Mi-au furat masina!
![]() ![]() ![]() |
Mi-au furat masina!
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Vorba cuiva, e posibil ca Butelia mea sa-si fi spart singura bordul si sa fi plecat de nebuna la plimbare, ca doar am pus benzina de la Rompetrol... pentru masini cu personalitate... :mrgreen:
Asa ati aflat si cum imi alint masinuta... :mrgreen: |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Eu vreau sa va spun ca am renuntat la cautarea faptasilor....cind l-am intrebat pe politistul care s-a ocupat de treaba asta si mi-a spus ca trebuie sa asteptam sa vina expertii de la Constanta sa-i dea cu prafuri apoi urma asteptarea prinderii lor si mai apoi deferirea lor in justitie, tribunal, citat ca parte vatamata, timp pierdut, invoiri de la munca....
Am facut bine sau nu....Dumnezeu cu mila |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Sa-ti stapanesti sanatos butelia regasita!
Sa dea Dumnezeu sa fie ULTIMA masina furata! Hai gata! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 14:08 |