Cati dintre noi sunt rockeri-metal-isti???
![]() ![]() ![]() |
Cati dintre noi sunt rockeri-metal-isti???
Pedro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pedro
Ai probleme. Daca tu in Cluj numa' ungureste ai auzit, inseamna ca tu ai probleme GRAVE cu ungurii. Serios. ...grow up. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Da de ce te ataci driverx , sau poate ma faci mincinos!? Doar impresii de calatorie atata tot . Oricum imi place cum se conduce in cluj, interesant cum si autobuzele trec pe rosu , imi aduce aminte de un stup de albine , toata lumea are loc
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Pedro @ 7 Oct 2006, 11:54) Nu...te fac doar anti-maghiar. Stau in CJ, am stat intr-un oras unde se vorbeste mult maghiara, dar nu ca in Harghita-Covasna, si din tot tabloul asta CJ-ul sta slabut de tot din acest punct de vedere. Dar la tine se pare ca e o problema. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Bai baieti de la ,etale ati ajuns la unguri?
![]() |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
driverx , probabil tu esti obisnuit cu ungurii . tekes !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
poate sa fie anti-maghiar, e dreptul lui, doar e democratie
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Pedro |
![]()
|
Nu sunt anti nimic , nu as avea energie sa fiu anti ceva all day long. Le iau si eu asa cum vin
![]() ![]() ![]() ![]() Trezirea pana nu e prea tarziu !!! |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce treaba au maghiarii cu rockerii?
![]() EU nu am nimic cu ei, stau intr-o zona unde pe porti scrie "harapos cutia" ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Pedro |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Pedro, nu stiu ce asteptari ai avut in privinta orasului Cluj. Pana la urma, este tot un oras din Romania, deci intr-un fel e normal sa fie acelasi jeg ca peste tot. Dar, eu zic ca, totusi se face ceva in acest oras de o vreme, si nu numai biserici si statui ca pe vremea stiti voi cui...pacat ca n-ai venit in Cluj pe vremea cand toate bancile, gardurile si cosurile de gunoi erau vopsite in culorile tricolore, poate atunci ti-ar fi placut mai mult! Eu am fost in Bucuresti in august, mi-e rusine de ce capitala avem, nu mi-a placut deloc. Asta e.
In ceea ce priveste pe unguri, probabil ca sunt mai multi rockeri unguri, decat rockeri romani, procentual vorbind, poate de asta ai auzit tu pe toti vorbind ungureste. Pentru ca in oras nu e deloc asa. Poate ca acum, sunt mai multi ca a inceput facultatea, si vin foarte multi din Hargita-Covasna. Dar sa fim seriosi, 80% din populatia Clujului e formata din romani si e absolut fals ca s-ar vorbi mai mult ungureste. Ei bine, sunt vreo 2-3 carciumi "unguresti", daca te nimeresti tocmai acolo, atunci e clar. Eh, citind postul tau, s-ar crede ca ungurii au invadat Clujul. Ar fi bine sa fim mai toleranti, si mai civilizati, eu am prieteni maghiari f. buni, si deci nu am absolut nimic cu ei! This post has been edited by tabek: 9 Oct 2006, 11:02 |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
Pedro |
![]()
|
Ma intreb oare de ce a ajuns licuriciu sa vopseasca tricoloru peste tot, probabil ca lui nu-i mai ajungeau ca mie tablitele scrise in romaneste sa se simta in romania (asta daca e sa fiu avocatul diavolului, dar de fapt mi se rupe caci nu reactionez mai nou decat la confortul propriu) Sa fie bine pentru mine si familia mea, pentru ai mei rup cu dinti in rest am urlat destul la luna de pomana.
Va iubesc pe toti fratilor, nu am nimic cu nimeni, chiar si cu tiganii daca ar fi oameni. Am fost la un magazin de piese al unor tigani de vroiam sa cumpar un cablu de kilometraj. Am intrebat si dupa ce ma caut vad ca mai imi trebuiau 10.000 mii lei si mi-am cerut scuze urmand sa vin mai tarziu sa cumpar cablul ca nu aveam indeajuns . Imediat tiganu a spus ca sa stau linistit si nu numai ca mi la dat asa dar nu ma lasat sa plec pana nu mi la montat pe gratis, asa ca oameni sa fim ca in rest putem sa fim roz la piele ca un cur de bebelus ca nu conteaza. Nu am spus decat ca am fost agasat si agresat de volumul cu care unii intelegeau sa vorbeasca ungureste. This post has been edited by Pedro: 9 Oct 2006, 11:21 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Hatod |
![]()
|
![]() Membru simplu Group: Members Posts: 92 Joined: 17 May 04 From: Cluj-N. ![]() |
![]() Pedro, poate ai nimerit in grupuri de maghiari, nu stiu. Procentul maghiarilor nu justifica experienta ta. Intr-adevar plimband in centru auzi mai des limba maghiara, ca acolo sint universitatile, si se strange lumea. Unde stau eu (zona Marasti, capatul orasului) abia de 1-2 ori aud maghiara intr-o saptamana. Sau poate nu erai obisnuit si ai fost mai atent la "vocile strazii"? Oricum, nu zic ca nu se poate intimpla ceea ce ai auzit (era sa zic "patit"), dar nu se poate generaliza. PS: stiati ca orasul cu cea mar mare populatie maghiara - ca numar - din Romania este Bucuresti-ul? Sau era, in anii '90... Parca peste 80 de mii. Procentual e cam nimic, si (logic) nici nu prea auzi pe strada. later edit: Nici nu am scris despre concert! M-a surprins Seven, nici nu stiam ca exista, si nu erau incepatori deloc. Puteti sa-mi sariti pe cap daca voi le cunosteati ![]() In rest so-so, iar Crematory era bun. Minus ca se auzea prost in prima parte. Despre ziua de sambata am auzit ca era mult mai buna. Nu stie cineva despre un concert Cash peste 2 saptamani? Sau asa ceva. Am auzit numai un zvon. This post has been edited by Hatod: 10 Oct 2006, 16:25 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- CV-nn-NNN /* There's no one like you */
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
driverx |
![]()
|
Pedro.....ti-am zis....esti anti-maghiar. Acum chiar mi-ai dovedit-o.
Ti-am zis ca stiu ce vorbesc. Provin dintr-un oras (oradea) la care chiar se vorbeste foarte mult maghiara. DAR nici acolo nu se vorbeste mai mult decat romana, si asta chiar in conditiile in care totusi in oradea ai mari sanse ca la un magazin sa fi intrebat in AMBELE limbi..ce doresti. In CJ MUUUUUUULT mai rar se intampla asta. Ca sa fiu rau acuma, voi "sudistii" aveti ce aveti cu maghiarii. Veniti pe aici prin ardeal si "aveti" niste experiente de imi sta mintea in loc. NU esti singurul, nici macar singurul de aici de pe acest forum. Dar chiar imi sta mintea in loc. Mai sunt unii care (ei zic) cu experiente urate prin Harghita-Covasna. Aici nu o sa ma pronunt deoarece nu am experienta de acolo, asa ca nu o sa arunc cu parerea, dar si acolo tare imi pute mie ca s-a nimerit situatia...sudistu incuiat la minte (cel putin cand vine vorba de maghiari), care se intalneste cu maghiaru complet idiot. Maghiari complet idioti gasesti oriunde in lume, chiar si in HU, chiar si RO, ba chiar avem unii care is la guvernare, dar tablourile voastre care vi le formati in capul vostru ma tem ca sunt foarte deformate, DAR rau deformate, si asta se datoreaza in primul rand mintii voastre, si nu a neaparat a maghiarimii cu care intrati voi in contact. Credeti ce vreti, dar al doilea post a lui Pedro mi-a confirmat si re-confirmat acest lucru. Si repet, nu e singurul om. Este pacat. Nu stiu ce vedeti la televizor sau alte unelte de tampire a populatiei, dar cel putin aici in CJ sau in BH maghiarul de rand e deeeeeparte de a respecta patternul care il aveti voi in cap asociat maghiarimii. Depaaaaarte. Daca as fi aceasi ochelari de cal care ii ai tu si as judeca fix ca tine, as zice ca Bucuresti-ul e full de maghiari! Cum as fi ajuns la aceasta concluziune? Pai simplu....se intampla prin 1993...undeva la mijlocul lui septembrie sa ma plimb prin piata universitati, prin fata teatrului national si interval de maxim o ora sa treaca vreo 4 oameni vorbind magiara. Pfoaaii...gata...Bucuresti...oras maghiar. Full de maghiari. Faza e ca nu as fi departe de adevar, mai ales in anul 2006, dar totusi raportat la populatia Bucurestiului, maghiarii inca sunt putini...cred....dar daca as face ca tine, experienta mea din 1993 altceva mi-ar sugera. So.....mai si gandeste rational inainte sa arunci concluzii dinastea. This post has been edited by driverx: 10 Oct 2006, 19:45 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Pedro |
![]()
|
M-ai incuiat , nu stiu ce sa iti mai raspund, odata ca pe mine nu ma intereseaza comentarii rasiste si pe urma nu vorbesc decat de ceva ce mi s-a intamplat . Nu stiu sa iti raspund caci esti incapatanat sa intelegi ca urechile mele au fost agresate de o maghiara la un volum foarte ridicat si ma tot faci anti maghiar ori orgoliul tau e mult peste limita inteligentei mele. Ce dracu sa fac daca zbierau aia la concert in ungureste. Am suportat timp de 5 ore de la indivizi cu varste cuprinse intre 17 si 35 de ani. Hai fi intelegator si lasa-ma in durerea mea driverx ca poate imi aduc aminte de targu mures si nu vreau.
Catamenia a fost infecta azi noapte, claparul sau keyboard-ul , nu stiu exact ca nu prea am auzit ce spunea ala de pe scena , s-a pierdut pe undeva prin rusia. Ma rog , in final m-am ales cu o stampila care se aplica la intrare si cu un bilet pe care l-am bunghit eu a fi de fapt abtibild. Aaaaa si era sa uit.....si oare cum as putea, doar e vorba de hathor ![]() This post has been edited by Pedro: 11 Oct 2006, 08:11 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
Topicul nu cumva are alta destinatie? fara suparare...off topic caci nu ma pot abtine....nici in Cluj nici in harghita nu se vorbeste numai ungureste.....ca sunt si printre maghiari ca si printre noi uscatturi este altceva...dar sunt oameni de foarte mult bun simt
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
Pedro |
![]()
|
Complet de acord , sunt absolut convins ca eu doar am picat intr-un moment prost pe acolo.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
ca sa lasam disputele bazate pe etnii vin si eu cu o intrebare: a vazut cineva coperta de la single-ul "THE REINCARNATION OF BENJAMIN BREEG" al formatiei Iron Maiden? textul de pe piatra funerara e scris in romana!
![]() PS:scuze de calitatea pozei dar una cu rezolutie mai mare nu am gasit _0094637290057_350.JPEG ( Size: 33.31k ) Number of downloads: 58 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|
Pedro |
![]()
|
Asta-i nimic, stai sa vezi Marduk cum de mai canta in romana.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Fratzica |
![]()
|
deci... de curiozitate am luat si eu cateva albume rock de la marduk, vokodlok, slipknot etc... Intrebarea mea e... Voi numiti muzica chestia asta?!?!?!?!!?! in afara de succesiuni rapide de chitari electrice, tobe si tipete nu am inteles nimic..
Iar nume de melodii de genu burn my coffin, everything bleeds, fuck me jesus, dracul va domni (uite ca astia "stie" si romaneste, marduk adica), prosthetics, wait and bleed s.a.m.d. va spun ceva?!?! Eu am tot incercat sa-i inteleg si nu am reusit.. ce sa zic.. rock rulz ![]() Acuma nu ma luati ca-s manelist, ca nu sunt. Am observat tendinta asta a rockerilor ca daca nu iti place rockul (sau in cazul meu, mi-ar place daca as intelege o iota din el) esti automat manelist. So, enlighten me please! P.S. Mai jos aveti doua coperti de albume ![]() Attached thumbnail(s) marduk_01_1024x768.jpg ( Size: 73.98k ) Number of downloads: 36 slipknot.jpg ( Size: 91.2k ) Number of downloads: 33 |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
ma da' ti-ai ales nu gluma....mda
incepe si tu cu guns n roses daca nu ai mai ascultat rock pana acum....cu alea mai comerciale....mai moi... eu unu' nu ma omor dupa black-metal...in schimb imi place heavy-metal, hard rock si rock n roll... ....."rock" se imparte in muuuuuuulte categorii, f multe. mai incearca |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
driverx |
![]()
|
Ia si tu un Haggard, Therion, Nightwish, Lake of Tears chiar Opeth daca vrei ceva mai greu, un Sirenia si daca vrei o Sirenia dar la calitate muuuuult mai buna....Tristania.....vei avea parte de calitate, detalii, compozitie complexa...dar si muzica mai grea in general. Si nu te uita doar la coperte. Din pacate exista in ultima vreme o tenta comerciala la greu si in metal in general, si cum la manele o sa vezi pe coperte o fata odihnita cu freza linsa, 87234823748234 ghiulele si un fundal o masina care suporta o fufa cracita, cam asa e si in metal cu genul de exemple date de tine.
Dar intradevar, sincer nu stiu cine te-a ghidat, sau te-ai ghidat singur sa faci metalul de rahat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Fratzica |
![]()
|
driverx, crede-ma ca nu eu fac metalul (sau ce or fi chestiile de mai sus) de rahat, eu doar mi-am exprimat opinia. Ascult muzica la greu, de orice gen (ma rog, fara manele), am uitat ca din gama rock imi place foarte mult Marylin Manson si ar mai fi, dar nu imi amintesc. Nu stiu in cate parti se imparte rockul dar ce am ascultat dintre aia de mai sus mi s-a parut deosebit de nasol. O sa incerc sa ascult si formatiile enumerate de tine sa imi fac o parere. ok?! Incearca sa folosesti un limbaj mai putin acid.
IceMan, mersi pentru sfaturi |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci carnneeeee multa rokerilor care mau enervat si era sai omor pe amandoi,ce idioti
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
daca iti place marilyn manson e clar ca nu ai nevoie de initiere in ale rock-ului, iar parerea pe care o ai despre anumite genuri nu e o parere neavenita. si mie imi place manson, in special ca si concept artist. e fascinant ca transmite mesaje mult mai "grele" nefacand abuz de chitari-viteza sau de urlete in loc de voci.
This post has been edited by ovidiums: 16 Oct 2006, 21:59 |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
hai sa fim seriosi, Manson si mesajul... asta nu e decat un tip frustrat rau de pe cand juca in "wonderful years" si il luau la impins vagoane in liceu ca e tocilar.desteapta e armata de oameni de langa el care manipuleaza "rebeliunea" psihicului adolescentin pe care il are ca target.rock-ul de calitate nu inseamna lentile colorate si disfunctionalitati fizice.nu ai nevoie de un clip monstruos sa promovezi muzica buna.rock-ul are si el uscaturile lui.daca nu ar fi asa, am putea lua ca buna si o "formatie" gen Mekanic Sef sau cum mama
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
"Roman, deci STELIST" |
|
Pedro |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 16 Oct 2006, 22:33) Ia si tu un Haggard, Therion, Nightwish, Lake of Tears chiar Opeth daca vrei ceva mai greu, un Sirenia si daca vrei o Sirenia dar la calitate muuuuult mai buna....Tristania.....vei avea parte de calitate, detalii, compozitie complexa...dar si muzica mai grea in general. Si nu te uita doar la coperte. Din pacate exista in ultima vreme o tenta comerciala la greu si in metal in general, si cum la manele o sa vezi pe coperte o fata odihnita cu freza linsa, 87234823748234 ghiulele si un fundal o masina care suporta o fufa cracita, cam asa e si in metal cu genul de exemple date de tine. Dar intradevar, sincer nu stiu cine te-a ghidat, sau te-ai ghidat singur sa faci metalul de rahat. Oi fi tu suparat pe mine dar mie place la tine ![]() Am si eu o intrebare ce dracu sunt aratarile alea si ce naiba inseamna slipknot , ce reprezinta adunatura aia de acolo? In rest ................, mai copchiilor nu va sta voua mai bine cu ale voastre, ce naiba va bagati in cazanu nostru de zmoala ca faceti valuri, oricum stati linistiti ca e un fenomen care nu ameninta deloc pe nimeni si nimic, ajuta doar la cresterea mediei inteligentei ![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
zvasti |
![]()
|
...ca vad ca tot o dati cu nightwish in sus si in jos...sincer nu sunt prea incantat de ei dar e o opinie proprie.nu pot sa nu le apreciez valoarea, dar va propun spre ascultare si o formatie un pic mai tanara: Mortal Love.sa nu va sperie titulatura...nu sunt din aia suparati rau
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
"Roman, deci STELIST" |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
In abordarea unor chestii care au cat de cat o sansa de a fi artistice
![]() - formele de exprimare sunt multe, foarte multe - din aceste forme unele ma depasesc, altele nu rezoneaza cu neuronul meu - nu le inteleg sau nu-mi plac dar le respect - unii "artisti" nu prea au ce exprima dar merg si ei cu curentul, exceland mai mult la capitolul c*r pictat decat la capitolul idei - comercialul e foarte bine infipt in zona, ca atare multe creatii sunt facute sa placa pt. a se vinde - unele sunt acceptabile sau digerabile, altele idioate, stereotipe si enervante, dupa chipul si asemanarea publicului tinta Daca vreti sa abordati genuri muzicale diferite de "muzica de la radio", cu structura clasica (la-la, refren, la-la, refren) incepeti si voi cu ceva mai usurel sau cu piese despre care aveti referinte ca sunt misto (si ascultati-le pana intelegeti de ce). Pentru ca, altfel, daca mi-e permisa analogia, daca incepi sa studiezi matematica direct de la radacina patrata si ecuatia de gradul doi, pai atunci nu mai ajungi niciodata la ecuatii diferentiale. PS: acu ceva ani Pink Floyd si Peter Gabriel mi se pareau niste chestii anoste si ciudate. Silly me... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 20:52 |