Capace Logan, Nu-mi plac alea originale!
![]() ![]() ![]() |
Capace Logan, Nu-mi plac alea originale!
maxer_25 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 21 March 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) Surub1.jpg ( Size: 18.63k ) Number of downloads: 298 |
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 1.4 MPI
- GL 75 xxx
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Prin bazare mai gasesti imbus cu gaura.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Sau iei un imbus si executi o gaura in el.....big deal....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
maxer_25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 21 March 07 ![]() |
QUOTE(driverx @ 3 May 2007, 09:56) tu chiar vorbesti serios? imi pare rau, dar nu dispun nici de tehnica, nici de aparatura necesara executarii unei gauri intr-un imbus. Ma gandeam ca stie cineva pe unde as putea gasi in comert o astfel de cheie. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 1.4 MPI
- GL 75 xxx
|
|
constructorul99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 January 06 ![]() |
se gasesc de cumparat capace originale la bucata?cam cit costa?
|
--------------------
DACIA
LOGAN preference 1.6
- IS 78 XXX membru iesean
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
25-30 ron in functie de dealer
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
DENUMIRE PRET (EUR cu TVA)
ORNAMENT ROATA 14 SIBIU 10,75 ORNAMENT ROATA 15 BUCURESTI 10,75 ORNAMENT ROATA 15 SINAIA 7,52 ORNAMENT ROATA 14 BRASOV 7,52 Ornament roata Bucuresti: capacroatabucurestihv0.jpg Ornament roata Sinaia: capacederotisinaiasq9.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
si brasov?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In targ sunt intre 30 si 35 ROn.
Aveti mare grija, ca sunt si capace de srl care sunt facute extrem de prost si au un plastic f. casabil, plus ca nici nu prea intra decat cu multa forta si energie. Ca sa le deosebiti, alea de srl au scrisul iesit in afara, pe cand cele "de origine" au scrisul stantat, bagat inauntru. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
bine bine, da brasovu unde e?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
ga!nusha e in romania!!!
eu nu vad nici modelul Sibiu ;( |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
N-am poze cu Sibiu si Brasov.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
reddog23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 19 April 07 From: braila ![]() |
PTR. MAXER_25: PRETENE...DU-TE LA MAGAZIN DE PIESE AUTO SI CERE UN SET DE ANTIFURT DE SUPERNOVA SI IN PUNGA RESPECTIVA VEI GASI CHEIA PE CARE O CAUTI!!!!! ASTA IN CAZ CA N-AI GASIT-O DIN ALTE SURSE!!!
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007-laureate 1,4
- BR*****
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Mie mi-au placut alea originale dar daca mi-au furat un capac am cumparat un set din selgros dupa gustul lui madam bulan.Am platit 35 ron pe setul de capace si la astea le-am pus si antifurt.Acum ceva timp am incarcat pentru un client din tara capace de roti din Istanbul si turcii amabili m-au intrebat ce masina am,eu am spus logan si ei au spus ca de logan nu au dar imi fac cadou un set pe 15" sirket(adica anonime).
This post has been edited by bulan: 9 Jun 2007, 19:40 Attached thumbnail(s) DSC00116.JPG ( Size: 194.09k ) Number of downloads: 383 DSC00113.JPG ( Size: 302.14k ) Number of downloads: 375 |
--------------------
a
b
c
|
|
webdevst |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 May 06 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
- IS-75-XXX Violence is the last refuge of the incompetent. Isaac Asimov
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
QUOTE(maxer_25 @ 3 May 2007, 10:19) salutare! Vad ca s-a cam incins topicul asta. Ieri am reusit sa-mi iau capace (model din ala cum au astea noi). Vreau sa ma apuc sa le montez dar am o mare problema: nu le pot scoate pe cele vechi. Sa va explic: ala de la care am cumparat mashina avea sistem din ala antifurt cu surub. Problema e ca nu mi-a dat si cheia. L-am sunat si nu mai raspunde (doar nu e prost). Are cineva idee de unde imi pot procura asa ceva (cheia)? e un fel de imbus dar mai ciudat. Va atasez un mic model sa va dati seama despre ce vorbesc. Mda... Tragedia era dacă te trezeai cu pană. Cred că ai cam fi rupt capacul ![]() This post has been edited by mirceateodorescu683: 18 Jun 2007, 05:08 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
petreb |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 29 June 07 ![]() |
Modelele acestea noi cu ce fel de capace vin Bucuresti sau Sinaia?
andrei_2006> Nu este cumva invers cu aceste capace, cel putin pe dacia.ro daca le iei in ordine numele capacelor precizate si pozelor iese invers, Sinaia ar fi modelul vechi si Bucuresti modelul nou. |
--------------------
Dacia
Lodgy
2013 Laureate 1.2Tce
|
|
lethal88 |
![]()
|
![]() Yes, there may be limits!I just don't care! Group: Members Posts: 105 Joined: 13 February 07 ![]() |
pana la urma...poze cu alte capace..niste poze daca se poate:P
|
--------------------
Dacia
-
-
- IL
|
|
petreb |
![]()
|
Ma poate lamuri si pe mine putin cineva, capacele Bucuresti sunt cele vechi cu care au iesit pe poarta fabricii primele modele Logan si Sinaia sunt astea noi (cum apare in poza de mai devreme) sau invers, ca pe siteul Dacia am vazut ca scrie cam altceva,cel putin daca le iei in ordine! Mie dealerul mi-a zis ca masina va veni cu capace tip Bucuresti.
|
--------------------
Dacia
Lodgy
2013 Laureate 1.2Tce
|
|
laur_cos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 February 07 ![]() |
pentru modele E1 adica(ambiance,preference si abs plus) se pun capace din alea noi, sinaia, pentru E2(laureate,easy,laureat plus si ambition) se pun capace bucuresti, adica cele vechi.
This post has been edited by laur_cos: 16 Jul 2007, 21:41 |
--------------------
Dacia
Logan
2006, Laureate 1.4MPI
|
|
petreb |
![]()
|
laur_cos> Multumesc mult, dar ce decizie au mai luat si astia ca oricum modelul nou arata mult mai bine.
![]() |
--------------------
Dacia
Lodgy
2013 Laureate 1.2Tce
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
eu votez pt capace originale bucuresti... mi se par cele mai reusite... ma rog io oricum nu am nevoie de asa ceva, da' ca o parere personala
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:10 |