Gaurele margine capac portbagaj, de scurgere sau ce?
![]() ![]() ![]() |
Gaurele margine capac portbagaj, de scurgere sau ce?
Rebox |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
La ce masina? La berlina sau la Logan?
Vezi ca ai postat la Logan. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
hondaneagra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 5 March 07 ![]() |
la logan
am si eu la ala de servici asa ceva dar sunt acoperite majoritatea, nu toate eu zic ca sunt pentru scurgere apa care ar intra acolo, dar mai ales condens cauzat de diferenta de temperatura intre peretele exterior..ala expus la aer si peretele interior..ala care are temperatura din masina |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4
- b64xxx
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
MCV sau Logan Berlina? la mine la berlina sunt acoperite cu ceara + un fel de banda adeziva
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
hondaneagra |
![]()
|
la MCV nu se ridica portbagajul!
![]() se deschide in lateral eu zic ca omul se refera clar la berlina This post has been edited by hondaneagra: 14 Apr 2007, 11:25 |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4
- b64xxx
|
|
Rebox |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 March 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 13 Apr 2007, 15:05) parca asa scrie pe masina mea, Logan. si nu stiu ce ma face sa cred ca am postat unde trebuie.... si e berlina, ca la MCV nu se ridica portbagajul. so, stie cineva pentru ce sunt si cum ar trebui sa stea, acoperite, descoperite, si de ce ele vin initial acoperite? respect |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
hondaneagra |
![]()
|
nu te mai stressa asa..
am masina de firma de 2 ani logan si nu are nimic... m-am uitat aseara cand am spalat-o sunt 5 gauri, 4 acoperite cu plastic, una libera, aia din mijloc deci, relax, daca a mea nu a rugint in 2 ani, poti sa le lasi asa cum vin din fabrica! |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4
- b64xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:31 |