Sistem Incalzire Nova
![]() ![]() ![]() |
Sistem Incalzire Nova
Tauru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
stere |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 21 June 04 From: Targu Mures ![]() |
...si la nova se ia apa calda din sistemul de racire al motorului....
Nu se prea potriveste |
--------------------
Dacia
Logan
- provizoriu Newton a murit...Einstein a murit...si nici eu nu ma simt prea bine...
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Tauru, eu nu inteleg ceva. Oltcitul meu incalzea de rupea tocmai pentru ca lua aer cald de pe galeriile de evacuare. Verifica daca ai capacele de dedesubt sa nu-ti traga cumva aer rece.
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Sau vezi daca ti se inchid complet clapetele de la cutia de climatizare.
De regula asta se intimpla,mai ales la clapeta aia de sus,cursa cablului nu este bine reglata si clapeta nu mai merge pina la cap. Fa o proba,da din interior pe cald si dupa aia incearca daca sa vezi daca s-a inchis complet clapeta.Daca mai merge,incearca sa reglezi cursa cablului,sau daca nu este posibil,intepeneste-o pur si simplu cu ceva. Si mai ai cealalta clapeta,pe partea stinga a cutiei,vezi si la aceea acelasi lucru. Si mai verifica si cele doua furtune elastice care vin de la motor la cutia de climatizare sa nu fie sparte. Daca ai toate astea in regula,o sa ai caldura in masina de te da afara,Oltcitul era renumit pentru acest lucru. |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 06:24 |