ECO-TUNING!, Ati auzi de asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
ECO-TUNING!, Ati auzi de asa ceva?
mark`` |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|||
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cei ce fac asta in Romania sunt astia . No comment
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Da dar asta e chip-tuning nu e eco-tuning!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Am citit pe net Unde, ca vrea sa vada si ochiul meu minunatia?! ![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate saracesc amestecul in unele zone si marec avansul peste tot. Nici putere prea multa, nici consum mult mai mic, si totul cu risc marit de detonatii.'
La diesel se schimba treaba, ca am vazut oferta de resoftare pentru camioane de 500 CP si combine John Deere. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Un eco-tuning scade noxele si atat . Nu are ca scop cresterea puterii , ci a noxelor . Cat despre consumul de carburant ... este posibil sa scada , dar ... cu siguranta puterea nu va creste , ci va scade .
Singurul eco-tuning pe care l-as face ar fi o alimentare hibrida sau o benzina ecologica ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
mark`` |
![]()
|
Pai asta-i ca nu stiu nici eu, astept sa posteze cineva care are mai mult habar cel putin decat mine, poate invatam ceva!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
mark' @ all de ce nu cititi mai in extenso ce e pe linkul ce l-am postat mai sus in care se dezvolta problema. Enjoy. aaa si apropos ,, se obtine (prin eco-tuning) si o usoara (3-8CP) crestere de putere.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Da , zanga , m-am exprimat gresit si am vrut sa spun ca nu are ca scop cresterea puterii , ci scaderea noxelor .
Reed - eu sunt de acord cu ce scrie acolo , dar nu le consider veridice pentru motoarele noastre . Noi ne scoate catalizatoarele si evacuarile ca sa castigam vre-o 3-4 CP , iar ei fac altceva care ar fi cam invers . Cum sa cresti puterea cu 3-8 CP "usor" , cand un chip-tuning la o Solenza care nu are si alte imbunatatiri , abia ajunge la acel interval !!! Adica eu personal nu sunt convins ca toti care si-au facut doar chip chiar au castigat 8 CP . Deoarece fiecare are propriile idei chiar si dupa ce am citit acel link , eu mi-am spus-o pe a mea si anume ca nu cred in asa ceva , asa cum altii nu cred in aditivi si alte chestii . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Reed |
![]()
|
Eu nu am spus ca siteul ofera panacee ci doar va explica (laconic) ce e cu eco-tuningul si ca ei il fac. Eu personal nu investesc 200Euro doar pt 3-10 CP pt ca nu vad rentabilitatea. Dar acum ajungem off topic pt ca mai e un topic EXACT despre tuning.
Chiar din primul post eu m-am abtinut de la comentarea a ceea ce e pe site. E o chestie de optiune personala. |
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Se poate scadea un pic consumul,puterea nu a avut mult de suferit.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
rstuning |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 May 07 ![]() |
Eco tuning - gandit in mare pentru transportatori , dubite . la un chip tuning normal consumul poate scadea si cu 1 L / 100 km . asta numai la motoarele diesel . eco tuning este de fapt un chip tuning fara cresterea puterii . se otimizeaza softu masinii pentru a creste randamentul masinii printru-un consum mult mai mic . Cei cu situl de mai sus nu sunt singurii care fac asta , sunt foarte multe firme - un search pe google si vedeti .
ATENTIE , scaderea consumului se poate vedea numai la motoarele diesel , la benzina prin chip tuning chiar creste cu 10 % . Diferenta cea mai mare de la o firma la alta este pretul si calitatea . |
--------------------
Vw
bora
200
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:54 |