Garantie Logan (normala, extinsa), NUMAI AICI
![]() ![]() ![]() |
Garantie Logan (normala, extinsa), NUMAI AICI
avion_cu_motor |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 2 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
logan
prestige
2007
- SB-55-JJJ
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Reviziile periodice nu au nici o legatura cu reparatiile efectuate pe garantie.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
avion_cu_motor Dar la revizia precedenta cum a fost?
Si la reviziile de la alte masini pe care le-ai condus cum a fost? <span class='edit'>16 Jan 2008, 09:51:</span> Si in carnetul de garantie ce scrie? This post has been edited by klaus: 16 Jan 2008, 09:52 Attached thumbnail(s) Pages_from_carnet_de_garantie.gif ( Size: 358.56k ) Number of downloads: 359 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lulu-gl |
![]()
|
Membru cu greieri...si reputatie proasta Group: Members Posts: 51 Joined: 3 January 08 From: Galati City ![]() |
Ca de obicei Klaus are raspunsul pe loc. Chiar nu lucrezi la Dacia ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
- GL-XX-XXX greieri fara numar, fara numar.....si la masina, si la "mansarda"
|
|
midnightk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 9 January 08 ![]() |
din ciclul: mari si minunati sunt dealerii nostrii: dupa cum v-am zis mai devreme am achizitionat un Logan Laureat Plus de la Motorinvest Ploiesti *de fapt ar fi IMpuls Leasing(, numele conteaza mai putin. Problema e ca ...eu am comandat masina cu garantie extinsa, am si platit-o, iar pe factura spune ca am garantie norala. Cred ca imbecilul ala care a dat comanda a uitat sa precizeze acest mic amanunt. Acum eu ce fac? avand in vedere ca abia azi am primit o copie dupa factura masini....deja am 500 de km cu ea.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat Plus 1.4MPI
2008
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Iei comanda pe care apare GE, chitanta cu care demonstrezi ca ai platit GE si le dai in cap pana se trezesc.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(vijelie @ 17 Jan 2008, 15:27) le dai in cap pana se trezesc Rili? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
midnightk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 9 January 08 ![]() |
MERCI..ALA CAND MI-A FACUT ESTIMAREA, MI-A INCLUS PRETUL GE IN CREDIT...
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat Plus 1.4MPI
2008
|
|
denwer |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 14 October 07 ![]() |
Se poate demonstra prin calcul,iar daca dealer-ul nu recunoaste si nu iti rezolva problema vorbeste la Vocea clientului si in ultima instanta reclama la OPC.
|
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
avion_cu_motor |
![]()
|
Sa va intreb si pe voi daca are rost sa fac gargara la VC. Problema sta in felul urmator: actuatorul de la usa din stanga in momentul cand apas pe cheie sa o deschid suna asa mai ciudat: ca si cum ar scartaii ceva( actuatorul isi face treaba deschide usa-nu stiu pana cand-). Am fost la service si am ridicat aceasta problema dar mi s-a spus sa mai las sa mai scaratie si daca se agraveaza sa revin , i-am spus cat sa mai scartaie ca deja scartaie de o luna (masina avand 2 luni) .mi-a spus ca el nu poate sa schimbe piesa ca o sa i-o impute lui deorece aceasta functioneaza. Acum intrebarea mea ar fi : ii adevarat ce spune maistru acela? sau sa fac reclamatie la VC are rost ?
|
--------------------
logan
prestige
2007
- SB-55-JJJ
|
|
gavrilabizau |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 January 08 From: SACEL, jud.Maramures ![]() |
eu am logan de un an jumate si am garantie extinsa dar nici vorba de card nici macar nu iti raspund la ce ii intrebi da sa mai te anunte ca ai de ridicat cardul. Eu ori cum imi pun GPL pe logan si o sami pierd garantia Pacat ca am dat 195 de EURO FARA NICI UN ROST
|
--------------------
dacia logan
1.4 MPI
2006/laureate
- MM-06-BMN
|
|
denwer |
![]()
|
VC-ul iti raspunde numai daca ridici probleme fara vicii ascunse.
|
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
avion_cu_motor |
![]()
|
cum fara vici ascunse ?
|
--------------------
logan
prestige
2007
- SB-55-JJJ
|
|
denwer |
![]()
|
Adica sa nu semnalezi defecte cu vicii ascunse de conceptie sau de fabricatie,caz in care
se dau raspunsuri evazive,dar foarte amabile si te anunta ca abia te asteapta sa mai semnalezi si alte probleme asemanatoare.Daca nu crezi pot atasa o mostra. 25 Jan 2008, 12:17: Adica sa nu semnalezi defecte cu vicii ascunse de conceptie sau de fabricatie,caz in care se dau raspunsuri evazive,dar foarte amabile si te anunta ca abia te asteapta sa mai semnalezi si alte probleme asemanatoare.Daca nu crezi pot atasa o mostra. PS Raspunsurile se dau de preferinta de pe un telefon cu nr.privat;bineinteles ca asa ceva nu pot atasa. This post has been edited by denwer: 25 Jan 2008, 12:17 |
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
ambvision |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 5 January 06 ![]() |
Garantia extinsa acopera schimbarea de capete de bara? Ca am fost la ITP, si mi-au zis ca am un inceput de joc (foarte mic) la capatul de bara din dreapta, si citind prin topicurile de aici nu m-am lamurit.
Si apropo, cum sa le zic de capatul de bara? Sa zic ca mi se pare ca aud o bataie in dreapta? |
--------------------
Dacia
Duster
dci 4x4 110hp
- ?
|
|
cristi_vb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 29 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare. Se da un logan in garantie implicat intr-un accident (aripa sifonata, pivot si planetara rupta) . Pentru pastrarea garantiei reparatia trebuie facuta in service autorizat dacia ?
This post has been edited by cristi_vb: 13 Feb 2008, 18:51 |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Daewoo Matiz
2006 / 2004 Fericitul castigator al unui loz necastigator.
|
|
capone |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 December 07 ![]() |
bai fratilor poate sunt eu mai idiot , dar mie cand am ridicat masina nu mi-au dat sa semnez nici un contract pentru garatie extinsa , este trecuta pe factura dar la livrare nu am semnat decat un proces verbal de predare primire , masina este luata in leasing , poate de acea??
This post has been edited by capone: 14 Feb 2008, 16:34 |
--------------------
dacia
logan
prestige 2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La societatea de leasing ai intrebat?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
capone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 December 07 ![]() |
Pai decat sa intreb ceva la astia mai bine lipsa , ma gandeam ca poate imi impartaseste cineva din experienta proprie. Cum se procedeaza de obicei?
|
--------------------
dacia
logan
prestige 2007
|
|
klaus |
![]()
|
pai daca mai citesti pe aici, cred ca inclusiv pe acest topic, s-ar putea sa te lamuresti.
Insa ca hint: la masina aia nu tu esti proprietarul |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
gabi1759 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 6 November 06 From: Timisoara ![]() |
Am Logan din ianuarie 2007 si mi-am amintit acum de garantia extinsa pe care am platit-o atunci cand am cumparat masina. In schimb nu am primit insa nici contract de garantie extinsa, nici card, doar o insemnare pe factura care atesta ca am platit garantie extinsa. Contractul ala trebuia sa il primesc inainte sa semnez factura, nu? Sa vad si eu ce semnez.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, 1.5 DCI Ambition
|
|
dackro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 November 06 ![]() |
Daca va poate fi de ajutor: am masina luata cu RCI Leasing in nov 2006. La ridicare nu am primit anexa la contract cu garantia extinsa, cu toate ca in contract scria ca mai exista o anexa cu GE.
Dupa o vreme am inceput sa intreb de cardul pentru GE. Si abia acum o luna a venit cardul trmis de cei de la RCI nu de la dealer-ul de unde am luat masina. Contractul de GE nu-l am nici acum. Conditiile le-am citit pe forum. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Laureate Plus 1.4 MPI
|
|
denwer |
![]()
|
Eu zic ca important e cardul,care nu se primeste fara sa se fi semnat in prealabil contractul.Gabi mergi la dealer si lamureste problema,la ei trebuia sa-ti soseasca acel card.
|
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
klaus |
![]()
|
Cardul este fix pix. Are valoare juridica zero. Important este contractul de garantie extinsa semnat si parafat de toate partile.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(denwer @ 21 Feb 2008, 17:27) Eu zic ca important e cardul,care nu se primeste fara sa se fi semnat in prealabil contractul.Gabi mergi la dealer si lamureste problema,la ei trebuia sa-ti soseasca acel card. Cardul ăla este foarte util klaus, te rog să spui adevărul. Bine ![]() Eu am deja 2 ani cu mașina și de fiecare dată când am fost în service(evident după perioada de 18 luni) nu mi-a cerut nimeni să prezint cardul. Nici măcar aotumatul de cafea din service. Care are și lungurițe și ....șervețele. Să nu mai crticați serviciile D.A.C.I.A. This post has been edited by Lostboy: 21 Feb 2008, 20:23 |
--------------------
.
.
.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Cred ca e normal sa beneficieze de GE, mai ales ca a platit. Si apoi, cardul ala s-a emis in baza unui act, nu? Daca nu platea ,eu zic ca nu primea cardul, deci... Traim noi in Romanica ,dar nici chiar asa.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
denwer |
![]()
|
Scrie in contract ca fara card nu beneficiezi de GE.
|
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
Pioul |
![]()
|
![]() [IrefutabiluL] Group: Members Posts: 215 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
hai sa va zic o "problema"...
Am avut masina lovita (aripa dreapta fata), reparatia a fost facut la Meridian Vest (dealerul de unde am si cumparat masina), numai cu ei am lucrat de cand am luat masina...bun,..dupa aprox. o luna de la reparatie, am observat vopseaua crapata in doua locuri pe respectiva aripa.... Am fost la ei sa anunt acest lucru...mi-a luat un pustan datele si mi-a zis ca o sa fiu contactat peste vreo 2-3 zile de unu de la ei.,......au trecut 3 luni, nu a sunat nimeni,...am fost eu la ei si mi-au zis ca lucrarea respectiva are garantie 3 luni...si ca aripa a iesit din garantia lucrarii.... Asa, eu i-am zis ca oricum am garantie (+extinsa) la masina si sa faca reparatia pe garantia masinii, nu a lucrarii.....si omu' a inceput sa ridice din umeri.....eu eram grabit si am plecat...... Ce sa inteleg acum......ca eu nu mai am garantie la respectiva componenta....!?! Lamuriti-ma si pe mine daca aveti vreo idee....fac scandal sau nu ?! ms si scuze ca am scris cam mult.... |
--------------------
Prestige™
1.6
16v
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
1. Cum pana mea, daca nu te-au sunat in 3 zile, ai asteptat 3 luni? A 4-a zi trebuia sa fi pe ei. Si daca n-ai avut timp, atunci a 5-a sau dupa 2 saptamani! Nu dupa 3 luni...
2. Daca ai o hartie care atesta reclamatia ta la o luna dupa reparatie, atunci poti dovedi ca problema a aparut in garantia lucrarii si se rezolva. 3. Daca nu ai nici o hartie, atunci in perioada de garantie nu a aparut nici o problema si tu te-ai dus dupa ce sa terminat garantia. 4. Eu stiam ca lucrarea are garantie 3 luni iar piesele au garantie 18 luni. La vopsire e la fel? Ce scrie pe deviz? Ca doar nu mi-or garanta vopsirea doar 3 luni... |
--------------------
.
.
.
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Eu cred ca daca ti se face o reparatie intr-un service autorizat de producator la o masina in garantie, reparatia beneficiaza de aceiasi garantie ca si masina.
Dace e sa ne gandim logic atunci cand se inlocuieste o piesa defecta la o masina fara garantie, garantia piesei este de 12 sau 24 de luni (depinde de producator) Insa daca se inlocuieste o piesa defecta la o masina cumparata de o luna care are 3 ani garantie, pentru piesa respectiva se asigura o garantie egala cu cat a mai ramas garantia masinii respectiv 35 de luni in cazul nostru ipotetic. Eu asa cred ca e normal insa regulile inventate de romani pot fi ANORMALE in multe cazuri. |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 10:40 |