Furtul Miresei, Vreau sa ma apuc de furat mirese
![]() ![]() ![]() |
Furtul Miresei, Vreau sa ma apuc de furat mirese
LoganDeViteza |
![]()
|
||
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
sta socru mare cu o stampila in mana si daca nu e "curata" fata ii pune pe frunte "REJECTED"
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
QUOTE(LoganDeViteza @ 16 Apr 2007, 21:50) targ??????!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() huaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Sa inteleg ca nu ai auzit niciodata de "Targul de Fete de pe Muntele Gaina"? Care se tine in fiecare an. Da, e in Romania in muntii Apuseni. ![]() L.E. Mi-a luat-o bj inainte cu gaina. This post has been edited by disaster: 16 Apr 2007, 22:16 |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
muntele gina
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
offtopic: ati vazut`o pe nikita pe acasaTV mai`nainte?
![]() pe aia cine dracu se risca s`o controleze? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
....sa revenim la furtul miresei
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
QUOTE(disaster @ 16 Apr 2007, 22:59) Sa inteleg ca nu ai auzit niciodata de "Targul de Fete de pe Muntele Gina"? Care se tine in fiecare an. Da, e in Romania in muntii Apuseni. ![]() L.E. Mi-a luat-o bj inainte cu gaina. nu am auzit...si daca u auzeam...nu pierdeam nimic.,...am mai spus...femeie nu este sinonim cu "fulga" huaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
misoginilor
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
mai fata nimic nu stii: fulga vine la cutii si e si pasteurizat, i.e. are termen de garantie... pe cand femeia...
![]() vreau sa il felicit si pe c@talin care a reusit sa puna si el un post inteligibil. pe aceasta cale ii multumim si ii dorim cat mai multe posturi ca acesta!!! This post has been edited by bj: 16 Apr 2007, 22:14 |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
FireChief |
![]()
|
clar misogini...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Sa nu catalogam oamenii aiurea acum (@ c@talin), spuneam doar un adevar.
![]() Dar acum sa facem un mic calcul referitor la "rapitul miresei". Daca mergi la o nunta in Romania e logic ca e cu dar ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai a zis alexu 10 sticle de jack ,cred ca recuperez 100 euroi
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
hai ca si pe asta l-ai scris aproape corect.
Un singur lucru ai gresit: virgula se pune imediat dupa cuvant si nu dupa spatiu. Deci: asa: cuvant, - e bine asa: cuvant , - nu e bine keep up the good work! |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Alexu7 |
![]()
|
1 sticla Jack Daniels ~ 100 RON
10 sticle ~ 1000 RON ~ 298 euroi ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
disaster |
![]()
|
Hai mai bj nu te mai lua de saracul om. Nu are timp de stat pe net, de aia posteaza toata ziua pe daciaclub si cum se grabeste mai da si buleala. Plus ca are tastatura pe turbo si fara tasta de back space.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar cum se fura mireasa la nutile cu ginerica mai "posesivi"?
This post has been edited by St: 16 Apr 2007, 22:34 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
cu forta !
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(bj @ 16 Apr 2007, 22:22) hai ca si pe asta l-ai scris aproape corect. Un singur lucru ai gresit: virgula se pune imediat dupa cuvant si nu dupa spatiu. Deci: asa: cuvant, - e bine asa: cuvant , - nu e bine keep up the good work! QUOTE(disaster @ 16 Apr 2007, 22:26) Hai mai bj nu te mai lua de saracul om. Nu are timp de stat pe net, de aia posteaza toata ziua pe daciaclub si cum se grabeste mai da si buleala. Plus ca are tastatura pe turbo si fara tasta de back space. ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
buahaha.....daca are....fericirea ei, daca n-are...ghinionu lu ginerica
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
toata distractia la furatul miresei e sa ceri ceva greu de obtinut. daca ceri o lada de bere sau ceva spirtoase, de obicei ginerele le are, sau le obtine de la primul non-stop.
cereti si voi un set de placute de frana, sunt mai greu de gasit pe la 11 noaptea. |
-------------------- |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu le-am spus la toti prietenii mei cand s-au insurat:"cand ti-a furat-o ti-a vrut binele cand ti-a adus-o inapoi ti-a vrut raul". Deci daca tot vrei sa ii faci un bine mirelui cand ii furi mireasa, fa-i-l (sper ca am scris corect) pana la capat si nu i-o mai aduce inapoi.
PS Da, sunt casatorit ![]() |
--------------------
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io am cerut masline verzi
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe mireasa n-o furi, ci se lasa furata... daca nu tratezi in prealabil cu ea, mai greu sa faci vreo afacere, iar daca esti strain de nuntasi, sau cel putin, prea putin cunoscut, nu cred ca vei avea sansa sa furi ceva in afara de vreo 2 scaltoace ori de la mireasa ori de la ginerica
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Am fost eu la o nunta unde ginerica si cavalerul de onoare erau politisti !
Restaurantul avea o singura intrare/iesire + una de serviciu la bucatarie , dar la usa de la bucatarie se ajungea pe singura intrare/iesire ! S-a furat mireasa doar cand a vrut ginerica (adica s-a plictisit el sa o mai urmareasca), a vrut sa demontreze ca se fura mireasa doar daca vrea el ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:49 |