ciudatenie
![]() ![]() ![]() |
ciudatenie
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
semic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 46 Joined: 19 October 05 ![]() |
Am patit-o aproape la fel, dar la mine nu se mai aprindeau toate semnalizarile la inchidere/deschidere (semnalizarea mergea normal, la fel si variile).
A fost o siguranta arsa, cea de la plafoniera de care era legata si aprinderea semnalizarilor la inchidere/deschidere si stergatoarele. De cand mi-am schimbat siguranta aia functioneaza normal. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2014
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
E releul de flash. Am schimbat si eu unul ca a picurat apa pe el. Cumperi altul si il schimbi usor chiar tu. Costa vreo 30 RON. Il gasesti sub bord, acolo la relee (randul acela paralel cu UC decodor-ul - ca daca e masina din 2003 precis nu ai UCH ci UC decodor), mi se pare ca e al treilea releu cum te uiti din fata spre spate. Mai cauta ca mai exista discutii despre asta. E important insa sa vezi si daca s-a stricat din cauza apei ce a picurat pe el (il desfaci si vezi ce e prin el ...). Daca s-a stricat de la apa, cred ca trebuie sa mai cauti si prin acva-topicuri
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
si eu am acceasi problema , numai ca din cand in cand mie imi mai merg becurile de avarie cand activez/dezactivez alarma , dar numai cand vor ele.
Probabil ca este un contact oxidat ... dar nu am avut timp de el |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Verifica UCE sau UCH ( ce ai tu ) sa nu fi intrat apa in el ! La mine asa a inceput un cosmar !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Era releul de flash. In urma cu vreo doi ani luaam apa pe la chederul dela parbriz am rezolvat dar apa a atacat releul care acum era ruginit si nu mai facea contact decat partial. A fost curat deocamdata functioneaza. Trebuie sa caut unul nou si sa-l schimb.
Multumesc pentru sfaturi Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:27 |