Un balanganit enervant!, Centru spate ( cam acolo se aude )
![]() ![]() ![]() |
Un balanganit enervant!, Centru spate ( cam acolo se aude )
znoopy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 15 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
- b 39 cry
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
O fi benzina din rezervor?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
znoopy |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
- b 39 cry
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(znoopy @ 21 Jun 2006, 21:26) PS: rog raspunsuri serioase! Răspunsul lui e foarte serios. Altă posibilitate: repartitorul și conductele de frână de pe spate, vezi să nu se fi desprins și să se bălăngăne. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
1. Sa stapinesti sanatos masina!
2. Daca-i din 2003 are SIIIIIIGUR 15 tkm 3. Verifca piulitele "fluture" de la spatarul banchetei si de la stopuri 4. Verifica arcurile spate sa nu frece pe caroserie (problema intilnita la primele Solenze) sau sa nu fie vreunul rupt. 5. Verifica prinderile de la rezervor, sa nu fi pleznit vreuna si sa-ti balangane rezervorul cind e mai plin. 6. Verifica f. atent portbagajul, sa n-ai prin vreun cotlon vreo bucsa, vreun surub, vreo piulita, ceva care sa se miste. NU de alta da' am un amic caruia-i troncanea ceva pe spate la o Vectra A si s-a apucat de i-a schimbat ambele lonjeroane pe spate, amortizoare, arcuri, bucsi... si tot nu i-a disparut bataia aia. Pina la urma a descoperit o bucsa de bascula uitata intr-un cotlon al portbagajului. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Desfaci bancheta spate cu totul si spatarul , dai jos tot din portbagaj , faci plinul ( ca tot spui tu ca numai cu el lin se manifesta mai rau ) , prinzi centurile de siguranta in locase ( ca sa nu ai surprize neplacute ) si faci o proba . Daca tot se manifesta ... atunci verifica pe sub masina ... daca nu , atunci cu siguranta este ceva care l-ai dat jos . cu bancheta data jos este normal s se auda benzina clipocind prin rezervor , pt ca acesta se afla sub bancheta . Eu am izolat tot portbagajul si sub bancheta cu strat de antifon + aluband + mocheta si nu se mai aude nimic . Daca vei scoate tot de acolo si vei merge asa vei obseva cat zgomot vine din acea zona si mai ales dinspre pasajele rotilor ( un fasait suparator ) .
Sper ca vei gasi ce are si te induri sa ne spui si noua ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
Ce zici de:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=27559 Eu am cautat peste un an de zile un zgomot care cand era, cand nu era, se manifesta in functie de cata benzina aveam, de cate persoane aveam in masina.... Dar acum s-a facut liniste ![]() Succes. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
znoopy |
![]()
|
QUOTE(marius80_eugen @ 22 Jun 2006, 11:18) Desfaci bancheta spate cu totul si spatarul , dai jos tot din portbagaj , faci plinul ( ca tot spui tu ca numai cu el lin se manifesta mai rau ) , prinzi centurile de siguranta in locase ( ca sa nu ai surprize neplacute ) si faci o proba . OK..ma apuc de treaba si..anuntz ce am rezolvat! QUOTE(moustache @ 22 Jun 2006, 11:57) Multzam fain . Postul acela l-am citit ! ..( posibil sa fie ce mi-au zis aia la service , sau chiar rezervorul desprins partzial ) .. asa cum ziceam .. am de munca..o vreme! ![]() This post has been edited by i96nds: 23 Jun 2006, 09:16 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
- b 39 cry
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
la mine se aude de la consola centrala parca din zona scrumierei cand e cineva in dreapta pe scaun un zgomot ca un descarcat de quartz, cum e la brichete. parca e un pic legat de miscarea schimbatorului de viteze, in mers are un mic joc longitudinal fata de masina. ceva idei?
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
znoopy |
![]()
|
deci..sa va zic...pur si simplu nu se mai aude nimic...dar absolut nimic..nu mai face zgomotul ala....se pare ca de cand am schimbat toba intermediara ( aia din mijloc ) nu mai face..cred ca de la aia era .....ca nu mai face deloc! Zgomul nu mai este! Am promis ca va zis..si v-am zis !
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
- b 39 cry
|
|
znoopy |
![]()
|
Dupa ce m-am gandit (in timpul liber din ultimele luni) mai intens la problema enuntzata
de mine in primul post , mi-am dat seama de unde venea de fapt acel "balanganit"! Pana sa ajung la service ca sa schimb toba aia intermediara, roata mea de rezerva , isi avea locul in portbagajul masinii . Statea acolo destul de fixa , si daca eu mergeam destul de incet , nici vorba ca roata sa se miste in portbagaj! In schimb , sub portbagaj , se afla grilajul care ar fi trebuit sa tzina roata de rezerva , iar acesta , nefiind bine inchis de surubul acela care se deschide cu levierul , "balanganea" enervant , si se auzea numai la denivelari ! Nici vorba de perete rupt in rezervor sau cabluri nefixate etc...! ![]() Dupa ce am schimbat toba , la cateva zile , am facut o pana asa de a dreaq de a trebuit sa iau alt cauciuc ! Am rezolvat treaba cu pana , si cand am avut rezerva cea noua , am pus-o in locul destinat de producatori! Desigur , din acea clipa , nu am mai avut probleme cu acel balanganit, deoarece am strans surubul ala in asa fel incat rezerva sa fie fixa pe grilajul de protectie! This post has been edited by znoopy: 18 Apr 2007, 20:44 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
- b 39 cry
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 21:39 |