Ma despagubeste CASCO daca...
![]() ![]() ![]() |
Ma despagubeste CASCO daca...
george_slz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|||
danyoan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 February 07 ![]() |
asta-i buna, m-ai dat pe spate cu povestea ta
![]() ![]() This post has been edited by danyoan: 10 Apr 2007, 12:59 |
--------------------
-
solenza scala 03/2005 ;vw golf 4 2002 110cp
-
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca janta nu este lovita nu te despagubeste.
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
solutia - un baros mai mare
This post has been edited by tarzy: 10 Apr 2007, 15:53 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate spui tu, sunt sigur ca anvelopa prezinta urmele clare si vizibile ale rularii dezumflate. Foarte improbabil ca un inspector de daune sa creada altceva, indiferent daca e lovita sau nu janta. Ipotetic, chiar si cu janta lovita, iti va spune ca trebuia sa opresti imediat ce "ai luat groapa" ce ti-a indoit janta, nu sa rulezi in continuare (obligatie contractuala de a limita pagubele), ca anvelopa e distrusa datorita rularii in continuare nu datorita loviturii si ar da de despagubit doar janta.
Opinia mea este sa te resemnezi si sa iti cumperi o anvelopa noua, eventual poti sa-ti iei una mai ieftina pe rezerva si sa pui anvelopa de pe rezerva pe roata folosita. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Tudor, iti spun din surse sigure. Daca janta a fost lovita si deformata, nimeni nu te poate condamna ca n-ai oprit in urmatorii metri. Nu mi-am dat seama si am mers pe pana, dar janta este deformata si se poate constata asta. Oricum, cand te duci la politie pentru declararea incidentului, trebuie sa spui adresa unde s-a intamplat. Deci....atentie mare!
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Mai bine imi bag picioarele si gata!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Scuze de off. dar ma roade curozitatea: ce anvelopa ai de 300 ron?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
george_slz |
![]()
|
Pirelli winter carving 165 65 r14.
Am intrat pe un site de vanzari..si aia aveau anvelopa la 290 RON sau 240RON pt 4 bucati. Altii nu mai au asa ceva in depozit. Eu cand le-am luat acum aproape 2 ani, tocmai intrasera pe piata si aveau niste preturi mai rezonabile(si datorita montajului si echilibratului gratis). |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa cauti o bordura ... si sa iei un ciocan ...
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:02 |