LA MULTI ANI, colegilor de forum
![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI, colegilor de forum
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
La multi ani Alex si Klaus!....tre' sa dati de baut
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Va multumesc pentru urari!
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
La Multi Ani Alex si Klaus!!!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
[attachmentid=1627462885][attachmentid=1627462885]
La multi ani ! celor sarbatoriti astazi. In special Boss-ului il mare: Cățeluș cu părul creț Să ai Jeepul in coteț Și o vilă cu piscină, Cindy Crawford de vecină, O lopată pentru bani Sănătate, la Multi Ani!!! [attachmentid=1627462885][attachmentid=1627462885] |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
La Multi Ani!... si mie
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
La multi ani draivere
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
La multi ani si tie BAC si la multi ani si la driverx si o rabla cat mai repede.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
La multi ani, driverx!
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
LMA
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La multi ani lancerx, pardon driverx
![]() |
--------------------
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
LancerX, la anu si la multi ani ai sa.....aualeu, asta-i din alt film
![]() ai renuntat si la laptic.[attachmentid=1627463272] (Eu am crezut ca esti mai tinerel, da tu pregatesti cuiele vad. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 30 Jul 2008, 10:06 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Hapi bardei driverx, sa iti faci cadou un Lancerx de ziua ta!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
E ziua defectului?
![]() Edit: nu prea cred ![]() This post has been edited by Muttley: 30 Jul 2008, 09:18 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sa ne traiesti conasule !
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
La Multi Ani drivere....
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
La anu' ii trantim topic special, doar face centenaru'
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da ,da si poate pana atunci se linisteste cu masina ca doar la varsta lui are gratuitate pe transportu` in comun
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tulai da bosorog mai esti drivere, api nu-i de mirare ca nu te hotarasti ce sa-ti iei, probleme cu memoria? Uiti azi, ce-ai hotarat ieri ?
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 30 Jul 2008, 01:01) Io m-am saturat deja de suspansul in care ma tin pe mine. ![]() QUOTE(logan1.5dci @ 30 Jul 2008, 10:07) LancerX, la anu si la multi ani ai sa.....aualeu, asta-i din alt film Mersi. Ma, tre sa fii pregatit pentru orice.![]() ai renuntat si la laptic.[attachmentid=1627463272] (Eu am crezut ca esti mai tinerel, da tu pregatesti cuiele vad. ![]() QUOTE(Muttley @ 30 Jul 2008, 10:17) Mersi. Data e reala, anul nu. QUOTE(Serje @ 30 Jul 2008, 11:01) Tulai da bosorog mai esti drivere, api nu-i de mirare ca nu te hotarasti ce sa-ti iei, probleme cu memoria? Uiti azi, ce-ai hotarat ieri ? ![]() De uitat nu uit la ce m-am hotarat cu o zi inainte. Problema e alta. Daca ma trezesc cu alt mood, atunci is maaaari sansele ca alta varianta sa mi se para cea mai buna. Inca o data, multumesc tuturor, chiar daca nu i-am citat pe toti cei care mi-au facut urari |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() Noah, mi-ati dat idei de semnatura. ![]() This post has been edited by driverx: 30 Jul 2008, 11:46 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
La Multi Ani driverx!!!
![]() Eu nu sunt decis daca sa iti urez sa iti iei mai repede rabla dorita. Imi place umorul din topicul tau si nu as vrea sa se inchida asa repede. Dar ma gandesc ca dupa ce te hotarasti la o rabla, vei deschide si tu un topic la Jurnal de bord unde ne vei povesti cu umor despre ea. Asa ca iti urez sa ai parte de sanatate si sa nu iti pierzi umorul. PS1. Pune poza cu matza la avatar ca sa iti gasim mai repede postarile! PS2. Esti de aceeasi varsta virtuala cu Victoras2001. La anu' dati chef mare pentru cei 100 de anisori. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
DMP |
![]()
|
nu-i bai driverxe ... e loc pentru toate avatarele sub soarele lumii virtuale
![]() Misto semnatura ![]() La Multi Ani ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Las ca vine avatarulo meu si-l apara pe avataru lui de avataru tau...
![]() La multi ani! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La Multi Ani bai, tembelix
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Serje |
![]()
|
La Multi Ani! radian
PS tulai da multi mai sunteti zilele astea ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
La multi ani, radian!
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 08:14 |