despre violenta..., De ce?!!!
![]() ![]() ![]() |
despre violenta..., De ce?!!!
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa e si in cazul institutiilor statului ...pumnii mei ..minte nu are ! lol
* Gloantele romanilor, expirate si mult mai tari Gloantele de cauciuc folosite de jandarmii romani in Kosovo erau expirate de 13 ani, de aceea erau mai tari, mai rapide si mai periculoase, a anuntat ieri politia ONU din provincie, potrivit Reuters. Gloantele, de provenienta italiana, tip RB1, au fost produse in 1991 si aveau un termen de valabilitate de 3 ani, a explicat comisarul Richard Monk, reprezentant al politiei ONU din Kosovo, in cadrul unei conferinte de presa. Contingentul roman a adus aceste gloante in Kosovo si a decis sa le foloseasca, nerespectind reglementarile ONU, care cereau distrugerea munitiei expirate. “Probabil cauciucul s-a intarit cu trecerea timpului, ceea ce a facut munitia mai periculoasa”, a precizat acesta. In prezent, ONU cerceteaza cum a fost posibil ca romanii sa poata folosi aceasta munitie, insa a precizat ca nu tine de ONU sa reglementeze virsta de utilizare a munitiei. Munitia recuperata in urma evenimentului a fost trimisa la un laborator din Germania. Pina la inchiderea editiei MIRA n-a exprimat nici o pozitie vizavi de problema gloantelor expirate. E posibil asa ceva?! Procurorul special international ONU, Robert Dean, a prezentat luni un raport provizoriu referitor la incidentele de la Kosovo din 10 februarie 2007 care au dus la moartea a doi albanezi si ranirea grava a altor doi. Se pare ca nu doar 2 morti ..ci si alti 2 gravi raniti ....trist..foarte trist This post has been edited by Sudsemnatu: 19 Apr 2007, 10:53 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:23 |