LA MULTI ANI, colegilor de forum
![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI, colegilor de forum
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Numai betivi pe aici.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
unde, ma?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
La Moeciu !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Va multumesc si imi doresc ca cei ce sunt incercati de viata in perioada asta, sa treaca cu bine de greutati. Si sa nu ajungeti ca mine. Eu nu ma pot veseli, si nici nu pot bea. Ady, ii doresc tot binele din lume baiatului tau, nici nu vreau sa iti spun ce simt, fiindca ai nevoie de incurajari, nu de tristete.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
pilif ce dreaq e odata in an ziua ta ! fii optimist!!!!!!!!
LMA !!!!! This post has been edited by l@u: 28 Sep 2011, 21:54 |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Filip @ 28 Sep 2011, 22:51) Va multumesc si imi doresc ca cei ce sunt incercati de viata in perioada asta, sa treaca cu bine de greutati. Si sa nu ajungeti ca mine. Eu nu ma pot veseli, si nici nu pot bea. Ady, ii doresc tot binele din lume baiatului tau, nici nu vreau sa iti spun ce simt, fiindca ai nevoie de incurajari, nu de tristete. ma, io totdeauna am fost de parere ca mai bine sa te bucuri fara rost decat sa te intristezi fara rost. Parerea mea, hic |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
La multi ani filip! ca sugestie, lasa filizofia pe seama alora carora nu mai pot,,,,,aia ar da orice sa mai fie ca tine si sa nu mai gandeasca la nemurirea sufletului. ai timp sa fii si filozof, nu e bai.
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Filip @ 28 Sep 2011, 22:51) Va multumesc si imi doresc ca cei ce sunt incercati de viata in perioada asta, sa treaca cu bine de greutati. Si sa nu ajungeti ca mine. Eu nu ma pot veseli, si nici nu pot bea. Ady, ii doresc tot binele din lume baiatului tau, nici nu vreau sa iti spun ce simt, fiindca ai nevoie de incurajari, nu de tristete. Te-am mai luat la misto, dar pe bune daca te inteleg. Sa stii ca in viata asta mai exista ceva, se cheama speranta. Nu-mi dau seama cum tu la 21 de ani ti-ai pierdut speranta? |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 28 Sep 2011, 23:33) Ne cunoastem? ![]() 28 Sep 2011, 23:36: QUOTE(Markos @ 28 Sep 2011, 23:35) apropo, el de ce nu vine la Moeciu? This post has been edited by ady77: 28 Sep 2011, 22:36 |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ca idee as vrea sa il cunosc pe philip si pe victoras , nu stiu dar dupa multa bere si vin ( in cinste lui philip ) as dori sa ii cunosc
![]() This post has been edited by bygy007: 29 Sep 2011, 00:13 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
La mulți ani tataie Bion!
La mulți ani tinere DFA! |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
La multi ani! si hai cu tuica aia odata ca-mi ploua in gura.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La multi ani bJanosz! Si mai lasa bautura ca dai niste PM-uri de nu reusesc sa le-nteleg.
LMA si DFA< whoever you are! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
La multi ani, dl. "bion" (macar inca pe atatia), cu sanatate !
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
La multi ani, bion!
E si ziua lui alexmirica. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
La multi ani mos bion!
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
D-aca ai spravietuit razboiului burilor, apai apuci sigur si al treilea razboi mondial! La multi ani, sa fii sanatos si in putere. Cind nu mai poti ridica sticla de 1 kil e semn ca trebuie sa treci la aia de jumate.
![]() This post has been edited by corbex: 19 Nov 2011, 16:20 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
la multi ani nenea bion si multa sanatate!
si la multi ani si celorlalti colegi care-si serbeaza ziua azi ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
Markos |
![]()
|
ete ba, împlini bion 75. LMA
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Nu ba timpitule, ala-i anu' nasterii: 75 i.e.n.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nici chiar asa, e 1875.
This post has been edited by corbex: 19 Nov 2011, 22:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
1875 i.e.n. ?????
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 10:50 |