si zgarcitu' mai mult cheltuieste ![]() |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Preturile actuale sint: ap noroi fata-131 ron , ap noroi spate 129 ron, -pret reprezentanta Dacia.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _
|
|
luci974 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 17 November 04 From: Suceava ![]() |
Interesant. Eu am cumparat aparatorile pentru spate, de la reprezentanta cu 30 ron!
|
--------------------
Citroen
C4 1.6.......
......dupa 4 ani de Logan
- SV 10 EML
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 9 Feb 2006, 15:50) E vorba de apărătorile alea cauciucate, moi, da? Că alea din plastic, rigide, pe spate cel puțin, costă vreo 25/30 lei și le poți sparge de trotoare și alte obstacole cât ai clipi! This post has been edited by DFA: 10 Feb 2006, 12:16 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
@Timisoreni:
De vreo trei saptamani tot caut aparatori de noroi fata pentru Logan. Am fost la reprezentanta (sunt doar de Clio, preturi "promotionale"), la Ciclop, pe Miresei, in Mehala samd. Rog rabdator pe cineva care a reusit sa rezolve problema in TM sa ma ajute si pe mine cu un PM. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
Adi_Mircea |
![]()
|
Rabdare ca o sa apara in 2-3 saptamani.
|
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
|
|
Hannddy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 September 03 From: Timisoara ![]() |
|
-------------------- Logan Ambition 1.6 Verde Cameleon
|
|
vead |
![]()
|
vechi Group: Members Posts: 184 Joined: 22 August 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Smeagol @ 10 Feb 2006, 11:43) @Timisoreni: De vreo trei saptamani tot caut aparatori de noroi fata pentru Logan. Am fost la reprezentanta (sunt doar de Clio, preturi "promotionale"), la Ciclop, pe Miresei, in Mehala samd. Rog rabdator pe cineva care a reusit sa rezolve problema in TM sa ma ajute si pe mine cu un PM. Am cumparat din Caransebes niste aparatori de caucic, misto , seamana cu cele de plastic si au codita care urca in sus pe aripa...mi-se pare ca se numesc Elegant. Chestia este ca am cumparat doua seturi de fata, ca cele de spate erau putin mai lungi si parca nu erau asa de estetice. Pret in jur de 250 mii setul. Imi pare rau ca nu pot sa pun poze. Pentru cei interesati ...este un magazin de piese <nu stiu cum ii spune> in Caransebes in intersectia semaforizata de la Liceul Pedagogic, pe partea opusa liceului, dupa semafor, chiar in zona unde stau autostopistii care merg la Otelu Rosu . Asa ca , daca aveti drum spre Straja sau Poiana Marului...... |
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
2005
- tm09zzz Timisoara
|
|
Hannddy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 September 03 From: Timisoara ![]() |
si cum se prind? trebuie ceva gauri in plus? sau cum?
Klaus edit: rog a se evita citarea postului imediat anterior. Vezi pct. 2 lit. g din regulament |
-------------------- Logan Ambition 1.6 Verde Cameleon
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
@Timisoreni:
Am sunat azi la Ciclop si la Group Sten (Lidia) pentru niste aparatori noroi fata Logan. Pe luni le vine un transport din Pitesti. 'Cica prin fabrica nu se mai trimite asa ceva. Ca mama zmeului o fi si cu aparatorile astea ? M-am saturat de cand tot caut ceva in Timisoara si nu-i dau de capat si pace ! Cred ca pana la urma voi ajunge prin Caransebes sau daca nu la service-ul Dacia din Deva. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(rdesign @ 28 Jul 2005, 20:41) Aici, fara ofensa , te contrazic.Ansamblul metalic surub-piulita va rugini si se va bloca. Intr-o zona in care roata arunca apa si nisip din belsug, cea mai buna solutie este montarea unor "maselute" din plastic in care sa fie infiletate chiplinguri. In acest mod nu se vor bloca niciodata la o eventuala desfacere ulterioara. ciao...te rog sa-mi explici mai in detaliu ce sunt acele maselute unde segasesc cum se monteaza? sa inteleg ca sunt un fel de dibluri? mi-am cumparat si eu un set de aparatori de noroi la 47 de lei 4 buc si vreau sa le montez insa fara a da gauri in tabla si vreau sa folosesc modalitatea expusa de tine cu maselutza pt ca din cate am inteles se pot demonta destul de usor (lucru important dupa mine)pt ca toata lumea vrea sa le monteze cat mai bine dar putini se gandesc ca ele mai trebuie inlocuite din cand in cand... merci |
--------------------
/
/
/
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
|
--------------------
/
/
/
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Eu mi-am luat din Piata Mehala din Timisoara aparatori de noroi fata si spate, de cauciuc cu 55 RON toate, de montat le-am montat eu. Le-am prins cu suruburi dar in plastic nu in tabla, atat in fata cat si in spate, a fost putin de munca, dar a meritat, sunt super utile... Asa ca, timisoareni, faceti o vizita in piata, doar sa mai aiba....
This post has been edited by lau_swat: 18 Feb 2006, 08:40 |
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
Adi_Mircea |
![]()
|
Aparatori noroi fata spate special pt. Logan.
Attached thumbnail(s) S30100031.jpg ( Size: 62.31k ) Number of downloads: 288 |
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
|
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
|
--------------------
/
/
/
|
|
Adi_Mircea |
![]()
|
O sa intre pe piata in cam 2 saptamini.La aparatorile de fata sunt gauri deja facute,la spate trebuie date 3 gauri dar in spoiler care e din plastic.Eu le-am montat si sa-u potrivit la fix.
|
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 11:21 |