Nemtii se bat pe Logan
![]() ![]() ![]() |
Nemtii se bat pe Logan
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
poate cind zice nemtii se refera la cei din jud. neamt biggrin.gif
|
-------------------- |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Inca o data se vede ca romanii sunt mult mai pretentiosi decat occidentalii! Pt multi romani aceasta masina nu este prea buna, dar pt nemti da. Probabil asteptarile sunt direct proportionale cu veniturile. wink.gif
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
as vrea sa vad citi nemti isi cumpara logan.
dupa ziare nu te poti lua |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Le-a venit si lor rindu', dupa ce ani de zile s-a facut coada si dat spaga pt Trabant si Wartburg (ca doar nu s-or bate pe Logan ai din Vest !) tongue.gif
Cam tot asa ne-am bate si noi pe o masina care ar costa vreo 4-5 salarii medii pe economie. Macar sa mergi cu ea la pescuit si tot face banii. Sony poate'ai vrut sa zici invers prop: noi cerem mult de la Logan la salariile noastre varza pe cind nemtii cu euroii lor, nu; |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
de bun simt...daca nu le merge ceva cumpara maine altul!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Costi, am glumit cu chestia aia.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
andu77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 11 August 03 From: Bucuresti ![]() |
asta e la misto, nu-i asa?! Eu am cautat cu google: dacia logan site:bild.de si n-am gasit nimic!
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- B-29-EZI
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.bild.t-online.de/BTO/index.html
Daca nu apare din prima Loganul, vezi pe linkul de AUTO si dai de Logan cat ai zice peste... :mrgreen: Cred ca ala e articolul, ca nu stiu nemteste! Arata foarte naspa ziarul ala, ca si vara-sa Libertatea... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
link-ul direct la articol este:
http://www.bild.t-online.de/BTO/auto/aktue...cia__logan.html |
-------------------- |
|
panzer |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 10 September 04 ![]() |
Cred ca lor le-au spus ca e 5000euro cu tot pe ea (ABS & co) :mrgreen:
Cel putin sefu meu (din strainataturi) din ce a vazut pe Euronews ma intreba cand poate sa-si cumpere si el una... ca la 5.000 i se parea acceptabila... I-am spus ca e 8160 aia pe care o vroia el... s-a mai linistit. |
-------------------- |
|
Hentiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 2 July 04 From: Timisoara ![]() |
Da, asta este articolul, pentru ca eu stiu nemteste ! :mrgreen:
Daca vi se pare greu de crezut ca nemtii s-ar arunca sa cumpere Logan, va adeveresc eu din alte surse: Am prieteni si colegi de serviciu nemti in Hanovra, si majoritatea sunt foarte dezamagiti de faptul ca Renault nu vrea sa vanda masina (cel putin deocamdata) si in Germania. Revenind la articol, li se recomanda nemtilor sa nu mai astepte decizia Renault de a vinde masina si in Germania, ci sa treaca in Cehia, Ungaria, Polonia si atunci cand o vor face, sa aiba la ei 5.000 Euro in plus... Tocmai aici cred ca este si marea neintelegere alimentata de media in Germania: Nemtii cred ca ea va costa doar 5.000 Euro cu tot cu 2 airbaguri, ABS si ESP (eu stiam ca are in dotarea de 8.000 EBD-distributie electronica de franare si nu ESP-stabilitate electronica...). Nimeni nu se oboseste sa le explice ca in echipare full ea costa mai mult... Chiar la 8.000 Euro, eu unul sunt sigur ca ar cumpara-o multi (in special tineretul care nu are prea multi bani in buzunare- nu prea va vine sa credeti, nu?), pentru ca daca ar fi sa-i citez pe unii din ei, de mult asteapta si ei o masina "normala" care sa-i duca in siguranta din punctul A in punctul B si ca sa nu aiba tot felul de gadgeturi inutile (Schnick-Schnack le zic ei). |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- TM-96-HEN
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am intrat si eu la site-ul ziarului bild, da nu stiu gernmana, apropo, e cel mai vandut cotidian din Germania. Eu cred, la fel ca si voi ca lor li s-a spus ca la 5000E ai Abs, 2Airbag etc, ce are Ambition, care la noi e 8000E.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, Loganul are EBD, nu ESP, si asta numai la versiunea Ambition...
Deh, gazetele... :roll: |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
E o duda ce scrie Libertatea ca majoritatea titlurilor de prima pagina.
O informatie exagerata si scoasa din context, de altfel reteta de succes a acestui ziar. Cred ca subiectul e superfluu. |
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
[quote]Da, Loganul are EBD, nu ESP, si asta numai la versiunea Ambition...
Deh, gazetele... :roll:[/quote] gazetele astea, 50% din ce scriu e o minciuna, sau ceva aproape adevarat. Pai sa fi sigur ca nemtii au fost prost informati+ ca nu exista o gazeta in Ro, care sa aiba un jurnalist bun la Auto, sunt multi dinastia care nu stiu mai nimik de Auto. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei care au mai urmarit topicurile legate de Libertatea tin sa reamintesc ca intre acest ziar si patronul de la Renault exista- dupa toate posibilitatile- un contract de promovare.
- in timpul grevelor de la Dacia singurul ziar care lansa zvonuri de genul "decit sa mai dea 25 de euro in plus la salariu mai bine Renault pleaca de la Pitesti" era Libartatea - in timp ce alte publicatii anuntau posibila dapasire a pretului de 5000 EURO (fapt demonstrat ulterior) Libertatea dadea dezmintire semi-oficiala ca nu va fi asa... samd samd. Asa ca in ceea ce priveste stirile despre Dacia Libertatea are aceeasi credibilitate ca si...fata de la pagina 5: ce ne arata nu ne intereseaza si ce ne intereseaza este deja publicat in alte reviste! laugh.gif |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Asta e subiect de birfe :mrgreen:, deci se muta acolo :wink:
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Daca a-ti urmarit stirile de zilele trecute, a-ti fi vazut ca in fosta RDG, rata somajului a ajuns la vreo 20%, gunernul dorind sa scada ajutoarele de la stat pt a-i determina pe nemti sa accepte si ofertele de munca mai putin avantajoase. Multi prefera sa stea pe ajutorul de la stat, pana gasesc o slujba care le convine, in loc ca temporar sa aleaga ceva mai putin platit.
Bineinteles ca masurile anuntate au scos o multime de nemti in strada. Daca asta e situatia economica acuma in Germania, nu ma mira ca vor Logan-uri. Dar la 8000, pun pariu ca in Germania va fi mai scumpa, daca va fi, va concura direct cu Skoda Fabia. Parerea mea. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Pedro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce dar eu nu cred , am asa de forma mici reticente in privinta asta . Cum dracu sa se bata neamtu' pe dacia , hai ca asta-i buna . Si totusi reclama fiind sufletu comertului de ce nu s-ar c..a astia de la dacia, sau ma rog renault un pic pe ei.
poate asa |
||
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|||
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
La 7000 de euro in Germania poti achizitiona masini sh din care te mangaie lemnul, pielea si inoxul. Sa fim seriosi... Nu cred ca nemtii sunt asa incantati de Logan. Singurii de acolo care ar lua asa ceva ar fi cohorta de emigranti si azilanti care muncesc in domeniile care cer calificare inferioara.
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Poate e o noua forma de Wrestling !? Pe linga Mud Wrestling, o fi aparut si Logan Wrestling.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:02 |