preturi piese-CLT, preturi pt orice piesa si magazinul
![]() ![]() ![]() |
preturi piese-CLT, preturi pt orice piesa si magazinul
CriSTI68 |
![]()
|
||
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|||
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Pompa frina dublu circuit /4 conducete cu ICP de autonova SM. - 110 ron
servofrina de autonova 70 ron in cutie de uzina 130 in cutie de autonova. robinet apa calda/apa rece de UAMT 21.50 ron kit reperat pompa frina 3 conducte/dudblu circuit de rolast 1.9 ron. furtun pentru instalatia de racide de rolast nu am gasit pe nicaeri.toti vinzatorii imi recomandau de v-comp sau asa ceva, ca cica astia sunt acum producatorii de cauciucaraie pentru motoare agreati de uzina. Stie cineva pe unde pot gasi pompa frina dublu circuit cu 3 conducte de autonova?? |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Pompa dublu circuit cu 3 conducte am cautat si eu in timisoara dar nu am gasit.Daca nici la Autoovarom in timisoara nu avea decat Asam-uri, inainte daca mergeam la autoovarom aproape numa piese de uzina aveau, dar acum aproape numa Asam.
Am gasit una in targ cica ar fi noua de autonova, dar mie dus filetu de la aerisitoru pompei.Si nu stiu ce sa fac sa nu mai lacrimeze pe langa.In rest pompa e foarte buna. Lichid de frana numa de asta am gasit azi pe la ora 16 cand m-am trezit ca nu mai aveam lichid de frana.E facut in Timisoara, dar poate ati mai auzit de acest lichid de frana . O fi bun de ceva, intreb doarece e mai scump ca cel de Chimiopar?. Numa ca cel cumparat de mine e dot3, nu dot 4 ca in poza. ![]() Multumesc anticipat Attached thumbnail(s) LICHID_20DE_20FRANA_20ROMANESC_20M.jpg ( Size: 42.52k ) Number of downloads: 447 |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pompa dublu circuit in 3 conducte de autonova...NU AM mai vazut:(
dar incerc sa-ti caut una.daca nu..eu recomand de costesti-e mai buna decat asam. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
QUOTE(motanpaul @ 17 Jan 2009, 21:01) Pompa dublu circuit cu 3 conducte am cautat si eu in timisoara dar nu am gasit.Daca nici la Autoovarom in timisoara nu avea decat Asam-uri, inainte daca mergeam la autoovarom aproape numa piese de uzina aveau, dar acum aproape numa Asam. Am gasit una in targ cica ar fi noua de autonova, dar mie dus filetu de la aerisitoru pompei.Si nu stiu ce sa fac sa nu mai lacrimeze pe langa.In rest pompa e foarte buna. Lichid de frana numa de asta am gasit azi pe la ora 16 cand m-am trezit ca nu mai aveam lichid de frana.E facut in Timisoara, dar poate ati mai auzit de acest lichid de frana . O fi bun de ceva, intreb doarece e mai scump ca cel de Chimiopar?. Numa ca cel cumparat de mine e dot3, nu dot 4 ca in poza. ![]() Multumesc anticipat Poti majora filetul si sa-i faci reductie la aerisitor . Nu este indicat ls Dacie 1300 Dot 4 ci doar Dot -3 , ca se duc garniturile . Nu te sfatuiesc sa-ti ei de ASAM- sunt super TROMPETE . ![]() |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
lapcat |
![]()
|
![]() cracked Group: Members Posts: 84 Joined: 15 June 08 ![]() |
Cam cât costă un semering de calitate, cel care vine în față lângă fulie ? Am schimbat în primăvară pentru că pierd ulei pe la fulie, apoi în vară l-am schimbat din nou fiindcă am zis ca poate n-am curățat locul cum trebuie. Locul pe care stă nu pare zgâriat și mă gândesc că e posibil să fie de proastă calitate. Am dat atunci 6 lei, mi l-a dat pur și simplu în mână fără ambalaj fără nimic. Am întrebat dacă au alt model sau făcut de altcineva și mi-a spus că nu. Ce să caut? Și eventual unde, dacă știe cineva în Iași.
This post has been edited by lapcat: 25 Jan 2009, 20:52 |
--------------------
.
.
.
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
cauta prin targ, poate mai gasesti vreunul pe la un mosulica
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
cicisxn |
![]()
|
![]() Dacia 1310 driver & Honda CBR rider Group: Members Posts: 91 Joined: 14 December 08 From: Braila ![]() |
Braila:
Disc ambreiaj Master(Germany): 145ron -magazinul de pe Dorobanti,in dreptul la Piata Mare Placa de presiune Master(Germany): 97,5ron -un magazinas de pe Dorobanti,pe langa magazinul ala cu mobila (Mobexpert?!?),intre Piata Mare si Pompieri Disc ambreiaj de uzina: 195ron -Viper Dorobanti Placa de presiune de uzina: 178ron -Viper Dorobanti Releu temporizare stergatoare cu tot cu buton: 20ron -Viper Dorobanti Clopotel (atentionare uitare pozitii aprinse): 7,5ron -Viper Dorobanti |
--------------------
Dacia
1310
1994
- BR82CNS
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
pt o dacie cu pompa de frina dublu circuit cu 3 conducte, ce repartitor recomandati.Ma intereseaza firma.
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
autonova:) sau cele facute la costesti-ag.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
am gasit de cumparat chedereul de la parbriz, la 25 de lei
![]() cum e pretul, cel de pe spate la cat o fi ? ce intrebare mai am, acea sfoara care se pune la montarea chederului, este una speciala, se mai pune silicon sau vaselina ? This post has been edited by Adrian_Boy: 30 Jan 2009, 20:35 |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu puneam intotdeauna ata cu vazelina
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
STORMTROOPER |
![]()
|
Intrebare:
repartitorul spate de la o dacie cu sistem de frina dublu circuit cu 3 conducte este acelasi cu unul de pe o dacia cu sistem de frina cu sistem simplu de frina. model pina in 1980? |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
|
|
ydaniel |
![]()
|
DA.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
lulea bosch 9,5 lei
platina bosch 15 lei capac delcou metaplast 8 lei set furtunase stergator parbriz 3lei becuri bord, alea mici in palstic negru 1,5 lei bucata |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
ydaniel |
![]()
|
anvelopa resapata de iarna:colway:175/65/13-100lei buc.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
capac pompa apa 65 Ron cu tot cu garnitura!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
Salut.ce preturi mai au discurile de frana ptr 1310?
Multumesc. |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
ydaniel |
![]()
|
de uzina de la 110lei in sus;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
Sorin-18,poti sa-mi spui ce firma le-a produs si de unde le-ai luat?esti multumit de ele?
Mai are cineva preturi? |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
cannavaro |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 812 Joined: 15 July 05 From: Ploiesti ![]() |
Aveti idee unde gasesc un ochelar subtire ptr modelul de Dacie cu 4 faruri? ( Partea dreapta as dori) Eventual poate stiti un magazin care are toata masca.
|
--------------------
Dacia
1300
TSP
- PH-89-XXX Dacia 1300 1981 - B-83-GRS
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
Buna seara
va rog frumos spuneti si mie ce ar trebui sa schimb la dacia mea si cat ar costa ca sa nu se mai lase asa de tare pe spate atunci cand am 3 persoane pe canapea. Chestia e ca am si o butelie de GPL in portbagaj, care are cam 100kg cand e plina.. Ma gandesc la arcuri, amortizoare..? Precizez ca masina a carat o vreme ceva greutati, are 110.000 km si este din 2002 (injectata) multumesc anticipat! |
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai ori arcuri noi(de berlina sau de break)sau inaltatoare la arcuri/amortizoare.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
ok.multumesc frumos!
la arcuri sunt lamurit, am gasit pretul.Am sa pun de berlina facute la Sibiu cu inaltatoare. Nu gasesc pretul la inaltatoare...deci daca se poate un pret la inaltatoare si un producator recomandat..multumesc inca o data! |
--------------------
VW // DACIA
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai mai bine-iei arc de break si gata!
nu mai da banii pe inaltatoare:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu pune inaltatoare ca e tiganie, ia arcuri de break, si cu masina goala nu o sa ai probleme.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
rokos |
![]()
|
am citit topicurile cu arcuri si amortizoare si inaltatoare.
ideea era sa nu se lase masina cand o incarc.. asa cu goala merge foarte bine si acu ![]() multumesc de sfaturi ! ![]() This post has been edited by rokos: 5 Feb 2009, 15:03 |
--------------------
VW // DACIA
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai daca nu cari-arcuri de berlina
daca cari(4-5pers+bagaj)ia arcuri de break,. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Nu mai sta pe ganduri si fa ce zice Argon. PUNCT!
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 05:14 |