EGIPT - HURGHADA, 2 MAI
![]() ![]() ![]() |
EGIPT - HURGHADA, 2 MAI
AWY |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 27 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 2004
- ar 07 awy
|
|||
mbk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 April 07 ![]() |
Si eu plec la acelasi hotel in 25 aprilie. sunt din Oradea si am aceiasi problema cu transportul in BUcuresti.
|
--------------------
dacia
logan 1,6
2004
- ar 07 mbk
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut, eu am fost la Hurgada, dar nu la acelasi hotel si prin 2000 daca nu ma insel. De ajuns acolo, am ajuns cu autocarul, stand o perioada si pe langa Cairo. Acum in legatura cu ajunsul de la gara la aeroport. Se ia metroul de la gara pana la Romana (se schimba la Victoriei). De la Romana se ia autobuz expres 783. Problema e ca va trebui luata cartela speciala pentru acesta, dar sunt in Romana gherete pentru asa ceva exact la iesirea de la metrou dinspre coloane. Tot de pe acolo se ia si expresul.
Despre statiune acum. Scurt si la obiect...superba. Cand am fost eu era in plina dezvoltare, se construia la greu. Nu prea conteaza unde stai, conditiile fiind excelente. Eu am stat la casute la 3 stele si a fost superb. Sa nu ratati in nici un caz o plimbare cu vaporasul catre reciful de corali (intrebati la hotel ca stiu ei). Pentru scufundare daca nu va deranjeaza sa folositi vizorul pus la dispozitie de ei, va recomand sa luati de acasa(sau eventual de acolo) vizor si teava din aia de respirat. Vaporasele sunt mici (gen max 10-15 oameni) si va duce pana la recif, unde veti inota cu pesti de toate culorile prin recif. Nu aveti voie normal sa luati bucati de recif sau alte d-astea. Apoi un drum pana la piramide se cam cere neaparat si dealtfel si la Luxor (Hurgada fiind oarecum pe la jumatatea distantei dintre ele). Daca aveti alte intrebari despre Hurgada va raspund fara probleme. This post has been edited by cataline: 17 Apr 2007, 13:41 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.193 Joined: 29 May 06 ![]() |
783 opreste si in Piata Victorie, nu este neaparat nevoie sa mergi la Romana.
Ai aici mai multe informatii http://www.ratb.ro/index1.php Cel mai bine iei metroul pana in Victoriei, este o sigura statie de mers, decat sa te pacaleasca vreun jegos de taximetrist de la gara si sa-ti ia o gramda de bani. Bafta |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
AWY |
![]()
|
multumesc pentru raspunsuri. Eventual va rog daca ati putea sa imi spuneti o firma de taxi serioasa din Bucuresti, cu care sa nu am probleme.
|
--------------------
dacia
logan 2004
- ar 07 awy
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, uitasem, de la Victoriei, vis a vis de blocul Orange/Oracle/Microsoft, si exact la iesirea din metrou. Nu merita sa iei taxi, e f simplu cu metroul (si e linie directa gara-victoriei) si ajungi mult mai repede. Nu stiu daca se pot da firme de taxi aici, ca se poate considera reclama.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
AWY |
![]()
|
In cazul in care o sa merg cu masina (din arad), daca intru in Bucuresti dinspre Ploiesti, cum pot ajunge mai simplu la aeroportul Baneasa?
La aeroportul Baneasa, exista posibilitatea sa las masina o saptamina intr-o parcare pazita? |
--------------------
dacia
logan 2004
- ar 07 awy
|
|
mbk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 April 07 ![]() |
Eu m-am hotarit, o sa merg cu masina din Oradea ca am gasit sa o las la cineva la Buftea pana vin inapoi. De la Buftea cred ca o sa iau taxi. E distanta mare de la Buftea la Baneasa?
|
--------------------
dacia
logan 1,6
2004
- ar 07 mbk
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.193 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ AWY
Daca vi dinspre Ploiesti aeroportul Baneasa este pe DN 1, chiar la intrarea in Bucuresti. Treci prin fata lui, n-ai cum sa-l ratezi. Despre parcare, nu stiu ce sa-ti spun. Mai bine da un telefon la aeroport si intreaba acolo, ei sunt cei mai in masura sa-ti spuna. Eu am fost sambata la Baneasa sa iau pe cineva si parcarea nu se platea, nu era nici o barierea, doar niste agenti de la o firma de paza se plimbau pe acolo. @ mbk Este destul de mare distanta intre Buftea si aeroportul Baneasa |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
AWY |
![]()
|
Va multumesc pentru raspunsuri.
Marti seara plec din Arad cu trenul si miercurila 17.30 ar trebui sa fiu la hotel in Hurghada. De abia astept............... |
--------------------
dacia
logan 2004
- ar 07 awy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 07:29 |