Pleoape pentru faruri la SLZ
![]() ![]() ![]() |
Pleoape pentru faruri la SLZ
dandrei |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Noile mele pleoape.
Attached thumbnail(s) 01042007.jpg ( Size: 148.14k ) Number of downloads: 558 01042007_002_.jpg ( Size: 153.96k ) Number of downloads: 633 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
sunt si eu interesat de pleoape. de unde pot achizitiona? se gasesc si ceva ami finute (inguste)?
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Subscriu,vreau si eu pleoape,asa ca daca poti da-ne ceva detalii despre locul sau persoana de unde le-ai achizitionat.Multumesc!
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
De la tipul din Baia Mare de la care avem toti cei care ne-am pus. Ca sfat la mine fiind vopsite in alb se vedea lumina prin ele, ca atare am lipit folie de staniol pe interior.
This post has been edited by 2dor: 1 Apr 2007, 16:09 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
GOLAN - FANTOMA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 October 07 From: bucuresti ![]() |
vreau si io ploape pt solenza mea,,,,,,dak se poate un nr de tel de la baiatul de la baia mare care le face pls..!!
|
--------------------
Dacia
solenza
2004
- B M I
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
uite aici
Andrei Rosu 0723-974466 intre orele 18-21 email: andrei@prostreet-tuning.ro |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
Dar masca fara sigla, in bucuresti de unde iau ?? Asta pe langa pleoape
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Hai ca iti fac eu una. Pm me.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
interlagos89 |
![]()
|
![]() Keep Walking Group: Members Posts: 300 Joined: 17 April 08 ![]() |
salut,am dat comanda d pleoape acum cateva zile,le astept s vina in cateva zile dar am si eu o mica nelamurire,pleoapele obtureaza in vreun fel luminozitatea pe timp de noapte.daca da este mare diferenta intre faruri cu pleoape si fara.multumesc
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu obtureaza luminozitatea .Poti sa le lipesti cu banda dublu adeziva dar sa ai grija sa pui pe toata suprafata pleoapei pentru ca altfel o sa treaca lumina prin ea. Spor la treaba!
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Toate pleoapele care le-am vazut pe Solenze sunt prea mari , mai ales la aprtea dispre semnalizare si din punctul meu de vedere ia din puterea farului si mai ales a pozitiilor . De asta nici nu am vrut sa-mi cumpar si abia astept sa-mi fac ceva mai custom .
De ce ati reinviat un topic vechi , cand aveati mai multe in care sa scrieti despre modificari ? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
danutz_v |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 31 May 07 ![]() |
nu exista nici o alternativa la ploapele astea? nu a incercat nimeni altceva? de ex autocolant sau vopsirea farului in partea de sus? arata nashpa?
|
--------------------
Solenza
Scala
2004
- HD 06 CNN
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Depinde de gustul fiecaruia.Mie nu-mi plac deloc cele de fibra,sunt prea late si au aspectul acela grosolan.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Va rog sa sateptati pana la sfarsitul saptamanii ca s-ar putea sa rezolv eu cu pleoapele ca le-am dat la niste baietasi comanda acum sa vedem ce o iesi.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(danutz_v @ 2 May 2008, 11:43) nu exista nici o alternativa la ploapele astea? nu a incercat nimeni altceva? de ex autocolant sau vopsirea farului in partea de sus? arata nashpa? Eu am folosit autocolant rosu , netransparent . Daca il schimb cam o data la 6-8 luni e totul ok , altfel se vede cam nasol . Vopsirea farului NU este o solutie , am incercat , se cojeste , nu-i ok ! cristio_79 - si eu zic la fel ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
NYCKO22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 10 May 08 From: bacau ![]() |
as vrea si eu ploape ptr clima mea !!! TYBYSTC@yahoo.com
![]() |
--------------------
dacia
solenza clima
2004
- bc-79-lex virusat de masini !!!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Cauta si pe la Bursa ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
NYCKO22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 10 May 08 From: bacau ![]() |
am cautat dar degeaba ! astept sa vd daca poate sa faca un amic , dar mai caut si pe net ! pana acum nyk
|
--------------------
dacia
solenza clima
2004
- bc-79-lex virusat de masini !!!
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
de acord marius80. tot autocolant am foslosit si eu.. pana dispun de ceva banutzi sa im pot cumpara niste pleoape "adevarate"..autocolantul e solutia ideala
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
io vroiam sa mi le vopsesc in loc sa pun pleoape da m-am gandit mai bine decat sa stau dupa aceea sa sterg mai bine am pus niste autocolant....pana mi-oi lua pleoape normale.....ii da alt aspec....
![]() |
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
nu cred k mai era nevoie sa stergi vopseaua dupa far..dupa cum a spus si marius80...se curata singura
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
micro_ice |
![]()
|
![]() just a member... Group: Members Posts: 19 Joined: 9 July 08 From: damBOVita ![]() |
stiu ca e cam off-topic si imi cer scuze pentru asta dar as vrea sa stiu daca plasa aceea de la grila din fatza se poate demonta. Si daca da, se gaseste cumva plasa din alt material (nu plastic, ceva aluminiu, samd) si de tip fagure sau alta forma dar nu romburile alea??
|
--------------------
Dacia
Solenza Confort 1.4 MPi
2004
- DB-07-CFU
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Se poate demonta.
Da, se gaseste plasa metalica pentru a pune in locul ei. |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
micro_ice |
![]()
|
![]() just a member... Group: Members Posts: 19 Joined: 9 July 08 From: damBOVita ![]() |
@sharkky_ se gaseste si d-aia de tip fagure (sau cum s-o numi, dar nu cu mopdelul asta de romburi) ??
|
--------------------
Dacia
Solenza Confort 1.4 MPi
2004
- DB-07-CFU
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, se gaseste cu siguranta ... Trebuie doar sa cauti
![]() |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
Shumy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 23 March 07 ![]() |
Salut
Unde pot gasi si eu niste pleoape pentru solenza in Iasi? |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
si eu tot autocolant am folosit,si culmea da si bine
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
AG-86-BRS |
![]()
|
![]() NIGHT ANGELS CLUB Group: Members Posts: 145 Joined: 28 September 08 From: Pitesti ![]() |
intereseaza-te si tu pe diferite forumuri cine lucreaza in fibra in Iasi ... te duci la respectivul si te va costa undeva la 60 RON ... sau daca nu , iti pot recomanda eu pe cineva , dar din constanta , si ti le trimite prin curier cu plata ramburs ... semi-finistate ..adica mai trebuie dat spritz kit sa nu mai treaca lumina si sa niveleze porii ramasi , iar apoi vopsite ... daca te hotarasti , da-mi MP
|
--------------------
Renault
Laguna
2012 2.0 dCI 4control CVA
- AG 26 BRS [IMG]http://i39.photobucket.com/albums/e184/KillerINC/nightangels-1_zps927f0c0d.jpg[/IMG]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:47 |