DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Fără controale de rutină pe șosele

ionut.tanase
post 2 May 2007, 11:36
Post #31

Can't Stop Me!

Group: Members
From: PITESTI

Si eu am patit-o cu berbecii odata: aveam un oltcit (mai naspa el la aspect dar mergea binisor rolleyes.gif ) si m-a "lasat" cand urcam un deal...culmea e ca s-a oprit chiar in dreptul indicatorului "oprirea interzisa"... in fine, am reparat-o (in timpul asta eram parcat pe marginea drumului) si m-am urcat in masina sa plec cand, tocmai in momentul ala a aparut militianul ohmy.gif .... degeaba i-am explicat eu cum sta treaba pt ca raspunsul lui a fost :"asa spuneti toti!" dupa care mi-a intocmit procesul verbal (35 ron in 48 ore sau 70 dupa...). Asta se intampla de Sf. Maria anul trecut!

Deznodamant: am platit amenda la 30 de minute dupa ce am primit-o si am vandut oltcitu' care si asa imi pricinuise numai belele.

Aaaaa, si ar mai fi ceva: am incercat eu sa-i explic militianului ce si cum insa el a inceput sa ma intrebe de triunghi, trusa, de ce e o aripa mai gri decat masina, de ce am parbrizul putin crapat dupa care mi-a dat de inteles ca oricum ma "arde" si ca daca insist raman si fara talon!

That's all folks smile.gif

--------------------
FORD FOCUS 2003
DACIA 1310 .... first LOVE :-)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mirceastoica
post 2 May 2007, 13:17
Post #32

Membru incepator

Group: Members

nu stiu ce sa zic.. cred ca mai sunt si politai cat de cat de treaba.
ieri ma intorceam din Ch Nerei spre Herculane..radar...64km/h in localitate...le-am explicat ca e drum lung pana-n Buc si ca asta e ...am gresit smile.gif.

s-a lasat doar cu avertisment..bani nu au vrut sub nici o forma.

This post has been edited by mirceastoica: 2 May 2007, 13:22

--------------------
Dacia Logan LOGAN 2004 - B77XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 06:13
Forum Renault