A 6-a revizie (6 ani sau 60.000km) 1.5dCi (DIESEL), informatii utile, experiente personale
![]() ![]() ![]() |
A 6-a revizie (6 ani sau 60.000km) 1.5dCi (DIESEL), informatii utile, experiente personale
PaulT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|||
DR.M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 14 August 10 ![]() |
In afara de filtrul de aer ar trebui sa schimbi totul. Daca masina n-a fost miscata din loc uita-te si la anvelope daca nu au aparut crapaturi in flancuri unde banda de rulare era in contact cu solul. Mai bine nu faceai service-ul anul trecut, caci 800km rezista uleiul si acum faceai totul ca la carte.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005/1.4MPI
|
|
silviut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 3 June 08 ![]() |
Buna,
Revizia de 60000 la Dacoserv Militari 1100 RON. S-au schimbat: filtru motorina - cumparat de mine filtru aer - cumparat de mine filtru ulei - cumparat de mine ulei - cumparat de mine lichid frana - Dacoserv kit distributie - Dacoserv curea accesorii - cumparata de mine Atentie de unde cumparati ulei. Carrefour Militari 176 lei / 4l Norauto Militari 163 lei / 4l Augsburg Militari 131 lei / 4l Pentru cine cunoaste zona stie ca sunt cateva sute de metri intre magazinele astea dar pot face o economie de 45 lei ![]() O zi buna. |
--------------------
Dacia
Logan
KissFM
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
la ce ulei este diferenta asta de pret ?
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
silviut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 3 June 08 ![]() |
Castrol Magnatec 5W40
|
--------------------
Dacia
Logan
KissFM
|
|
eldimi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 December 11 ![]() |
Sa evitati site-ul pieseauto-logan ro de la car france pentru achizitie de la distanta. Eu am cumparat un kit de distributie de Logan Diesel care am inteles initial ca e original apoi am aflat ca e Dayco. Iar in pachet mi-a ajuns o curea Contitech de VW si o rola sigilata care nu scria nici o marca pe ea ambele intr-o cutie de curea Dayco. Acestea erau insotite de un bon de retur pe care era trecut un cod si 1 buc in dreptul lui.
Cand le-am spus ce am primit in cutie nu mai recunosteau nimic zicand ca ei nu comercializeaza aceasta marca Contintech cu atat mai putin pt Volkswagen. This post has been edited by eldimi: 12 Dec 2011, 11:09 |
--------------------
Dacia
Logan Diesel
2006 1.5
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
A mai facut cineva revizie de 60k km in ultima vreme? De preferat in Brasov.
Mai am 400 km si rotunjesc kilometrajul la 60k ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:07 |