Butoane si butonase
![]() ![]() ![]() |
Butoane si butonase
lau_swat |
![]()
|
||
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|||
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
B30KDT, vreau eu sa-mi schimb ambele butoane de geamuri, sa-mi pun cu impuls, deci nu voi mai avea ce face cu ele. Contacteaza-ma pe PM sau pe yahoo id: neuron_media, poate facem o treaba
|
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
stimati confrati.
Cumparai azi butoane din târg. De la Vitan. Fara impuls. Nu mai gasesti cu impuls nici sa dai cu tunu'. Si mai sunt si 500k. Asa ca lasa. Acum am o intrebare. Cum este numerotarea pinilor? contacte1.JPG ( Size: 7.12k ) Number of downloads: 211 contacte2.JPG ( Size: 7.14k ) Number of downloads: 196 Care dintre cele doua este buna. Desenele sunt cum te-ai uita in "fundul" butonului. Multam fain. |
--------------------
Pegas
22
- TL 11 PAA
2006
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(paulica @ 28 May 2006, 21:09) ..... Nu mai gasesti cu impuls nici sa dai cu tunu'. chiar nu se mai gasesc ? doream si eu 1 bucata si acum nu mai pot sa-mi cumpar stie cineva o solutie "externa" ce poate fi adoptata la butonul normal fara impuls astfel incat sa se comporte ca cel cu impuls ? (releu+temporizare cu un RC pe papuci sau ceva ) |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
- TM
/ 2012, Laureate People are simply not predictable
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
@paulica:
Vezi daca te ajuta poza urmatoare: ButoaneGeamuri.JPG ( Size: 41.29k ) Number of downloads: 511 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- TM 10 ???
2006, 1.6 MPI "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
@ Smeagol mille grazzie. This post has been edited by klaus: 30 May 2006, 08:32 |
--------------------
Pegas
22
- TL 11 PAA
2006
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare: Stie totusi cineva unde gasesc buton cu impuls la un pret decent?
|
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
Puiu Tabara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 28 November 04 From: Oradea, Timisoara ![]() |
Buna. Am si eu o rugaminte pentru cei care merg in targ in Vitan sa se uite, daca gasesc, acele bucse aflate in "cuiul" de la inchiderea usi (cred ca numai acolo se gasesc). Sper ca m-am "exprimat" bine. Ca ma scoate din minti troncanitul usilor din cauza lor. Multumesc.
|
--------------------
dacia
logan ambition
- bh-04-yek
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Se pare ca sunt norocos, cind a venit dydycom la mare, avea la el si butoane cu impuls.Mi-am pus si eu si am scapat de aceasta obsesie.Mi se pare ca mai are 2 bucati, dar pt asta exista pm si prioripost... pt cei care nu sunt din Bucuresti. Intradevar este una din cele mai utile imbunatatiri, se merita,dar s-a spus ca nu se mai fabrica si de aceea ma simt norocos.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
atoader |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 May 06 ![]() |
Dupa o cautare scurta acest topic este singurul care a avut o problema asemanatoare cu a mea.
Comanda geamului fata/dreapta nu mai functioneaza. Unde poate fi problema, la buton sau la mecanismul de actionare? Becul butonului nu se mai aprinde odata cu farurile. Sper sa ma ajutati in aceasta problema pentru a sti sigur unde este problema la vizita pe care o voi face la service. |
--------------------
Dacia
Logan
- ct22---
2005/Ambition
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Probabil butonul s-a defectat. Ca să fii sigur, probează pe dreapta butonul din stânga.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Probabil i-a iesit mufa, dar e ciudat, ca mufa aia iese greu...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
atoader |
![]()
|
Multumesc!
Butonul se scoate prin extragere? |
--------------------
Dacia
Logan
- ct22---
2005/Ambition
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da. Baga pe exteriorul lui un cap de surubelnita acoperit de o carpa.
This post has been edited by Codrin: 31 Jul 2006, 10:22 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
|
--------------------
a
Rosu
- @
1800 unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare: butoanele pentru geamurile spate de la Logan Ambition sunt cumva compatibile cu cele de pe Megane 1? Am aruncat o privire si mie-mi par asemanatoare, si cum pe Megane sunt cu impuls...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da cred ca pe megane sunt cu impuls din UCH, nu din buton...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
daca nu mai gasiti butoane cu impuls nu va faceti griji...o sa reapara odata cu loganu 16v
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Smeagol @ 29 May 2006, 10:24) Vezi daca te ajuta poza urmatoare: ai cumva o schema similara si pt butonul de avarie si cel de inchidere centralizata? |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
Nu intreba ce poate face Dacia pt tine, intreaba ce poti face tu pt Dacia |
|
klaus |
![]()
|
...
Attached thumbnail(s) Pages_from_logan_X1_benzina.jpg ( Size: 129.33k ) Number of downloads: 361 Pages_from_logan_X1_benzina_2.jpg ( Size: 131.66k ) Number of downloads: 338 Pages_from_logan_X1_benzina_3.jpg ( Size: 135.96k ) Number of downloads: 250 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
incomensurabile multumiri
![]() |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
Nu intreba ce poate face Dacia pt tine, intreaba ce poti face tu pt Dacia |
|
atoader |
![]()
|
Am rezolvat problema nefunctionarii geamului fata dreapta.
Problema s-a rezolvat in service. Au demontat panoul usii si au gasit un contact imperfect (cel putin acesta a fost raspunsul). Multumesc pentru informatiile anterioare. |
--------------------
Dacia
Logan
- ct22---
2005/Ambition
|
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Am patit si eu sa nu mi se deschida nici un geam, dar asta iarna pt. ca au inghetat.
Dupa aceea nu am avut nici o problema. ![]() |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Rugaminte pentru cei din Bucuresti sau cu treburi pe acolo. Am pierdut ornamentul de cauciuc la un buton care intrerupe lumina plafon si este actionat de inchiderea usii. Voi aveti minunea de Vitan. Gasim poate o varianta prin posta? As lua doua , unul sa fie de rezerva. Eu sint din Iasi, a gasit cineva butonul asta pe aici? La dealer cit e?
Multumesc |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Hmmm, nu cred ca o sa gasesti ornamentul acela, eu chiar astazi am schimbat contactorul cu totul (era rupt) si dracia costa 50 RON. Am intrebat daca au si cauciuc separat si au zis ca nu. Poate ai noroc si gasesti pe undeva ...
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Kostica |
![]()
|
Am rezolvat in felul urmator : am un prieten care s-a dus in service pentru zgomote in portiera, el fiind in garantie, am extras de la el un ornament de cauciuc si el a motivat ca s-a desprins si la pierdut. Lui i s-a inlocuit contactorul si eu am ramas cu ornamentul. Ar putea fi o idee si pentru alte situatii cu piese de schimb greu de procurat.
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
Kostica |
![]()
|
Am vazut pe loganul nou (in poze) buton pentru capota portbagaj. Exista la vinzare ? Se poate monta pe capota model vechi?
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
![]() ![]() ![]() Na ca a aparut si cererea . . |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 13:23 |