Costuri Scoala de soferi Bucuresti, Rog informatii
![]() ![]() ![]() |
Costuri Scoala de soferi Bucuresti, Rog informatii
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
O scoala cunoscuta e TEO.Acolo ai toate informatiile utile cat si preturi
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si pe langa ca e cunoscuta, mai e si foarte mare si destul de ieftina.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
Bidi Trans,acolo am facut eu..pai..540 ron pe logan(sau mai ieftin pe matiz si solenza),apoi analizele si testul psihologic te vor costa in jur de 150 sau 160 ron ambele,+ inainte de examen sa-ti cumperi inca o sedinta care costa cam 40 de lei(ca sa te reacomodezi cu masina
![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Hai sa iti dau un sfat(de la un fost instructor).
E valabil pentru toti cei care vor sa faca scoala si nu cunosc un instructor capabil. Nu cauta neaparat o scoala cu nume sau sediu impozant.De invatat nu o sa te invete nici numele,nici cladirea.Si la scolile cu renume poti avea "norocul" sa dai peste instructori petarda sau peste o cazatura de masina. Cel mai bine duceti-va intr-o zona frecventata de masini de scoala si uitati-va de la distanta cum explica instructorul o anumita manevra(de preferat la parcari ,pentru ca sunt manevre care se fac pe loc si puteti vedea mai mult timp ce face echipajul),daca e nervos ,daca se face inteles,cum se exprima samd.Tot atunci poti vedea si masina pe care lucreaza(excluzi nesansa sa te repartizeze scoala pe o rapciuga de masina). In momentul in care ti-ai gasit "alesul" abordeaza-l si intraba-l pret ,la ce scoala si tot ce te mai intereseaza. p.s. Fata mea a facut luna trecuta scoala.Si desi am dus-o la un fost coleg ,pe care il stiam f.serios de cand lucram impreuna,am fost dezamagit.Omul a ajuns unfrustrat si plictisit de viata (din cauza ca nu reuseste sa isi ia o masina noua sa lucreze independet) incit tot ce face ,face in scarba.Deci omul se mai schimba in timp.Asa ca m-am dus ,mi-am reinnoit atestatul, am pus dubla pe Logan si am putut sa ies in trafic sa o invat cum am vrut eu.Dar voi nu aveti posibilitatea asta si decat sa faceti experiente pe banii si nervii vostrii,mai bine pierdeti 1/2 de ora si alegeti ce va place. Daca mai vrei si alte sfaturi iti stau la dispozitie. |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul am facut cu instructor independent. Acum are Renault Clio Simbol. Omul e de treaba, fost sofer particular. Daca vreti ii dau un telefon sa-l intreb de sanatate si preturi.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Eu am facut la Teo si am fost bien servit, plus ca e ieftin
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Va multumesc pentru solicitudine.
Deocamdata povestea nu e acuta, dar va rog sa-mi dati voie sa va contactez din nou cind (si daca) va fi cazul. Multe salutari! |
--------------------
.
.
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kostake @ 11 Jun 2007, 00:54) Hai sa iti dau un sfat(de la un fost instructor). E valabil pentru toti cei care vor sa faca scoala si nu cunosc un instructor capabil. Nu cauta neaparat o scoala cu nume sau sediu impozant.De invatat nu o sa te invete nici numele,nici cladirea.Si la scolile cu renume poti avea "norocul" sa dai peste instructori petarda sau peste o cazatura de masina. Cel mai bine duceti-va intr-o zona frecventata de masini de scoala si uitati-va de la distanta cum explica instructorul o anumita manevra(de preferat la parcari ,pentru ca sunt manevre care se fac pe loc si puteti vedea mai mult timp ce face echipajul),daca e nervos ,daca se face inteles,cum se exprima samd.Tot atunci poti vedea si masina pe care lucreaza(excluzi nesansa sa te repartizeze scoala pe o rapciuga de masina). In momentul in care ti-ai gasit "alesul" abordeaza-l si intraba-l pret ,la ce scoala si tot ce te mai intereseaza. p.s. Fata mea a facut luna trecuta scoala.Si desi am dus-o la un fost coleg ,pe care il stiam f.serios de cand lucram impreuna,am fost dezamagit.Omul a ajuns unfrustrat si plictisit de viata (din cauza ca nu reuseste sa isi ia o masina noua sa lucreze independet) incit tot ce face ,face in scarba.Deci omul se mai schimba in timp.Asa ca m-am dus ,mi-am reinnoit atestatul, am pus dubla pe Logan si am putut sa ies in trafic sa o invat cum am vrut eu.Dar voi nu aveti posibilitatea asta si decat sa faceti experiente pe banii si nervii vostrii,mai bine pierdeti 1/2 de ora si alegeti ce va place. Daca mai vrei si alte sfaturi iti stau la dispozitie. ![]() ![]() ![]() Eu am facut la un insctructor particular care era si patron-Triumf,si am fost foarte multumit desi avea un tarif putin mai mare ca restul.Foarte priceput tipu ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
recomand la titi aur srl;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
os |
![]()
|
Dragi colegi,
reactivez acest thread - situatia este: Scoala de soferi a inceput. Suntem acum in cautarea de materiale (carti) pentru examenul teoretic. Care sunt "cele mai bune"? (experientele mele la aceasta tema nu se mai pun, ca-s mult prea vechi) In special: exista un manual care sa te invete ce ai de facut in limbaj de om normal? Adica: desigur poti sa citesti Ordonanta X si Regulamentul ei de aplicare, in acestea sunt continute toate informatiile. Dar limbajul nu-i usor pentru un incepator (si pentru un ne-jurist), problema de care cursanta se loveste. Va multumesc din nou pentru informatii. |
--------------------
.
.
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
cel mai bine si mai sigur invceti facand chestionare. daca faci de
3-4 ori la rand toate chestionarelke nu ai cum sa nu iei scoala ptr chestioanre cei de la Autogeneral - http://www.autogeneral.ro/chestionare_B.php |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kostake @ 11 Jun 2007, 00:54) Nu cauta neaparat o scoala cu nume sau sediu impozant.De invatat nu o sa te invete nici numele,nici cladirea.Si la scolile cu renume poti avea "norocul" sa dai peste instructori petarda sau peste o cazatura de masina. Domn' kostake, ai perfecta dreptate! Foarte adevarat ai grait! Peste o asemenea petarda de instructor low-life am dat eu cand am facut scoala la Ilioara in 97. Basca ca avea si un parci de dacie (cu indicativul GR 53 )careia printre multe altele i s-a rupt planetara stanga fata la trecerea peste liniile de tramvai la Dristor. Asta in prima sedinta, pontata corespunzator (nu trecuse nici juma' de ora) ![]() Si hai, daca tot am deschis discutia si spui ca ai lucrat in domeniu sa-ti spun si despre ce "instructor" vorbesc: Ilie Alexandru (aka. nea Sandu)...poate il cunosti (si altii) ![]() ...un "om"..de kkt! ![]() This post has been edited by Kojak: 5 Aug 2007, 21:04 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
V a L y O, ai p.m. in legatura cu instructorul auto.
M-ar interesa si pe mine pentru sotie niste ore, are carnet de prin '97-'98 dar nu a mai condus in ultimii ani si i-ar trebui niste ore cu un instructor bun. Daca mai aveti si altii cunostinte de instructori auto buni v-as ruga sa mi le impartasiti, mersi ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
La Teo si Biditrans am auzit pe multi nemultumiti. Cel putin o colega dupa ce a facut legislatie la Biditrans a renuntat la banii bagati si dupa 2 sedinte s-a dus la alta scoala pentru ca instructorul mai avea putin si o lua la bataie in masina. Cand ai stresul traficului ultimul lucru care iti mai trebuie e un dobitoc care sa urle la tine pe locul din dreapta. Eu am facut la Perfect Auto Vyo undeva pe langa Plaza Romania si am avut parte de un instructor bun. Omul era foarte rabdator si chiar daca te mai fura cu 10-15 min la sedinta ca sa mai traga o tigara si o cafea se merita pentru ca in momentul care se urca in dreapta parca iti era prieten nu profesor.
|
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 07:36 |