LA MULTI ANI, colegilor de forum
![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI, colegilor de forum
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
ex. Dacia
1300
- momentan Treanta 2
1978 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Sunteti invidiosi?...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- B-31-PGD
Scala Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Maaamaaaa. 23 de ani...
![]() La multi ani Merced, sa fii fericit! ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
La multi ani Merced!!!!
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Multumesc mult!
Nu stiu ce faceai tu Victoras la 23 de ani de n-aveai griji, da' la partea cu fara bani ma incadrez si eu perfect. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Veneam acasa numai cat sa mananc si sa mai sterpelesc niste bani. Ajunsesera ai mei de dormeau cu banii-n buzunarele de la pijama.
![]() In rest... unde era rost de-o blestematie, hop si io. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
LMA Merced!
Ma nene, la 23 de ani eram plin de lovele, da-va naiba! Aveam 400 de dolari salariu', schimbam 20 de dolari vineri seara cind plecam de la munca si-mi ajungeau pina luni dimineata, cind ma intorceam la birou (mai luam o cola la 2 litri, era vreo 8500). Da' de vineri si pina luni nu ma scotea nimeni din Planter's, Terminus si Sidney. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
LMA vecine! Astept sa-mi sune la interfon o felie de tort
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
LMA tinere Merced! Ehe... 23 de anișori... Terminam facultatea și începeam să dau cu chieptu' de greutățile vieții!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Doar 23? Pareai mai batran
![]() La Multi Ani, tinere! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
Deja sunt mai batran, mai batran decat as vrea.
![]() Cu banii nu mai zic nimic, nu castig cat Marty la varsta mea, da' ma descurc, iar tort nici nu stiu daca a mai ramas pentru vecinu'. Oricum vecinu' asta cam uituc, i-am zis sa ma ia si pe mine ajutor la imbunatatirile bolidului intr-o zi, da' n-a dat niciun semn. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 16 Feb 2010, 09:04) Tencacau. De tine n-aveam io loc? ![]() Ba, io-i ceream bani lu' tata, apoi ma duceam la mama sa-mi dea si ea, la bunicu, dupa care ii mai luam o tura. da de data asta-i ciordeam. Ce servici? ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Muncesc de doi ani...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Eheee... eu la 23 munceam de 4. Si nu ma mai plangeam. Devine viata mai incitanta sa suni la munca de pe stadion si sa zici ca esti bolnav mort.
|
--------------------
.
.
|
Merced |
![]()
|
Nu intelege ca ma plang, da' nu-mi plac astia care se lauda ca la 23 de ani luau/iau bani de la ai lor.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
FLP |
![]()
|
As fi luat si eu... Dar daca nu era de unde....
|
--------------------
.
.
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 16 Feb 2010, 09:48) Nu intelege ca ma plang, da' nu-mi plac astia care se lauda ca la 23 de ani luau/iau bani de la ai lor. ![]() Da tu ti-ai luat vreodata-n viata ce batai imi luam io zilnic? Dadea de saream in sus dupa curea. Tie ti-a spus vreodata "adu-mi cureaua aia grosa si scoate-ti pantalonii sa nu-i rup"? Ei ma bateau de ma nenoroceau, io-i chinuiam in limita posibilitatilor... Asta-i viata. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Sper ca ai inteles ca era o gluma. Ca vorba lui FLP, as fi luat, de fapt o buna parte din copilarie am si luat, da' dupaia n-am mai avut ce.
Batai nu mi-am luat, sa nu mananc rahat, poate serios decat de doua-trei ori, in rest ocazionale palme de la maica-mea pentru tot felu' de nimicuri. Hai ca ne abatem rau de la subiect, in loc sa fie un topic cu urari de bine, il facem unu' cu amintiri mai neplacute... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
LMA Merced!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
La multi ani batrane!
![]() ![]() Oricum las-o-n plm de batranete, sufletu-i importanant sa ramana tanar! ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1410
- CV 03 MBO
1988 toamna1397 cmc
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bai juniorilor, eu am carte de munca de 20 de ani (se implinesc pe 24 August), c-am avut grija sa intru-n cimpu' muncii de la 16 ani.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Am doar doi ani pe cartea de munca. N-o sa iau pensie iar doctorul nu stiu cum arata.
|
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
Exact de gura lumii nu mai pot io sa dorm noaptea.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vezi ma ca schimba astia legea pensiilor.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
LMA Merced!
|
--------------------
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
@Merced
La Mai Multi Ani! Sa fii sanatos! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
La multi ani Merced !
|
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
Multumesc tuturor! Sa ne auzim cu bine si peste 30 de ani macar...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 16:17 |