Burdufuri caseta directie VM COMP dupa 9 luni, o MARE bataie de joc
![]() ![]() ![]() |
Burdufuri caseta directie VM COMP dupa 9 luni, o MARE bataie de joc
ageana |
![]()
|
||
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
si eu am inceput sa caut numai rolast prin magazine .mai gasesti 2-3 in rest numai de ARMCOMP pitesti-f proaste,gigi srl din sectoru 2 si vm comp.si eu va recomand FARA srl.totusi ma intreb rolast avea vanzare,de ce nu mai e?imi placeu mult cum aratau imbracamintile de pedale facute de ei.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Rolast-ul l-au inchis pentru ca probabil nu mai era rentabil. Intr-adevar faceau produse de calitate, poate ca si d-asta nu scoteau profit. Aia de la VM Comp scot cacalau bani, ca lumea cumpara acum orice jeg daca nu se mai gaseste altceva, si la ce calitate ai iti dai seama ca nu investesc foarte mult in fabricarea lor => profit.
Si eu am burduful de la directie de pe stanga spart, nici nu stiu cu de care sa-l schimb. Asta cred ca era Rolast ca are niste ani, dar acum e facut praf. Ala din dreapta vad ca mai duce, nici nu mai umblu la el pana nu-si da duhul ca pare sa mai duca o perioada. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
se mai gasesc produse de rolast;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca e sa cauti, multe lucruri mai gasesti...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(ageana @ 3 Aug 2007, 15:15) ...Ionut, daca nu e dracu` asa de negru, explica-mi si mie cum mi s-a crapat(gaurit) burduful de la rezervor in vreo 5 luni?! Sau cum de mi s-au rupt asa repede inelele de la toba, sau cum de imi intra apa printre cheder si parbriz? Oare mi se pare mie?! Ma indoiesc. Toate piesele au fost luate noi, din magazinul propriu VoMa Comp. Man, acum chiar nu stiu ce sa zic .... am si eu ca orice posesor de dacie piese de VM COMP pe masina (cumparate din magaziele auto din pitesti) dar pana acum nu pot sa spun ca sunt nemultumit de calitate: - burduful de la rezervor e schimbat exact acum 1 an si nu exista nici o urma de uzura!; - inele de toba si chederele de parbriz le-am schimbat acum vreo 9 luni si pana acum nu au dat semne de "oboseala"... Poate cele de care zici tu fac parte dintr-un lot mai slab dpdv calitativ ... |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
M-am dus astazi in Vitan - Racing sa imi iau niste inele de cauciuc pt camasi. Intru in magazin, intreb pe nea gheorghe de acolo daca are de rolast, si imi scoate o punga pe care scria rolast dar in care avea vreo 100 de bucati si imi zice cu seninatate ca alea sunt rolast. Foarte intreprinzator omu
![]() Si-a pastrat o punga de rolast ( din aia de la un set de 4 inele) si a pus in ea altele de vm comp sau mai stiu eu ce srl. Si acuma cand intreaba omu, el are inele de rolast, nu alte porcarii ![]() Apropo, stie cineva cum deosebesc chederele de rolast de altele? Am vazut ca produsele rolast aveau inscriptionat numele firmei pe ele. As vrea sa merg la sigur, nu sa rabd circoteca vanzatorilor care toti se jura ca sunt rolast, sau ce vrei tu sa fie. merci. |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
ydaniel |
![]()
|
am cautat chedere de rolast:( nu se mai gasesc;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
payty, gasim garnituri de camasi si pentru tine
![]() Chedere Rolast stii unde gasesti ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
merci muttley. garnituri am gasit pana la urma ceea ce cautam. in vitan , daca iti vine sa crezi
![]() chedere, mda... se pare ca tre sa fac o vizita pana la tzara ![]() ![]() |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
ydaniel |
![]()
|
ma uit la burdufu de la dacia lu vecinu:) fix 4 luni e dus
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
am luat si eu 2 burdufuri de caseta de directie... au maxim 4 luni si unu e praf la capatul dinspre bieleta, zici ca e mancat de soareci
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am o problema...
Am lasat masina-n parcare o saptamana. Asta se intampla in perioada imediat urmatoare ninsorii, atunci cand a fost ger. De la frig mi s-au belit garniturile de cilindru receptor de la o roata spate astfel incat am o mare balta de lichid de frana sub masina. Intrebarea mea - aveti careva din intamplare stocuri de garnituri de cilindru facute de Rolast? In magazine nici nu caut, n-am sanse sa gasesc... Platesc oricat. Nu vreau sa-mi asum riscuri cu franele... Multumesc! Disclaimer: am postat aici pt ca am sanse mari sa-mi citeasca cine trebuie postul. Nu stergeti va rog... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Oare daca iei cilindrul cu totul, ce garnituri are in el? nu cred ca baga VMcomp...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
inca se fabrica cilindri la uzina, dar garniturile nu stiu ca marca st
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Muttley |
![]()
|
Hai sa-mi iau masina cu totu', ca n-are VMsht in ea...
Un cilindru nou risc sa aiba alte belele pe la pistonase, filete si naiba mai stie p-unde... Garnituri vreau ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ydaniel |
![]()
|
un cilindru nou e cam 35 lei.acu nici garnituri de ARMCOMP nu se mai gasesc,ci de un srl de prin sect 5.si alea de armcomp sunt vai de ele:)
asa ca mai bine iei cilindru nou:) e mai safe;) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Merced |
![]()
|
E "safe" o rola, ca ma indoiesc ca mai are uzina garnituri de la Rolast.
Eu zic sa incerci si la magazinele de piese, vara-meu a luat acum vreo doua luni dintr-un magazin mic foarte aproape de blocul meu un set si parca sa zic ca ar fi fost de Rolast(sau asa scria pe hartie sau pe ele, nu retin). Calitativ pareau ok, de atunci n-a mai avut belele oricum. Ma duc la magazin si intreb maine, si daca gasesc ce vrei sa fac, sa-ti cumpar si sa-ti trimit prin posta un rand? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ydaniel |
![]()
|
@BTL:) tu ai cilindri de frana mici,nu?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 23 Jan 2008, 01:00) Ma duc la magazin si intreb maine, si daca gasesc ce vrei sa fac, sa-ti cumpar si sa-ti trimit prin posta un rand? ![]() Nu merita deranju'. Mersi mult anywayz ![]() QUOTE(ydaniel @ 23 Jan 2008, 08:07) Da. Tamburi mici si autoreglaj la saboti. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
Ziceam si eu sa fac o fapta buna...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am cumaprat acum vreo 2 luni tot de la un magazin de cartier de la mine de aici ,garnituri pentru cilindrii spate tot de rolast.Si eu am tot tamburi mici.
|
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 13:07 |