preturi piese-CLT, preturi pt orice piesa si magazinul
![]() ![]() ![]() |
preturi piese-CLT, preturi pt orice piesa si magazinul
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
exista fabrica de la alexandria:)
sc kyo rulmenti alexandria sa:) eu iau mereu de la ei:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Comutator semnalizare directie - Metaplast - 9 Lei
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Salutare, de ceva timp imi pierde benzina pe la pompa de benzina unde se imbina partea de sus cu cea de jos.Imi scapa in partea de sus.Benzina in ulei nu a bagat pana acum in ulei.
Se mai gaseste vreo membrana de pompa de benzina de caliatate?Si la ce pret? Multumesc anticipat |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
cauta de Scornicesti, desi e posibil sa nu gasesti decat o mizerie deaia de armcomp, 4,5 lei, da-i naspa rau....
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Nu iau decat una de calitate.Caut pana gasesc, ma duc la multe magazine pana gasesc, deoarece am ulei esso 15w40, am dat 60 Ron pe el+ filtru si daca imi baga benzina il el ma rezolvat.Uleiul l-am schimbat acum 200 km.De aceea vreau sa ii pun o garnitura de calitate sa nu am probleme cu ea.Multumesc
This post has been edited by motanpaul: 7 Apr 2009, 21:06 |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da se mai gasesc de scornicesti.cam 15lei cu tot cu tija;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Anda1995 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 April 09 ![]() |
Mai bun k uzina la placa si disc este Master-ul iar pretul e convenabil (placa presiune:90-129 ron ; disc ambreiaj:55-57 ron) iar la placute de frana va sfatuiesc sa incercati gama Klaxcar
|
--------------------
Logan
-
-
- -
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
si master si klaxcar is pe spate, piese turcesti ce mai..., pentru ambreiaje incercati sachs, valeo, luk, iar pentru placute frana aveti ferodo, trw, bosch, delphi, qwp, cifam
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
ydaniel |
![]()
|
klaxcar cica sunt made in frrance:))
sunt ff slabe si master la fel;) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
platini doduco 7 lei
condensator doduco 6 lei fise bujii urziceni 18 lei |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
motanpaul |
![]()
|
Cine stie niste preturi la niste piese sa vad cam la cati bani sa ma pregatesc:
-bielete antiruliu modelu nou(papuc) -pivotu de sus -teu amortizor berlina -bielete caseta directie tip vechi Am rezolvat pompa de benzina, i-am cumparat o membrana de Pulsor Scornicesti, am cautat destul, dar am gasit intr-un final.Pretu a fost de doar 15,2Roni.Am mai luat si un silicon rosu cu 6 lei.Merge ceas deocamdata |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
bielete antiruliu - 12 - 20 lei bucata
pivot de topoloveni undeva pe la 35 - 40 de lei iar de "uzina"cam 60 parca teul amortizor e vreo 10 - 15leibucata si bielete caseta directie ce inseamna? Bieletele care vin pe capetii de bara si intra cu un pivot in fuzeta? Alea sunt cam 40 de lei de topoloveni. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
ydaniel |
![]()
|
TEU DE AMORTIZOR sa iei de ardeleana:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ardeleana aia e firma buna? io am luat bielete antiruliu cu 8 lei buc, iar mai sus vad ca sunt 12 - 20 lei
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
ydaniel |
![]()
|
mie imi plac produsele de la ardeleana.
acuma ca nu mai e rolast:(( |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
kog |
![]()
|
un pret la rulmentii de alternator?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
ydaniel |
![]()
|
8lei buc.ia numai de alexandria;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cum sunt burdufurile de planetara VMCOMP? ca altceva nu este..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am pus eu la o planetara acum vreo trei saptamani. Mai asteapta doua saptamani ca sa-ti zic ca s-au rupt.
![]() Vrei sa faci o treaba? Cauti burdufi Spidan pe la piese de import, ceri de Renault 12, you know the drill. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
motanpaul |
![]()
|
Ce rol are teu amortizor?Si cand imi dau seama ca e cam dus teu de la mortizor?
Am gasit teu amortizor la 10 lei de Direct Srl Arges.E bun pretu? |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
ydaniel |
![]()
|
@ argon:ia /cauta de sc arteca jilava sa-sunt fff bune.
@motan:ia de ardeleana:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Aveti idee cam cat costa un set de saboti , modelul de tamburi mari , "de break " ?
![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
Merced |
![]()
|
Azi mi-am comandat placute de frana Ferodo. N-am gasit modelul Target, am luat unele mai ieftine FSL 114 parca le e codul, dar sper sa fie ceva de capul lor. Pret 30 de lei, mai putin ca alea de Fermit, eu zic ca e rezonabil. In schimb am dat de dracu' ca n-am gasit cilidrii receptori de CIFAM pe nicaieri, de fapt nu prea exista nimic care sa poata fi adus, desi prin cataloage sunt. Erau vreo doua bucati de partea stanga in depozitu' din Praga al celor de la Elit, dar mie imi trebuie mai mult de dreapta.
Asa ca mai intreb, in afara de Asam, ca de la ei nu iau, ce cilindrii receptori gasesc cat de cat decanti? Aia de la Pulsor nu fac si asa ceva, ca tot erati unii din voi multumiti de produsele lor. Si daca fac, cat e bucata? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(Merced @ 14 Apr 2009, 11:55) Modelul sa acesta de placute Ferodo l-am montat eu ieri pe masina ![]() This post has been edited by Minel: 14 Apr 2009, 11:25 Attached thumbnail(s) Imag008.jpg ( Size: 122.54k ) Number of downloads: 248 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
|
|
Merced |
![]()
|
Cu cat le-ai luat?
Si ramane intrebarea mea legata de cilindrii receptori, chiar vreau sa pun la punct franele dintr-o lucrare, nu vreau sa pun intai placutele, dupaia cilindrii... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ydaniel |
![]()
|
bai merced esti prin buc?
ca te pot servi eu cu cilindrii frana:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
kog |
![]()
|
ydaniel, ai magazin de piese auto? Cum de stii preturile la majoritatea pieselor? Si o intebare mai grea: furtune de apa bune gasesc? Si daca da, ce firma le face?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Minel |
![]()
|
Mai fratilor , am gasit de cumparat saboti frana ,fabricati de firma KAMPOL (polonezi ) marca AUTO-PLUS ,la 46 lei setul de 4 bucati , sunt lipiti , nu sunt nituiti !
In alt loc am gasit de AUTOSPEED ( vizual arata bine ),nituiti , la 57 lei setu' .... ![]() A mai auzit cineva de marca asta , sa ma bag la ei , ( vanzatoarea zicea ca aceiasi marca aduc si pt Logan si cumpara lumea ...... ![]() In schimb am gasit si ferodouri separat ( No name ... ![]() This post has been edited by Minel: 15 Apr 2009, 10:27 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
|
|
kog |
![]()
|
pai daca se cumpara multi asta nu e un semn bun
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 15:29 |