Garantie Logan (normala, extinsa), NUMAI AICI
![]() ![]() ![]() |
Garantie Logan (normala, extinsa), NUMAI AICI
fbatran |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Maxx, crezi ca ai putea pune o copie dupa conditiile de garantie extinsa?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai cam asta ar fi pe scurt:
QUOTE(VOCEA Clientului) Buna ziua, Domnule <vv> Referitor la mesajul anterior va informam despre conditiile garantiei de 36 luni ca sunt aceleasi cu cele prevazute in contractul incheiat pentru 18 luni, atat din punctul de vedere al clientului, cat si al reprezentantului unitatii service. Aspectele prezentate de dumneavoastra sunt situatii ipotetice, care se trateaza punctual. Pentru informatii detaliate va recomandam sa contactati cu incredere un dealer autorizat Dacia. Cu stima, Consilier Client, Cristina Sava |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
ce sa scanez ??
carnet-ul de garantii, cred ca-l ai si tu... mai am o factura fiscala cu GARANTIE EXTENSO, unde scrie pretul ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu stiu cineva daca in perioada de garantie trebuie pastrate bonurile de benzina, sau nu?
Unii zic ca trebuie, dar eu nu prea le-am pastrat pana acum ( ~3000 km).. |
--------------------
Dacia Logan
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pastreaza-le. nu se stie niciodata cand ramai fara hartie igienica, si atunci pot fi folositoare. Iti recomand, de asemenea, sa pui benzina de la omv(bonurile de acolo par mai moi, si s-ar putea sa ofere o senzatie mai placuta)
referitor la cei ce zic sa le pastrezi:daca nu le deconteaza pe undeva, ce fac cu ele? |
-------------------- |
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am mai citit si in cateva locuri despre pastrarea bonurilor in garantie ( pe forumul de renault cred), insa acolo era vorba despre motoare diesel.
Ma gandeam ca probabil pot fi folosite ca sa dovedesti ca ai pus doar benzina (motorina) recomandata de producator de exemplu. This post has been edited by luxxxian: 9 Jan 2005, 16:06 |
--------------------
Dacia Logan
|
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
Am primit cardul pentru Garantiea Extinsa.
|
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna DragosG Logan Ambition Bucuresti
|
|
Fluc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 11 November 04 ![]() |
De cand ai masina DragosG? CRed ca esti primul care primeste cardul. A venit prin posta sau ai fost la dealer?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- Albastru Egee VL-74-
|
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
Masina o am de pe 28 septembrie, iar cardul l-am luat de la Dealer (Dacia Comercial Floreasca). M-au sunat sa ma anunte ca a venit cardul si asta a fost
|
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna DragosG Logan Ambition Bucuresti
|
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
pe site la dacia a aparut la garantia extinsa optiunea 3 ani sau 100.000 km !!!
eu stiam (si asa si am) decat de prelungirea de la 1,5 la 3 ani !sunt in necunostinta de cauza?lamuriti-ma va rog! |
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
Fluc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 11 November 04 ![]() |
Eu stiu ca e garantie 3 ani dar nu mai mult de 100.000 km
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- Albastru Egee VL-74-
|
|
milgn |
![]()
|
ce intelegi tu din:"Garantie extinsa 3 ani sau 100 000 km ".eu inteleg altceva!
dacia |
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce intelegi tu, dar Dacia intelege "3 ani, maxim 100k km". Si nu e o formulare nou, s-a mai discutat o data pe exact aceeasi tema, cineva credea ca poate opta intre "3 ani" sau "100k km". (nu, nu poti!)
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
milgn, scuza-ma ca-ti spun, dar intelegi GRESIT.
Ca sa nu mai reinventam noi roata cu discutii inutile, formularea "Garantie 3 ani sau 100 000 km" inseamna ca-ti acorda garantie pana indeplinesti unul din termene (nu este optional unul din termene!!). Adica ai garantie 3 ani, dar daca faci 100.000 km inainte de 3 ani, ai iesit din garantie din momentul in care ai facut 100.000 km. Divagatie explanatorie: Tu crezi ca un constructor cu capul pe umeri si oarece neuroni in cutia craniana poate acorda garantie 100.000 km fara limita de timp? Ce tefaci daca iti cumpara masina un cetatean care face 10.000 km/an? Ii dai garantie 10 ani? Olecuta de logica aplicata prinde bine cateodata... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
milgn |
![]()
|
![]() am inteles mersi |
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
skoda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 10 October 04 ![]() |
Credeti ca exista vreo sansa ca Dacia sa acorde garantia extinsa si celor care au luat deja masina si o doresc in cursul celor 18 luni in care au garantie oricum ? Nu inteleg de ce nu o acorda decat la cumparare...simpla birocratie sa fie de vina ?
Daca te razgandesti vazand ca incep si-ti pica unele chestii pe masina mai repede decat sperai ? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- Toreador
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(skoda @ 4 Feb 2005, 18:45) Credeti ca exista vreo sansa ca Dacia sa acorde garantia extinsa si celor care au luat deja masina si o doresc in cursul celor 18 luni in care au garantie oricum ? Nu inteleg de ce nu o acorda decat la cumparare...simpla birocratie sa fie de vina ? Daca te razgandesti vazand ca incep si-ti pica unele chestii pe masina mai repede decat sperai ? Pe multi cred ca ar interesa treaba asta dar nu cred ca va fi posibil never ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
Nu, nu exista.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Logan_Galben |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 31 December 04 From: Constanta ![]() |
Am luat un lgn rosu...si dupa 5 zile lam vopsit galben decat pe afara,inauntru fiind rosu si la capota si la portbagaj la fel...stie cineva daca am pierdut garantia aia impotriva coroziunii...masina e vopsita decat pe afara nu si inauntru...inca nam ajuns la service la astia na-u vazuto pana acum...stiti careva?
![]() |
--------------------
Logan
Preference Galben
- CT-17-VGT Noiembrie 2004
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca nu ai vopsit-o intr-un service Dacia ai pierdut garantia.
This post has been edited by Sony: 7 Feb 2005, 11:32 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
Poate sa-mi spuna cineva daca pierd garantia pe partea de audio daca nu imi montez cd player-ul la dealer ( ma rog la service-ul lor )?
![]() |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
Alan25r |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 29 December 04 From: Craiova ![]() |
O intrebare foarte buna .... Anybody ?
|
--------------------
Solenza 1.4 MPI
Oltcit Club 11 RL
- DJ-XX-XXX
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Nu numai la partea audio ci la toata instalatia electrica pierzi garantia!
This post has been edited by LucVer: 8 Feb 2005, 13:34 |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
Asta inseamna ca pot sa imi montaez si alarma si boxe la o firma chiar daca nu e agreata de catre Dacia sau de catre dealer!?! Misto chestie au facut `` incuiatii`` de la Dacia
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan Laureate 1.6
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cine crezi ca e prost sa iti dea garantie pt partea electrica Dacia? Unii nu dau garantie nici pentru felia lor. Trebuie sa te gandesti bine ce riscuri iti asumi.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tonyX |
![]()
|
Ma refeream la garantie pentru partea audio, ca pentru alarma primesc garantie pe viatza ( e Code Alarm ). Cel putin asa mi-au spus cei de la Car Systems din Timisoara.
![]() |
--------------------
Logan Laureate 1.6
|
|
skoda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 10 October 04 ![]() |
Atentie ca toti cei care au mers pe recomandarea unui service autorizat Dacia (de ex Latin Efe) instaland o alarma CodeAlarm, am pierdut garantia la partea electrica pentru ca de fapt alarma nu este agreata de Dacia, iar service-ul Latin Efe de curand nu mai este reprezentant oficial Dacia.
Daca insa dealerul Latin Efe v-a recomandat alarma si v-a instalat-o la data la care erau inca service autorizat Dacia, aveti un excelent motiv de a-i da in judecata si a cere daune interese (nu e vina clientului ca fabrica Dacia a avut vicii de procedura si s-a certat cu reprezentatii sai autorizati). |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- Toreador
|
|
delfinut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 26 January 05 From: Mainz ![]() |
Daca dintr-un motiv oarecare se gaureste/modifica masca de sub volan si eventual ceva din partea inferioara a bordului (spre exemplu, in scopul fixarii unei manete), care parte din garantie se pierde?
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.4, 2005
|
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
Toata
|
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:49 |