DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cati dintre noi sunt rockeri-metal-isti???

GoGu
post 17 Sep 2004, 21:45
Post #31

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

Da... exact, am trecut de perioada postere-tricouri-discografii-versuri da' ascult in continuare (cam haotic) ce-mi mai pica in mana -mai vechi sau mai noi - The Gathering (cool), Amorphis, Therion, Tiamat, Lake of Tears, Die Krupps, Paradise Lost etc etc, la pachet cu "electronice" smile.gif gen Orbital, Royksopp, Death in Vegas, William Orbit si altii smile.gif

PS am sa iau DC-ul la puricat, m-ati facut curios apropo de niste trupe :inger:

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RIon
post 19 Sep 2004, 07:20
Post #32

pasionat

Group: Members
From: CJ

YES!! WE ROCK!! WE RULZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!
driverx, fost-ai prin rockoteci in CJ, anii trecuti?

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
driverx
post 19 Sep 2004, 11:14
Post #33

--- Membru cu ralanti ---

RIon,

Nu prea. Am mers de vreo 2 ori in "rockoteca" de langa cantina studenteasca de pe Observator, dar e naspa...inghesuiala, muzica prea tare....e mai faina rockoteca mea de acasa. Ascult ce vreau.

:shock:

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
van den plas
post 21 Sep 2004, 09:02
Post #34

Membru

From: Bucuresti

Nu mai stiu de unde, am auzit ca Saxon vin in Romania pe la sfarsitul lunii viitoare. Poate cineva sa confirme ca intr-adevar asa este ?

--------------------
Ford Mondeo TDCI
+
fred
post 21 Sep 2004, 10:10
Post #35

Membru incepator

From: Los Angeles

RIon, parca era Radio Star, nu? Ti-am luat de vreo trei ori premiile puse in joc la emisiunea ta :twisted:
Rockoteckile din cj au fost excelente: Cinema Marasti, Someseni, MAX din Gheorgheni ...pacat ca s-a incheiat cu Studentul - era excelent si era si aproape de Observator smile.gif ; barul ala underground de pe Eroilor cam slab, iar Jungle = 0
Mai nou se mai face ceva pe undeva?
Acum ca se apropie perioada mai rece probabil ca voi mai trece prin Pub...

In rest fan 100% Metallica; mai ascult gothic si doom; mai nou Rammstein

--------------------
Subaru Impreza WRX Wagon 2002
..:: Novatech tuning ::..
+
Pedro
post 21 Sep 2004, 11:28
Post #36

Membru autentic

driverx,

Get Tristania (Beyond the veils, Widow's Weeds). Nu o sa iti para rau. Un amestec excelent de genuri metal

Am ascultat Tristania mai demult dar sincer e un fel de salata de mure cu ciuperci, adica mie nu mi-a sunat foarte bine. Sunt adeptul "dintr-o bucata" iar baietii de la tristania imi suna prea furati de peisaj.

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
Pedro
post 21 Sep 2004, 11:31
Post #37

Membru autentic

Dar daca vrei ceva cu adevarat greu spiritual vorbind, get TRISTITIA ceva mai vechi, :cry: sa vezi acolo dezmat pe altarul refularilor

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
RIon
post 21 Sep 2004, 18:30
Post #38

pasionat

van den plas, scorpions:
Legenda vie a rock-ului mondial, trupa Scorpions va concerta din nou la Bucuresti, eveniment ce va avea loc pe 8 octombrie la Sala Polivalenta.
La fel de fresh ca acum trei decenii (trupa a luat fiinta in 1972), dovada noul album de studio al grupului, "Unbreakable", care se bucura de un imens succes la ora actuala, Scorpions se afla la a treia vizita in tara noastra. Grupul de origine germana (format din Rudolf Schenker, Klaus Meine, Matthias Jabs, Pawel Maciwoda si James Kottak) a mai concertat in 1993, pe Stadionul Victoria (Complexul Dinamo), iar acum doi ani, trupa fost printre capetele de afis la "Cerbul de Aur". Este primul spectacol in care autorii nemuritoarelor piese: "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Big City Nights" ori "Wind Of Change" se prezinta singuri, fara invitati ori trupa de deschidere.
Evenimentul este organizat de Dorian Ciubuc (Zone Records & Zone Vision), iar pretul unui bilet este de 595.000 lei. Vor fi puse in vanzare si cateva sute de bilete de categoria VIP, al caror pret va fi de 995.000 lei bucata.

--------------------
www.raresion.ro
+
RIon
post 21 Sep 2004, 18:33
Post #39

pasionat

fred, radio sonic, impuls si apoi cj. da, Cinema Marasti, Someseni, MAX din Gheorgheni, doar amintiri...care esti tu de fapt, mp pls.

--------------------
www.raresion.ro
+
Hatod
post 21 Sep 2004, 19:53
Post #40

Membru simplu

From: Cluj-N.

fred, radio sonic, impuls si apoi cj. da, Cinema Marasti, Someseni, MAX din Gheorgheni, doar amintiri...care esti tu de fapt, mp pls.

He-heiiii :))
Ce ma bucur ca am observat thread-ul asta :)
Si si mai mult pt. ca sint mai multi metalisti decit credeam (ori sint eu prea pesimist??).
Preferatele mele (fara ordine stricta): Metallica (pina la Load), Dream Theater, Iron Maiden, Nightwish, Falconer, Psychotic Waltz, , si multe altele din diferite genuri (Van den Plas, Opeth, Solitude Aeternus, Therion, etc.)

Toate aceste locuri (Marasti, Someseni, MAX, Jungle) imi sint cunoscute. Din pacate frecventate tot mai rar, in ordinea inversa a timpului. Cel mai mult cred c-am fost in Someseni, atunci eram inca in facultate.

Sper sa fie iarasi ceva dupa ce incepe universitatea - desi n-o sa fiu prezent foarte des.

--------------------
Dacia Solenza 2004 - CV-nn-NNN
/* There's no one like you */
+
RIon
post 21 Sep 2004, 19:56
Post #41

pasionat

Ce ma bucur ca suntem multi clujeni...

--------------------
www.raresion.ro
+
fred
post 21 Sep 2004, 20:14
Post #42

Membru incepator

From: Los Angeles

da, da Radio Sonic... long time ago...

am fost acum doi ani parca... in Ungaria la Sziget si am prins concert Nightwish si The Gathering; ce sa zic ... a fost suuuuper, atmosfera la maxim evident plusata de niste alcool in sange, dar anyway cred ca va fi show si in Buc

sa dea cineva niste detalii referitoare la concert: cand e, preturi, cine mai concerteaza....

--------------------
Subaru Impreza WRX Wagon 2002
..:: Novatech tuning ::..
+
van den plas
post 22 Sep 2004, 08:38
Post #43

Membru

Am gasit pe situl Saxon data concertului din Romania - 29.10.2004 - Sala Polivalenta - Bucuresti. Concertul va face parte din turneul european pe care trupa il va intreprinde. Ma bucur ca au ales sa vina in Bucuresti, mai ales ca nu vor concerta in nici o alta tara vecina, nici macar la Budapesta.

--------------------
Ford Mondeo TDCI
+
Maska
post 22 Sep 2004, 11:05
Post #44

Membru incepator

ashu, check this: Trupa finlandeza Nightwish va sustine pe 19 noiembrie 2004 un concert in Romania, ca parte din turneul european Once Upon A Tour. Locatia aleasa pentru concert este Sala Palatului, iar biletele s-au pus in vanzare la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Pizzeria Maxx (complex Regie, langa Discoteca Maxx), www.nightwish.ro. Pretul unui bilet oscileaza intre 500 000 si 1 000 000 lei.

--------------------
Citroen C4 Coupe 2008
+
Marty
post 22 Sep 2004, 11:08
Post #45

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Da' pe niciunul nu va vad vorbind de Rammstein (ma rog, a zis cineva de Die Krupps), Tool, Godsmack.....

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
ashu
post 22 Sep 2004, 22:13
Post #46

Membru erectil

Ba a zis Fred de Rammstein. Iar io ti-am mai zis de cateva ori ca imi plac la nebunie. Ei si Marilyn Manson, preferatii momentului (ai mei cel putin).
Mersi Maska de info, voi fi acolo negresit. Cei de p-aici care mai veniti, poate ne vedem acolo sa bem o bere-n grup. Ce ziceti?

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
RIon
post 23 Sep 2004, 07:38
Post #47

pasionat

Apropos de Rammstein, cine a ascultat STAHLHAMMER?? Suna la fel de misto, si nu e chiar asa de comercial...

--------------------
www.raresion.ro
+
Mache
post 23 Sep 2004, 09:15
Post #48

Chibiț autorizat

Pe mine m-a "convertit" nevasta-mea la rautati. Asa ca acum ascult Die Krupps, Ramstein, Nirvana, Smashing Pumpkins, Blink 182, R.E.M., Led Zeppelin si altii. Mai mult alternativ.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
johnsws
post 23 Sep 2004, 10:45
Post #49

Membru autentic

bai da chiar n-are lumea loc de metalele astea grele, si eu cred ca ar trebui un topic separat de rockareala d'aia mai omeneasca gen, free, led zeppelin, bob dylan, beatles, janis joplin, jethro tull, dire straits, etc, ba chiar si blues, un b.b. king sau john lee hoocker, am ascultat si un album blues de garry moore, etc., si chiar ceva trupe romanesti - imi place la maxim iris.
nu ma streseaza nici metalele grele dar prefer rock, insa in loc de manele iubesc si death metall, si alte uratenii d'astea, nici nu mai stiu care o mai fi genul de uratenie maxima acum ceva maxim metal :twisted: ; prin liceu ascultam slayer-mai stie cineva ceva despre trupa asta? daca mai exista si ce mai canta?
a ascultat cineva ultimul album aerosmith? care da spre blues? sau "astea e" prea disco ?

--------------------
opel astra 2006 classic
astra la vista baby!
+
driverx
post 23 Sep 2004, 10:51
Post #50

--- Membru cu ralanti ---

johnsws,

Fiindca nu ti-ai gasit ceva mai bun prin liceu in afara de Slayer inseamna ca metalele is uratenii? Lumea e mai mare decat slayer, mai buna.....discover it inainte sa aberezi in halu asta. Sunt metale mult mai lucrate decat tot rock-ul care il asculti tu. Nu zic ca old rock ar fi naspa, nu suntem copii, am ascultat si eu, dar alea erau vremuri tulburi, altceva se cerea acuma, acuma se face in liniste metal de calitate, MUZICA, cu oameni frecati bine prin conservatoare, care stiu cu ce se mananca MUZICA.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
jhr
post 23 Sep 2004, 10:58
Post #51

Membru autentic

johndws, nu baga led zeppelinul cu dire straits sau beatles sau dylan, cred ca nu ai ascultat mare lucru din ei... compari tu albumele 3 si 4, sau chiar doi, cu dulcegii aia ?si eu acum am descoperit topicul asta, marturisesc faptul ca sunt un nostalgic si ascult si azi cu mare placere deep purple, led zeppelin, acdc, dar marile mele sensibilitati se duc spre YES , Genesis , Emerson Lake and Palmer, mahavishnu Orchestra si foarte frecvent in masina RAMMSTEIN ! superrrr sa nu uitam de vechile albume celelalte cuvinte, nu de varza de acum.pacat ca nu am fost la stufstock, s-a cantat bine acolo, iRISII AU FOST CA PE VREMURI, CA SI CELELALTE CUVINTE...hai ca divaghez, ma bucur ca e un topic de genul asta, poate schimbam ceva mp3-uri...( mi se pare ca asta nu era voie s-o spun...)

--------------------
AUDI A6 2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC - bo1xxx
www.horiaroman.com
+
johnsws
post 23 Sep 2004, 11:39
Post #52

Membru autentic

driverx, tu nu prea stii de gluma, sau asa esti tu mai razboinic din fire? biggrin.gif
si cred ca n-ai inteles sensul cuvantului uratenii de te-ai atacat asa biggrin.gif:D:D
daca spun manelistii ca metalul e urat ce faci te impusti? aia macar cred ce spun..biggrin.gif:D:D
ia fa-mi teoria completa cu trash, death, hardcore si mai stiu eu ce fel de metale au mai aparut...eram chiar curios ce se mai stie de slayer, asa ca din liceu nu m-am mai interesat de muzici d'astea supermetalifere wink.gif

acum sa mentionez ca sa se stie, ca mai vad ceva persoane atacate pe aici. NU SUNT EXCLUSIVIST! ascultai baieti ce vreti...dar in nici un caz manele !!! :twisted:
jhr,
in ce priveste legatura dintre dire beatles, etc, si led zeppelin, nici n-am afirmat ca ar exista. am spus doar ceva exemple din ce ascult cu placere, ba am mai pus si etc., pe alocuri ca doar n-oi insira tot ce ascult. iar in ce priveste parerea ta cu cate albume am ascultat, e doar parerea ta, si nu vad de ce ascultarea albumelor 3 si 4 LZ, trebuie sa induca la toata lumea refuzul de a asculta beatles sau dylan biggrin.gif
johnsws,  

...., nu suntem copii, ...

acum ce o sa se intample, o sa-mi sara lumea in cap daca eu cred altceva? smile.gif

--------------------
opel astra 2006 classic
+
RIon
post 23 Sep 2004, 11:51
Post #53

pasionat

Nu-i cu suparare, nici nu suntem neaparat copii, dar titlul e rock/metal, as putea sa spun si eu din vasta-mi experienta ca:
1. janis joplin s-a nascut la Port Arthur, Texas
2. Michael Bolton e de fapt, Michel Bolotin, si a avut o trupa de metal ininte
dar ce legatura au???
ei, ei, mai copii :wink:

--------------------
www.raresion.ro
+
Mache
post 23 Sep 2004, 12:16
Post #54

Chibiț autorizat

Fratilor, important este ca am reusit sa ne adunam si sa discutam despre muzica rock (cu genuri, subgenuri, ramuri, ramurele, craci, mladite, lastari si alti puieti). Are mai putina relevanta ca mie-mi place rock-ul industrial, alternativ, grunge, punk, tie doar hard-rock, iar cei doi care "se rade" la colt iubesc la nebunie gothic si rock'n'roll.
Nu cred ca este cazul sa ne impartim si aici in "grupuri organizate de oameni ai muncii" si sa infieram "cu manie proletara" trupele si genurile de muzica rock ce ne displac.
Este o muzica muncita care trebuie sa fie apreciata ca atare. Ca unele dintre trupe au inceput sa sune mai "comercial" sau au dat in "dulcegarii" este un aspect ce merita sa fie discutat si lamurit. Oricum, acest topic reprezinta un prim pas.

Multumesc pentru intelegere. Si am dat drumul la niste punkeri mici (Blink 182).

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
RIon
post 23 Sep 2004, 14:27
Post #55

pasionat

Oricum, 3 concerte in toamna asta: Nightwish, Scorpions, si se pare Saxon.
Cine canta in deschideri, se stie?

--------------------
www.raresion.ro
+
Hatod
post 23 Sep 2004, 15:29
Post #56

Membru simplu

From: Cluj-N.

johnsws, Slayer face tot ceea ce a facut pina acum (neintrerupt). Scot albume (bune dupa parerea criticilor) si nu s-au "inmoit". Vara trecuta i-am vazut pe ei la Sziget. A fost super, popor mult, atmosfera 100%.

Fratilor cred ca n-ajung la Nightwish in Bucuresti. Inainte de a sti de acest concert m-am hotarit sa ma concentrez la Therion (8 noiembrie, Budapesta, daca cineva e interesat).
Insa Scorpions ma tenteaza (le-am ratat in Brasov) - ca idee. Pe Saxon nu-l cunosc (am auzit despre ei dar piesele nu le cunosc), si oricum n-o sa ma sustina buzunarele la atitea...

--------------------
Dacia Solenza 2004 - CV-nn-NNN
/* There's no one like you */
+
Sergiu
post 23 Sep 2004, 15:35
Post #57

Membru autentic

From: Timisoara

Hehe! Azi am aflat de Scorpions, tot e bun forumul asta de Dacii. Dar din pacate mi-e frica cum ca nu o sa ajung... Am fost insa la Brasov si zic ca merita! Acum probabil ca o sa promoveze noul album, nu il am inca, asa ca nu stiu ce sa zic. Insa la Brasov au cantat meldiile vechi si a fost super!

--------------------
Dacia SupeRNova
+
johnsws
post 23 Sep 2004, 16:19
Post #58

Membru autentic

hatod merci, de vreo 10 ani nu ma-m mai interesat de ei wink.gif, aproape ca uiasem, tot e bun forumu' asta la ceva wink.gif

--------------------
opel astra 2006 classic
+
RIon
post 23 Sep 2004, 17:03
Post #59

pasionat

albumul lor din 2004, l-a ascultat cineva?

--------------------
www.raresion.ro
+
Cristip
post 23 Sep 2004, 18:25
Post #60

Albumul se numeste Once si e marfa.

Sunt curios de unde luati voi muzica asta :?:

Io o iau de pe DC++ :oops: :roll:

--------------------
+
8 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 04:20
Forum Renault