MERGETI de 1 mai la bulgari?, foarte avantajos zic eu
![]() ![]() ![]() |
MERGETI de 1 mai la bulgari?, foarte avantajos zic eu
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai,cum sa fie.. a fost foarte frumos
hotelul super ok (4 stele), camere mari, a/c.. piscina interioara+exterioara.. mancare multa si buna, bautura la discretie .. drumul prin giurgiu a fost foarte bun calitativ, doar ca .. ne-am ratacit, pt ca igou' nu cunoaste bulgaria (tomtom nu aveam, care cunoaste muult mai bine bulgaria).. si semnele lor de circulatie.. ori sunt DUPA intersesctii, ori sunt numai in caractere de-ale lor.. ori nu sunt deloc ![]() la intoarcere, prin vama veche, e mai prost drumul, mai ingust.. doar ca exista indicatoare, si .. pana la urma.. e mai putin de mers prin bulgaria.. pe noi nu ne-a oprit nici un militian la bulgari sau la noi. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
pai cand sa dat drumu la granita pe 1-2 ianuarie in giurgiu la noi se vorbea bulgareste pe strada si la ruse numai romaneste prin magazine =))
|
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
justy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 March 06 ![]() |
intors azi, super ok hotelul si conditiile, in rest vorbim totusi de Bulgaria, fain la gradina botanica din Balcik. Nu recomand vacanta la vara in Bulgaria. Daca tot vreti sa plecati din tara alegeti Grecia. Macar din orgoliu...
|
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE ne-am ratacit, pt ca igou' nu cunoaste bulgaria (tomtom nu aveam, care cunoaste muult mai bine bulgaria).. Ultima harta a Bulgariei pentru Igo bate TomTom 521 Eastern Europe. harta pentru Tomtom are mai multe chestii trecute, dar aiurea ( la 50-500 m distanta). Pe drumul spre Veliko Tarnovo imi zicea sa ma intorc. Nu stia de autostrada spre Varna, nici el, nici Route 66, care ar fi bun pentru anumite drumuri, dar cum ai iesit, esti mort. Oricum, la ora actuala, pentru Romania si Bulgaria, Igo nu are concurenta. Si mai are putin si harta Greciei ajunge la nivelul Destinator sau Papago. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
lauriane, te cred.. doar ca a mea harta de bulgaria 2006.04.. n-a stiut ce sa zica cam de cand am intrat in ruse..
![]() si.. greseala mea ca nu m-am jucat cu cateva zile inainte la traseu.. ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Am pus acest text pe Softpedia ieri.
Dupa atatea topicuri de "unde te duci", un comentariu la intoarcere. Am fost la Nessebar (de fapt Reva) la IFA Beach (la IFA Mare este identic, sunt gemene), 3 nopti, 99 euro all inclusive (la acest pret am obtinut 7% reducere de la agentie si am adaugat 6 euro / persoana taxa de statiune). Concluzia: poate fi interesant daca te duci pregatit material si moral. Pregatirea materiala consta in radator electric pentru incalzirea camerei (sau ceva similar). Am ajuns in prima noapte pe la 01.00. In camera 15 grade. OK, dau drumul la aerul conditionat (sistem centralizat), il setez pe 36 de grade (ca de, sa se incalzeasca repede) si astept. Si astept. Si nimic. Temperatura a crescut cu doua zecimi din cauza noastra, a caldurii becurilor etc. Solutia imediata: paturi suplimentare de la receptie, aduse de bell-boy, bacsis etc. A doua zi dimineata, la 06.30 aceeasi temperatura. Coborat la receptie, vorbit cu fata de acolo (draguta), vanata si ea de frig ca un pui congelat (nu glumesc, culoarea era cam pe acolo) si raspunsul naucitor: stiti, hotelul nostru este deschis doar vara asa ca instalatia de aer conditionat are numai functia de racire. Intrebarea mea: si un radiator electric, ceva? Raspuns: ne pare rau, nu avem. Merci draguta. Dupa micul dejun, hai la plimbare. In drum, la al treilea magazin (in Burgas) am gasit scula (modelul cu "quartz" cum le spun profesionistii), ultima bucata la un pret mic si dimensiuni decente. In rest, aveau numai calorifere electrice sau aeroterme cu ventilator. Daca n-as fi avut acasa, poate ca luam unul. Per total, am pierdut cel mult jumatate de ora si am rezolvat problema confortului termic. Masa, cam ca la cantina, cu conationali de-ai nostri luand portii uriase din care mancau doar o parte, multa paine etc. Cu exceptia faptului ca daca intarzii si vii in ultima jumatate de ora a programului de masa ai sansa reala de a manca sanatos si dietetic numai salate, a fost OK. La un pranz nici nu ne-am mai stresat sa ne intoarcem, mancand in orasul vechi din Nessebar. Bautura: sucuri din petrol, apa plata cam ca la robinet, un vin prost la PET si o bere la PET medie. Daca vrei ceva mai mult, la preturi rezonabile lucruri mai bune. Cafeaua decenta la bar, ness la cutie dimineata asa ca iti faceai cat de tare doreai, lapte si un iaurt senzational. Inghetata ieftina la caserole de 2 sau 3 litri, chimicale 100%. In ceea ce priveste imprejurimile, genul de club cu piscina si sezlonguri de jur imprejur, parculet, locuri de joaca pentru copii, entertaineri pentru juniori, kid's club etc. Locuri de parcare insuficiente, masini (romanesti) parcate pana in usa hotelului (un BMW seria 5, un SUV etc., din astea mititele). Imprejurimi jalnice, santier. Per total OK daca nu te duci asteptand un 4 stele occidental, genul de hotel pentru vacante prin sindicat, sa se relaxeze tot muncitorul si sa aiba senzatia ca o duce bine. Finisaje de calitate medie, carpeli neinspirate, camere mari cu mobilier OK (se pare ca a fost deschis in 2004 asa ca sunt inca destul de noi). Personal amabil dar multi (si multe) batuti in cap, inclusiv la receptie (exceptia confirma regula). Pentru noutate, o data la cativa ani, acceptabil. Poate ca vara este mai placut pentru ca vremea compenseaza orice lipsa din servicii. Concluzia: de vazut ca sa stii cum ar putea fi si la noi daca am avea nu oameni destepti ci doar dornici sa faca o treaba buna indiferent de pozitie. Si daca nu s-ar dori amortizarea investitiei in trei ani (sau chiar mai repede, am inteles). Drumul: la Giurgiu - Ruse, in zona frontierei, jalnic. La Ruse in reparatie, deci jalnic, pe nationale OK, o bucata de autostrada spre Varna OK, Varna - Burgas mediu (acum doi ani era mai bun). Restrictii idioate si inconsecvente, pe drumurile secundare semnalizare minunata dar care lipseste (aproape) cu desavarsire, politie cu radar din loc in loc la restictii etc. Comert: la Nessebar bazar pentru turisti, jumatate din lucruri "originale" chinezesti. La Shumen un Billa OK (carameleee!!! si halva, vin mult mai ieftin ca la noi - rosu sec, 7 - 10 ani, intre 6 si 10 leva), langa Billa un OMV cu personal excelent (imi doresc sa fie si la noi asa), cafea buna si ieftina - 1 leva, la noi peste 3 lei etc. La bile negre, personalul de la un OMV din Ruse (chiar in oras, inainte de a intra pe Sofia - Ruse, pe stanga) te fura la rest, te fura la socoteala, ti-ar fura si din buzunar daca ar putea. Multa lume cheltuie acolo ultimele leva asa ca nu toti observa sau fac gat. Am simtit pe pielea mea si am vazut si la altii schema: se rotunjeste cu tupeu si se bate in casa dupa plecarea cumparatorului, diferenta putand fi si de 30 - 40 de stotinki (la ce trafic au, se strang sume frumoase). Atentie la schimbul valutar! In Nessebar in orasul vechi era un curs de 1,59 leva la un euro (oficial 1,95:1 si in general 1,85 - 1,90:1). Daca aveti card, platiti cu cardul si schimbati doar cat aveti nevoie. Pentru doritori: mergeti, vedeti, invatati si faceti mai bine decat ei. Putem dar ne cam batem joc sau ne cam doare-n spate. |
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
Dan98 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 November 04 From: Constanta ![]() |
Am postat la fel si pe softpedia
28-02 Mai 2007 La Vama Veche ok , am stat sub 2 minute la coada. Drum Vama-Veche Varna - ca dupa bombardament , unii zic ca era decent, mie imi clantaneau dintii in gura cu un Cielo care inghite elegant gropile romanesti. Sa ajung la Golden Sands, nici un indicator. Am intrat in Varna si am luat-o pe centura sa zic asa inca vreo 10-15 km, am intrebat niste romani si intr-un final am gasit statiunea. Hotelul l-am gasit repejor desi nu era vre-un indicator catre el, erau doar spre hotel International , le-am urmarit pe alea. Stiam de pe net ca hotelul meu era la vreo 300 metri distanta de el. Ok am gasit si hotelul (Kempinski). Mare rau...parcarea subterana mare dar full intr-un final am gasit loc de parcare in cea laterala de unde nu am mai miscat masina pana am plecat. La receptie nu au fost probleme, am dat voucherul si ne-a dat instant cardurile de la camera. Pe voucher scria sea view dar camera era ... half-sea view, dar oricum se vedea marea, o sa pun poze diseara. Hotelul impecabil, isi merita cele 5*. Nu stiu daca are vechime mai mult de 2 ani, totul nou, o gramada de lifturi, lobby imens, am cautat piscina interioara vreo 15 minute cred. Personalul hotelului extrem de amabil si toti vorbitori de engleza. In camera totul nou, foarte spatioasa, baia misto cada si dus, a/c, televizor lcd (care era cam naspa un BEKO mic de te saturai sa astepti pana se mutau canelele, posturi TV: nimic interesant, poate doar TVRi cand nu cadea semnalul, CNN si MTV), mini-bar,seif, halate si papuci noi, o tona de prosoape,etc. Mi-a placut. Statiunea: cam naspa (a se citi plictisitoare). Inca nu erau deschise toate restaurantele, barurile si magazinele, se lucra la greu la terase/hoteluri noi. Prima zi am avut impresia ca au fost 30 grade, a doua soare dar batea vantul foarte tare si nu puteai sa stai la piscina exterioara (la soare doar, apa era congel), a treia zi ploaie putin si inorat, a patra la fel. In hotel puteai sa-ti pierzi timpul la piscina interioara care era goala mai mereu, dar era mare, curat pe acolo, sauna, masaj, sala de forta,biliard, tenis de masa si cam atat interesant. La hotel dupa ora 8 jumate (cand se inchidea piscina/sauna/tenisul de masa) puteai sa te duci oficial la culcare. Nu mai era absolut nimic nimic de facut. Era o cafenea mare la parter unde mai statea lumea seara cu locuri foarte multe dar puteai sa stai si 30 de minute pana sa te lipesti de o cafea sau suc. Am avut niste cunoscuti care au stat la Hotel Bolero 4*, cam la 5 minute de mers pe jos de Kempinski unde era foarte misto. Au platit si mai putin (ceva de genu 150euro 4 nopti all-inclusive), aveau un club unde seara erau fel si fel de spectacole si lume o gramada. La Kempinski puteai sa mori de foame dimineata. Noroc ca nu mi-am luat pachetul all-inclusive, era diferenta de vreo 85 euro intre B&B si all. O tona de romani de neam prost in hotel si la restaurant care plecau cu 2-3 farfurii umplute la refuz cu fel si fel de chifle si cascaval...mi-era scarba de ei, niste taranoi pe romaneste. Noroc ca ii lasa sa plece cu ele, la Bolero nu te lasa sa iesi in camera cu farfurii pline de mancare, aveai un restaurant in curtea interioara (Argentinean Grill dar pe zi era snack bar intre 12-17) unde puteai sa mananci o gramada de feluri de mancare gratis (calamar,frigarui,fructe,salate de n'shpe feluri, bere,suc,bla bla bla), pe cand la Kempinski, intre 11 si 18:30 era inchis tot, noroc cu o terasa din apropiere unde mancam. Daca ar fi sa aleg din nou, as alege Bolero fara discutii. Hotelul era foarte dragut, nou, curat. Nu era sa zic "luxul" afisat la Kempinski , dar atmosfera si masa faceau diferenta. Il recomand oricui are de gand sa ajunga pe acolo. O masa pe la terasele din zona costa intre 10-15 euro de persoana. Sau cel putin asa s-a nimerit la mine mereu. Nu stiu cand o sa mai repet experienta, probabil data viitoare merg la turci sau in alta parte, Bulgaria e cam plictisitoare. Probleme nu am intampinat de niciun fel. A si la intoarcere, am trecut prin Balchik (sau cum s-o scrie) sa vizitez vestitul castel al reginei Maria. Un rahat, noroc cu ceva gradini care salvau peisajul. Si nu vorbesc de gradinile castelului pe care platesti intrare separat (acolo ziceai ca a plantat cineva fasole), vorbesc de gradinile care se aflau in interiorul domeniului pe care era amplasat "castelul"). Total: 10 leva (5 pentru gradinile cu fasole rolleyes.gif si 5 pentru castel). cateva poze... DSCN1323.jpg DSCN1324.jpg DSCN1329.jpg DSCN1330.jpg DSCN1331.jpg DSCN1332.jpg DSCN1333.jpg DSCN1334.jpg DSCN1339.jpg DSCN1340.jpg DSCN1349.jpg DSCN1404.jpg DSCN1406.jpg DSCN1407.jpg Gradinile din Balchik lol DSCN1497.jpg DSCN1499.jpg Overall: as mai reveni in Bulgaria cu drag pentru maxim 2 zile , prin Iulie August cand o fi vreme de stat la soare , la acelasi hotel. atat This post has been edited by Dan98: 4 May 2007, 01:44 |
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am vazut gradina din Balcik dar trebuia sa te gandesti ca in luna mai abia se pun florile. Iti pot arata poze cu lalele si alte flori de primavara care dadeau o imagine superba dar nu cred ca este cazul Sigur le-ai vazut.
Cat despre masa de 10-15 euro de persoana imi permit sa nu te cred. Am mancat in acelasi Balcik rechin cu 12 leva si te asigur ca era cel mai scump peste din meniu. Sa nu fim rai si nici invidiosi. This post has been edited by mateimatei: 4 May 2007, 08:36 |
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
Dan98 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 November 04 From: Constanta ![]() |
deci gradinile din interiorul castelului sunt superbe, ingrijite si tot ce vrei, dar ei te pun sa platesti bilet de intrare la cele din poza de mai sus prima oara.
daca vrei sa intrii la asa-zisul castel , nu pot daca nu prezinti tichetele cumparate pentru gradinile cu ... fasole ![]() de ce nu ma crezi ? asta e culmea sa nu mai crezi ca o masa face 10-15 euro de persoana. pai si aici face vreo 10. daca apar si alte persoane care au mancat in acel loc iti pot confirma, restaurantul era chiar pe faleza, ceva cu decor rustic si se nume ... GHIFLIKA sau ceva de genu , chiar langa aleea de urcare catre hotel. o pizza era 12 leva, frigarui huge cca. 18 leva, alte grilluri intre 12-20 leva, bere Heineken 0,33: cca. 5 leva, gulas 12 leva, coaste de porc la gratar cu ceva cartofi cam 20 leva, etc. sucu era si el vreo 3-4 leva un Sprite, etc. nu sunt rau sau invidios, ti-am zis ca am apreciat din plin gradinile care erau in curtea cu castelul, nicidecum pe cele pozate mai sus ![]() DSCN1525.jpg DSCN1514.jpg DSCN1504.jpg DSCN1503.jpg This post has been edited by Dan98: 4 May 2007, 10:49 |
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa mai vii de acasa. Ai gasit preturi mari. La mine au fost mai mici. OK
|
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
Dan98 |
![]()
|
pai na am nimerit prima carciuma chiar aia si de atunci numai acolo am mers ca imi placea mancarea...mai era una foarte eleganta la vreo 200m mai sus dar am descoperit-o in ultima zi.
a , ca mentiune: care merge la Kempinski sa nu faca greseala sa ia pachet mai mare de B&B. All-inclusive e bull$hit. Pe langa faptul ca pranz nu o sa vezi niciodata deoarece dupa micul dejun restaurantul este inchis pana la 18:30, masa e de 2*...parerea mea |
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
Dan98 |
![]()
|
va mai plictisesc cu niste poze
DSCN1431.jpg DSCN1418.jpg DSCN1417.jpg DSCN1415.jpg DSCN1412.jpg DSCN1368.jpg DSCN1364.jpg DSCN1362.jpg DSCN1348.jpg DSCN1347.jpg |
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
Ma bucur ca unii au reusit sa se mai si plimbe, eu nu am reusit sa parasesc statiunea...HPIM0413.JPG ( Size: 331.81k )
Number of downloads: 83
HPIM0402.JPG ( Size: 291.15k ) Number of downloads: 73 am parcat tare bine, chiar regulamentar, dar odata iesit...nu mai gaseam loc de parcare, asa ca 5 zile m-am odihnit ![]() This post has been edited by Chipu: 4 May 2007, 14:53 Attached thumbnail(s) HPIM0398.JPG ( Size: 235.13k ) Number of downloads: 63 HPIM0387.JPG ( Size: 226.52k ) Number of downloads: 74 HPIM0390.JPG ( Size: 215.24k ) Number of downloads: 66 |
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
Dan98 |
![]()
|
pai nici eu nu am parasit-o...m-am plimbat pe jos cat am putut
|
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt topic.Am cautat o harta a Sofiei pe net si nu gasesc.Un link,ceva ca imi cam trebuie.
Vreau sa-mi rezerv o camera de hotel ca ma duc la concert la Iron Maiden si caut un hotel cat mai aproape de stadionul Lokomotiv! Help please! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau ca ii dau up si imi asum warn-ul dar chiar ma intereseaza urgent!
Scuze de insistente! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
cel mai bine incerci direct la agentiile de turism
oricum cred ca e mai ieftin sa iei rezervare de aici |
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 21:58 |