Garantie Logan (normala, extinsa), NUMAI AICI
![]() ![]() ![]() |
Garantie Logan (normala, extinsa), NUMAI AICI
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Poza nu pot sa fac acum, dar poate ne ajuta klaus, el pusese mai demult o poza cu contractul. Daca o gaseste cineva sa o puna aici. O mai cat si eu.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
nici eu n-am primit cardul, masina o am din iulie..
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Idem
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
- HRxx---
Ambiance-2006 Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Oameni buni, eu intrebam de contract. Ajutati-ma. Toti care ati optat pt garantie extinsa ati primit acel contract?
@klaus eu nu gasesc nimic in linkul ala despre acel contract |
--------------------
Opel
Insignia
- b 01 ccc
2011 Ecoflex "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am gasit aici..
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
a primit cineva cardul???
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
andrei_2006 |
![]()
|
Eu sunt unul
![]() This post has been edited by andrei_2006: 14 Jan 2007, 22:33 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
ady85btz |
![]()
|
inseamna ca tu esti unu din cei cu spaga
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Multumesc pt link. A fost de ajutor. Problema este ca eu nu l-am primit cand am ridicat masina
|
--------------------
Opel
Insignia
- b 01 ccc
2011 Ecoflex "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
ady85btz |
![]()
|
si eu am pile solide la un dealer dar asta nu inseamna ca daca dau un telefon e cardu gata.el vine de la mioveni...asa ca, cu toate pilele si unghierele din lume
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Nici eu nu am cardul de garantie extinsa (august 2005 masina)...si cu ce ma deranjeaza? Macar sa nu am eu nevoie de el...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
nu te mai stresa vis a vis de contractul de garantie extinsa, mai ales in situatia in care ai prins la promotie in luna decembrie.
da pe factura este trecuta garantia extinsa cu 0 trebuie sa ai si contractul de extenso daca nu l-ai primit, nici o problema, te duci la dealer si il vei primi |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
QUOTE(ady85btz @ 14 Jan 2007, 23:32) si eu am pile solide la un dealer dar asta nu inseamna ca daca dau un telefon e cardu gata.el vine de la mioveni...asa ca, cu toate pilele si unghierele din lume ![]() ![]() Nu am pile, am fost de cateva ori la ei, i-am intrebat de card, i-am sunat odata, dup-aia mi-a venit cardul. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
suri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 28 September 05 ![]() |
in urma unei defectiuni la sistemul de dezaburire luneta (mai precis primul si al saselea circuit de incalzire sunt intrerupte) am facut o vizita la service. au constatat, s-au 'consultat' cu o aplicatie pe un calculator, apoi au dat verdictul: nu este acoperit de garantia extinsa de care masina (inca) mai beneficiaza. Vocea Clientului a raspuns acelasi lucru: 'Mentionam ca in conformitate cu prevederile contractului de garantie extinsa geamurile( inclusiv incidentul reclamat la luneta spate) nu fac obiectul tratarii in garantie.'. consultind documentul postat de klaus pe acest topic referitor la garantia extinsa nu am gasit nici o referire la acest defect in lista de excluderi. au fost mai multe variante ale contractului de garantie extinsa? daca da, imi poate pune cineva la dispozitie varianta in vigoare la sfarsitul lunii aprilie 2005, pentru ca in afara de cardul de garantie extinsa nu am primit nimic de la dealer?
|
--------------------
dacia
logan 1.6
- b xx xyz
2005, ambition
|
|
mad_voly |
![]()
|
QUOTE(donraulo @ 15 Jan 2007, 11:26) nu te mai stresa vis a vis de contractul de garantie extinsa, mai ales in situatia in care ai prins la promotie in luna decembrie. da pe factura este trecuta garantia extinsa cu 0 trebuie sa ai si contractul de extenso daca nu l-ai primit, nici o problema, te duci la dealer si il vei primi Da este trecuta pe factura cat si pe bonul de comanda. Din punctul asta de vedere este ok. Contractul nu il am, maine o sa il sun pe consilierul respectiv sa il cer. multumesc |
--------------------
Opel
Insignia
- b 01 ccc
|
|
ady85btz |
![]()
|
am dat un mail mai nervos la VC si le-am explicat situatia si azi m-au sunat(nu mail ca de fiecare data)! mi-au zis ca s-au interesat de situatia mea si cardul o sa ajunga la dealer joi.asa ca...daca va vreti cardurile fiti putin mai duri si se rezolva
![]() This post has been edited by ady85btz: 15 Jan 2007, 18:57 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
andrei_2006 |
![]()
|
QUOTE(suri @ 15 Jan 2007, 18:13) in urma unei defectiuni la sistemul de dezaburire luneta (mai precis primul si al saselea circuit de incalzire sunt intrerupte) am facut o vizita la service. au constatat, s-au 'consultat' cu o aplicatie pe un calculator, apoi au dat verdictul: nu este acoperit de garantia extinsa de care masina (inca) mai beneficiaza. Vocea Clientului a raspuns acelasi lucru: 'Mentionam ca in conformitate cu prevederile contractului de garantie extinsa geamurile( inclusiv incidentul reclamat la luneta spate) nu fac obiectul tratarii in garantie.'. consultind documentul postat de klaus pe acest topic referitor la garantia extinsa nu am gasit nici o referire la acest defect in lista de excluderi. au fost mai multe variante ale contractului de garantie extinsa? daca da, imi poate pune cineva la dispozitie varianta in vigoare la sfarsitul lunii aprilie 2005, pentru ca in afara de cardul de garantie extinsa nu am primit nimic de la dealer? Si eu am aceeasi prooblema, si daca nu o acopera de ce mai avem garantie? Ca doar nu am facut eu nimic, a fost stricata din fabrica. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
acordeon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
eu am masina din 2004 si cardul l-am primit dupa vreo 4 luni de la cumparare..asa ca...rabdare
|
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|
acordeon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
eu am masina din 2004 si cardul l-am primit dupa vreo 4 luni de la cumparare..asa ca...rabdare
|
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
Cine nu l-a primit dati un telefon la dealer sau VC si se rezolva.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
mad_voly |
![]()
|
Am ridicat si eu azi acel amarat de contract de garantie extinsa pe care uitucii au omis sa mi-l dea. Pt card , mai astept
|
--------------------
Opel
Insignia
- b 01 ccc
|
|
Luna |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 11 January 07 ![]() |
Am si eu o intrbare:
Ce inseamna "Orice modificare CONSTRUCTIVA a vehiculului..."(pag 9, Carnet de garantie). Intreb pt ca un cd-player este de fapt un accesoriu, si instalat de un electrician autorizat la service dacia, nu poate dauna functionarii corecte a masinii. Pe de alta parte masinile care n-au din fabricatie cass merg la fel de bine. Alta treaba e cu planetara etc subansamble care trebuie sa fie piese de origine, cd-playeru ... ce stiu eu, nu cred ca are asa mare importanta. La pag 8 scrie: Garantia contractuala vehicul nou nu acopera: -Deteriorarile cauzate de utilizarea de ACCESORII care nu sunt agreate de constructor... iar daca cd=playerul e accesoriu, atunci masina nu poate fi scoasa din garantie in intregime. Iar daca se strica ceva la sistemul electric, atunci dupa mine, trebuie dovedit ca playerul e de vina. sau n-am dreptate? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.4mpi 2006
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
prima afirmatie e corecta!... modificare constructiva inseamna sa modifici/inlocuiesti ceva cu altceva avand alte caracteristici decat cele constructive...iar montarea unui accesoriu prin simpla cuplare a acestuia la sistemele masinii nu se poate considera modificare constructiva... a doua afirmatie este corecta cu urmatoarea mentiune: in cazul unui defect electric, la constatare, concluzia service-ului poate fi ca defectul a fost cauzat de acel accesoriu sau de montarea lui incorecta si, ca urmare, repararea acelui defect in afara garantiei... daca tu nu esti de acord si actionezi pe cai legale, abia atunci se pune problema unei dovezi sau expertize neutre...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
- B-21-NEW
2019
|
|
CRAZY WHEELS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 25 July 06 From: CLUJ ![]() |
Referitor la cardul de garantie extinsa , eu am luat masina in mai 2006 si in noiembrie 2006 am primit cardul iar contractul de garantie exinsa l-am primit la data achizitionarii masinii. Stati linistiti , oricum cardul va ajuta doar dupa ce trec primele 18 luni !
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBIANCE
- CJ -- ---
2006 , 1.4MPI
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
eu habar nu aveam ca trebuie sa fac un contract de garantzie extinsa...shi dealerul nu mi-a zis nimic, scrie doar pe factura......astazi ma duc sa il cert...multzumesc.pt informatie...
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
- CL 03 FLM
2007 3.2 MPI v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Luna |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 11 January 07 ![]() |
Oricum e naspa cu garantia asta din punct de vedere a clientului. Din punctul lor de vedere e simplu asa, nu stiu daca si la alte case e asa.
O sa ma duc saptamina viitoare la ei aici in Oradea, vad ce zic ca mp3 playerul am deja, nici nu stiu cum e mai bine: Sa cer cu gura mare hirtie in care sa scrie ca ei l-au schimbat (in caz de probleme sa am dovada ca l-am schimbat la ei) sau sa nu zic nimic si poate mi-l monteaza pt un ciubuc mai gras (si in caz de probleme sa-mi schimb eu pur si simplu inapoi, pun ala original, nefiind trecuta nicaieri modificarea) hm, grea intrebare eu mai am 2,5 ani de garantie |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.4mpi 2006
|
|
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
O intrebare scurta si la obiect:
Discurile de frana sunt acoperite de garantie (extinsa) ? Nu sunt in lista de consumabile (exceptii de la garantie), asa ca in mod normal ar trebui sa se poata schimba. Cu toate astea, la revizia de 60k km, cand am semnalat ca vibreaza volanul la franare, cel de la garantii mi-a spus ca e de le discuri, si ca sa mi le schimb la urmatoarea revizie, si ca nu intra pe garantie... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
- HSK-.....
Laureate 1.6MPI
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Iti spun sigur ca discurile se schimba daca vibreaza volanul (adica discurile sunt ovalizate). Daca sunt tocite doar nu se schimba. Am vorbit asta cu mecanicul unde am facut prima revizie, adica AMG Pantelimon.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
- B-xx-XXX
2005 Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:29 |