Schimbare carte de munca, Voi stiati?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare carte de munca, Voi stiati?
ghetau dan |
![]()
|
||
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pai....daca esti PFA, ai carte de munca?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Da,sint persoana fizica autorizata,platesc CAS lunar.Stiu sigur ca am...pai eu pensie n-o sa am ?
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e obligatoriu ca PFA sa ai carte de munca, poti sa-ti faci contract separat pentru pensie.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Am carte de munca sigur,n-am vazut-o de 8 ani...insa stiu ca am facut cerere pentru ridicarea ei o zi...
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
blackcatt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 26 March 07 From: Gl ![]() |
Ce vrei sa spui prin "noile carti de munca"? Eu cam lucrez cu asa ceva si n am auzit nimic.
|
--------------------
Renault
Koleos
2012 4x4 150 cp diesel
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt noi carti de munca, e registrul unic al angajatilor in format electronic. Deocamdata (vreo 2 ani cica) registrul asta si cartile de munca vor merge in paralel, apoi se vor renunta la cartile de munca si va ramane numai acest registru electronic.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
blackcatt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 26 March 07 From: Gl ![]() |
Ahh, nu mi adu aminte de nenorocitul asta de registru... pe care nu l am depus pt ca fisierul generat de revisal avea o problema si la ITM n au putut sa l bage in baza de date
|
--------------------
Renault
Koleos
2012 4x4 150 cp diesel
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Adica? Exportul este .XML, cind il deschizi cu Internet Exlorer, afiseaza prin interior "Caracter ilegal...la linia x"?
Daca da, e de la diacritice. This post has been edited by diaconuliviu: 4 Apr 2007, 11:57 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
ghetau dan |
![]()
|
Deci PFA trebuie sa mearga la camera de munca?
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
Persoanelor fizice autorizate nu li se aplica prevederile art. 5, alin 1, punctul I din L19/2000, ci prevederile art.5, alin.1, punctul IV, lit. "d" din respectivul act normativ. Deci tu prestezi munca, dar nu in calitate de salariat. Caracteristic contractului de munca este faptul ca munca se presteaza pentru ALTUL. Deci, altfel spus, nu poti fi tu si salariat si angajator
![]() ![]() This post has been edited by BH 59 FIF: 15 Apr 2007, 19:44 |
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
- BH 59 FIF http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 16:53 |