Ce ascultam in masina, cat si de ce?
![]() ![]() ![]() |
Ce ascultam in masina, cat si de ce?
BOBINATOR |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 November 04 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
- B-05-SIO Daca masinile ar merge cu apa , toti am fi miliardardari :)!
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
be4turbo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 3 January 05 ![]() |
cd/mp3 ruleaza!! radio doar daca sunt meciuri sau comunicate importante pt tara
![]() |
--------------------
Solenza CLIMA
- B09794 Numarul gresit nu suna niciodata ocupat..
|
|
eduardponovescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 33 Joined: 1 August 04 From: Bucharest ![]() |
Chiar si cand ascult un CD urechea tot la motor e atenta.
|
--------------------
Dacia break
1310 CL
1999
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca merg cam mult prin oras ascult radioul ( Radio 21, KISS, ProFM ); se mai intampla sa mai poftesc dupa vreo melodie si 'bag' CD si nu prea o mai las cateva ore.
La drum 'intins' CD-uri dar din cand in cand si nitel radio ( cand mai intru intr-un oras mai mare ) |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Radio si casetofon. Am casetofonul din dotarea Loganului. De kkt ca au pus casetofon puteau pune CD. Daca era CD-player, macar, as fi ascultat numai CD-uri ca d'astea pot face... da' va fi schimbat cu un MP3 in curand.
N-am votat pentru ca nu aveam ce. Ascult radio si casete. Radio ca sa fie ceva galagie ca muzica de la radio... ma cam lasa rece. |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
DaciaMustang |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 60 Joined: 27 November 04 From: constanta ![]() |
-nu ascult niciodata radio (din acest motiv i-am scos si antena masinii)
-ascult numai mp3/wma, de cele mai multe ori hip-hop, rareori club&prodigy&rock, niciodata manele, foaaaaaaaarte rar romanesti (majoritatea sunt de 2 lei) -intotdeauna la volum tare (cu subwooferu' la maxim) dar foarte rar cu geamul deschis (numai cand fumez) si oricum am egalizatorul setat pe superbass, deci nu se aude afara ce ascult eu in masina (doar boom,boom,brrrr,boom) ![]() |
--------------------
dacia 1310 L
berlina
- CT-98-CPF Cine sapa groapa altuia departe ajunge!
Cine se scoala de dimineata cade singur in ea! (proverbe remix) |
|
DaciaMustang |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 60 Joined: 27 November 04 From: constanta ![]() |
PS: conduc de 4 ani si ceva aceeasi masina, deci am invatat turatia motorului si cunosc cam la cati km/h se schimba viteza, deci nu am nevoie sa aud motorul
![]() |
--------------------
dacia 1310 L
berlina
- CT-98-CPF Cine sapa groapa altuia departe ajunge!
Cine se scoala de dimineata cade singur in ea! (proverbe remix) |
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
ascult si radio si casete.(mai mult casete)dar mai ascult si radio pentru stirile rutiere .........si muzica,ca am luat cam multe radare
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am o rabla de cassetofon.. n-am avut timp sa-mi montez cd playeru.. o sa-l pun.. si o sa ascult de TOATE.. fara discriminari rasiale
![]() Si ce daca ii maneaaaa ?? si ce daca ii houseeeee, etc ? ideea ii sa sune bine nu ? Imi plac oamenii cu ticuri.. nu ascult ca ii.. ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
in masina totdeauna tare ... sa vezi cum vibreaza oglinzile laterale ....
![]() radio niciodata am vreo 15 rw`uri cu mp3 in masina numai hip-hop si mai ales house trance ( tiesto ministry of sound si fel de fel de compilatii house) motoru` nu se mai aude la absolut nici o turatie cred ... mai mult se simte ... nu aud nici macar claxonu` meu ![]() mp3 rulz |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Pana acum radio (KISS fm / Radio 21). Nu am cumparat casete (max. 3 in viata)
Dar odata luat un MP3 player-auto (<< a se vedea si in stanga <<) am inceput sa-mi fac CD-uri cu muzica preferta !!! This post has been edited by musicall: 27 Feb 2005, 03:22 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ascult radio de obicei.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Same here.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
Italo disco music !
|
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Numai radio pentru muzica noua.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Radio pentru muzica si stiri,dar si cd-uri.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Cd cu muzica preferata , nu-mi place sa ascult radio.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Specifica gabylzr, ca umbli cu muzica data tare de nu te intelegi in masina
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Tare cu manele ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 07:50 |