Rezervor Dacia Break Cli
![]() ![]() ![]() |
Rezervor Dacia Break Cli
burghiu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 4 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310
break
- B 90 DOX
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La macelarie ai incercat? daca nu are acolo, poate incerci la un magazin de piese auto...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
burghiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 4 April 06 ![]() |
Lasand la o parte " caterinca ieftina ", am incercat la 5-6 magazine de piese auto, si nu am gasit modelul de rezervor pe care-l caut, am primit replica " se gasesc foarte greu astea ". Poate ca intrebarea mea trebui sa sune cam asa: " Va rog sa-mi spune-ti si mie la ce MAGAZIN DE PIESE AUTO as putea sa ma duc si sa gasesc modelul de rezervor prezentat mai sus....si cam cat ar costa? ", poate ca astfel este pe intelesul tuturor. Va multumesc oricum.
|
--------------------
dacia 1310
break
- B 90 DOX
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
dar ce-a patit rezervorul tau? nu se poate cositori/suda ?
am avut rezervorul spart la 1300 (ruginit mai exact) si l-am peticit acasa fara nici o problema. Incearca sa-l repari, macar ca o solutie temporara pana reusesti sa gasesti unul nou. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(burghiu @ 16 Apr 2007, 14:21) Poate ca intrebarea mea trebui sa sune cam asa: " Va rog sa-mi spune-ti si mie la ce MAGAZIN DE PIESE AUTO as putea sa ma duc si sa gasesc modelul de rezervor prezentat mai sus....si cam cat ar costa? ", Asta e altceva, nu stiam ca nu se gasesc la tine, aici sunt, chiar luna trecuta am vazut, 120 ron daca nu ma insel... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
esti sigur ca era pt CLi, vezi ca ala de injectie e diferit de al tau
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
foarte sigur
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE dar ce-a patit rezervorul tau? nu se poate cositori/suda ? am avut rezervorul spart la 1300 (ruginit mai exact) si l-am peticit acasa fara nici o problema. Incearca sa-l repari, macar ca o solutie temporara pana reusesti sa gasesti unul nou. Dar mai intai sa-l lasi o saptamana fara buson si capac ca sa dispara orice urma de benzina din el... altfel, cand pui ciocanul de lipit pe el se transforma intr-o bomba. |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
argon |
![]()
|
ai gasit pana la urma?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:21 |