Airbus A-310 TAROM, Pleaca la revizie!
![]() ![]() ![]() |
Airbus A-310 TAROM, Pleaca la revizie!
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
afilon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 12 September 07 ![]() |
nu ![]() |
--------------------
zil
cu pritzep
1984 baba frosa intercracis magna crapetur habet
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Treaba e ca avioanele astea erau gandite pentru zboruri de genul Bucuresti-New York. Prin Europa iti scoti greu banii cu ele deci vanzarea lor ar fi justificata contextului actual si nu ar trebui sa ne dea fiori. Problema adevarata e de ce s-a ales politica prin care Tarom sa fie transformat intr-un operator regional de mana a doua.
|
--------------------
------
------
------
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
minny, Romania habar n-are sa-si construiasca sosele, cum Doamne iarta-ma sa fie in stare sa administreze o companie aeriana cu pretentii? In ce codeshare serios sa se bage? Sa fim seriosi, eu inca ma mir ca Tarom mai exista, iar existenta ei probabil ca se mai datoreaza doar unor oameni pasionati de ceea ce fac.
This post has been edited by adip: 31 Jul 2008, 14:31 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Sau inertie cred ca. Stiu ca pe vremea lui Nastase sapte case gagiul pusese directoare la Tarom ceva rubedenie/pretena dreac stie ce era si cand au venit astialalti s-a dat la fund vreo 8 luni in concedii medicale lasand compania fara cap aproape un an. De fapt chiar fatuca aia a taiat cursa New York si nu stiu ce alte scamatorii a mai facut ceea ce ma face sa cred ca de fapt cap acolo nu a fost niciodata in ultimii ani.
|
--------------------
------
------
------
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Eu am fost in urma cu ceva timp cu o cursa tarom pana la milano si mi-a placut, atat conditiile cat si servirea de la bord. Asta in cons\ditiile in care alte companii aeriere iti dadeau un pachetel de alune si un suc pe aceiasi ruta, cu taromul am primit mancare adevarata si bautura la discretie. Am fost placut surprins.... Doar stewardesele erau cam in varsta, puteai si ei sa puna niste fete de 25 de ani ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:20 |