Preturi piese schimb
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese schimb
mihail75 |
![]()
|
||
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|||
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
si eu tot asa zic. se opune careva?
acu lasand gluma la o parte, la reperele la care mai stiu preturile este cam valoarea lor in euro. |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
ender644 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 14 September 05 From: Tecuci ![]() |
Normal ca sunt in euro! 44 de ron un stop? Inseamna ca s-au scris degeaba 11 pagini aici. Eu am pus tabelul ca sa faceti o comparatie, pentru ca vad ca se plange prea multa lume de preturile pieselor. Parbrizul de la Accent e mai scump de 3.6 ori decat cel de Logan. Oare cat o costa unul de VW Passat? (aviz celor care lauda prea mult sh-urile)
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Ambiance
- gl xx xxx
|
|
OldMan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 8 April 05 ![]() |
Preturile la piesele de schimb pentru Logan de la 1.01.2006 au fost unificate cu cele de la Renault. Adica nu se mai ambaleaza in vechile cutii de carton alb-albastru ci in cele noi galben-negru si sigla Renault pe ele. Numai ca cei de la reprezentante au alianiat stocurile vechi la preturile noi.
Spre exemplu o oglinda retrovizoare electrica si cu incalzire anul trecut era 6.500.000 lei acum 13.800.000lei. Halogen Logan rotund anul trecut 600.000 lei anul asta 2.700.000 lei. Si ce e mai crunt, un cauciuc de pe pedala de frana care anul trecut era 15.000lei anul asta e 245.000lei. Daca vrei sa-i faci la unul o bucurie sprijina-te pe o retrovizoare. |
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
Vip3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 24 July 05 ![]() |
QUOTE(OldMan @ 29 Apr 2006, 12:03) Spre exemplu o oglinda retrovizoare electrica si cu incalzire anul trecut era 6.500.000 lei acum 13.800.000lei. Halogen Logan rotund anul trecut 600.000 lei anul asta 2.700.000 lei. Si ce e mai crunt, un cauciuc de pe pedala de frana care anul trecut era 15.000lei anul asta e 245.000lei. Daca vrei sa-i faci la unul o bucurie sprijina-te pe o retrovizoare. Deci dupa un calcul mic 2 oglinzi (de la o masina de 8000 euro,ambition ) + 2 halogene costa 1000 euro ? Dureros .... ![]() Nu stiu de ce dar am o impresie ca dupa ce o sa iasa masinile din garantie o sa fie o cerere mare de piese '' la mana a doua '' ![]() This post has been edited by Vip3r: 29 Apr 2006, 12:53 |
--------------------
una noua
Fast ...
- B-763987 Of All the things I lost , I miss My mind The Most ...
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Parca se spunea la lansarea golanului ca pretul reviziilor pana la 100k km va fi cam de 300 EURO, ori pana la 816 EURO/90k km e o diferenta...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(argon @ 21 Apr 2006, 10:31) Asta e politica firmei, exact ca si la imrpimantele cu jet. ................ Am facut un calcul orientativ, si daca cumperi absolut toate piesele componente ale Loganului, si o construiesti singur acasa, te costa peste dublul masinii de noua, ori chestia asta nu mi se pare tocmai OK. Solutia este foarte simpla. Vom cumpara 2 Logan-uri. Le vom folosi pe ambele in perioada de garantie, iar apoi una va fi tinuta pentru piese. ![]() Risc: Sa se duca la ambele masini aceleasi piese sau ansamble ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
zerdok |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 February 06 ![]() |
fratele meu....13 milioane o retrovizoare??????????????????????????????????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pai si unde mai e bucuria ca mi-am luat masina ieftina si usor de intretinut ![]() bine ca n-am retrovizoare electrica si proiectoare. P.S eu nu-i inteleg pe cei care fac comparatii la pretul pieselor, intre logan si hyundai, vw...etc. nu inteleg de ce se simt bine ca parbrizul la hyundai e 20 milioane iar cel la logan e "doar" 6!?!?!? pai piesele de vw,hyundai,audi,citroen...etc sint facute la mama naibii, in tarile lor, intervine transportul etc....dar ptr niste piese facute la 70 km de bucuresti...sa ceri preturile astea mi se pare nesimtire. mie nu-mi pasa de hyundai sau vw sau altceva. eu fac comparatie intre vechile dacii si logan. daca stiam de la inceput ca loganu are preturi asa mari, mai puneam bani si luam naiba o masina straina. sa vedeti circ dupa ce s-o termina garantia la loganurile astea. oricum rusine celor de la renault+dacia. This post has been edited by zerdok: 3 May 2006, 12:11 |
--------------------
dacia
logan
- CT 03 WYZ dacia logan 1.4 mpi ambiance, mai 2005...urata, submotorizata, sare vopseaua....da' e ieftina macar.
|
|
bobbybarbarossa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 February 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310L
- PH02JHJ
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Capac de roata 41.91 ron(419000) si are cod 434
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
bobbybarbarossa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 February 06 ![]() |
Ok, nu ma contrazic. Mie mi-a zis de pretul capacului un prieten. Sper sa ai dreptate
![]() |
--------------------
Dacia
1310L
- PH02JHJ
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(zerdok @ 3 May 2006, 10:36) fratele meu....13 milioane o retrovizoare?????????????????????????????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pai si unde mai e bucuria ca mi-am luat masina ieftina si usor de intretinut ![]() bine ca n-am retrovizoare electrica si proiectoare. P.S eu nu-i inteleg pe cei care fac comparatii la pretul pieselor, intre logan si hyundai, vw...etc. nu inteleg de ce se simt bine ca parbrizul la hyundai e 20 milioane iar cel la logan e "doar" 6!?!?!? pai piesele de vw,hyundai,audi,citroen...etc sint facute la mama naibii, in tarile lor, intervine transportul etc....dar ptr niste piese facute la 70 km de bucuresti...sa ceri preturile astea mi se pare nesimtire. mie nu-mi pasa de hyundai sau vw sau altceva. eu fac comparatie intre vechile dacii si logan. daca stiam de la inceput ca loganu are preturi asa mari, mai puneam bani si luam naiba o masina straina. sa vedeti circ dupa ce s-o termina garantia la loganurile astea. oricum rusine celor de la renault+dacia. adevarul este ca mioveniul este cam la aproape dublu distantei date de tine, dar .... daca dacia tot scumpeste piesele vad ca matale te razbuni micsorand distantele. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
confirm...pretul capacului este undeva la 50 RON, tocmai am comandat unul pentru ca l-am julit pe cel din dreapta fata intr-o bordura bine intentionata
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Stie cineva cat costa un grup diferential de Logan?
Later edit: ... dar o cutie de viteze? This post has been edited by lungan: 9 May 2006, 14:33 |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Iata cateva piese/consumabile pe care le-am schimbat/cumparat eu pana acum.
1. filtru ulei 130.000 rol 2. Filtru aer DCi 262.000 rol 3. ulei elf LDx Excellium 5w40 = 295.000/litru 4. antifurturi capace = 100.000 5. aparatori noroi = 380.000 |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
stie careva daca se poate cumpara si daca da, cam cat costa si de unde se poate cumpara (din bucuresti) capacul de la bidonul lichidului de frana? (masina are ABS... nu shtiu daca este diferit fara de cea fara) ... de cateva zile (mai exact la 2 zile dupa ce am schimbat parbrizul in service si tare ma tem sa nu fi facut amicii o prostie... sau un schimb...) am observat ca bidonul acela este mereu umed, pe partea superioara, cu lichid (banuiesc ca de frana) si din cate am observat scapa lichid pe deasupra lui... am 2800km si desi este in garantie nu imi vine sa mai ma duc in service iar pentru nenorocirea aia de capac care se poate schimba in 5 min...
This post has been edited by AlinI: 18 May 2006, 13:27 |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
6.500.000 o oglinda de retrovizoare exterioara de Laureate?!!! Esti sigur? Sper sa fi aflat gresit pretul ca altfel o sa regretam amarnic ca am cumparat asa masina "ieftina". Macar daca imi luam una sh mai rasarita (vw, audi) stiam la ce sa ma astept, dar vad ca Dacia e plina de surprize.
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
poti incepe a regreta
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Preturile la piesele de schimb sunt foarte piperate tinand cont de cat costa masina cu totul. Pai decat sa iei o cutie de viteze care costa aproximativ 100 de milioane, mai bine iei un Logan chel si-l tii pentru piese.
![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
lungan |
![]()
|
Sorry, eu asa stiu. Am intrebat la dealer si mi-a spus de 2800 euro. Discutia a decurs asa:
-V-am schimbat piese de 80 de milioane. (referitor la ambreiaj, pinioane, arbore C.V.) -Dar cat costa o cutie de viteze cu totul? - Aproximativ 2800 euro. Am ramas mut. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
daniDVI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 January 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-DVI
|
|
lungan |
![]()
|
Vrei sa atasez o factura? Am dat 750.000 pe ea, de banii astia imi luam o Dacie berlina.
![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Mă cam speriați cu prețurile astea
![]() Dar ținând cont că parcul de Logan este relativ nou totuși cred că după 1-2 ani prețurile vor fi mult mai mici pentru că o să apară sigur și prin șroturi Loganuri ![]() Până atunci Drum bun și fără a fi nevoie de piese de schimb ![]() Apropo știe cineva cât costă un buton pentru blocatul/deblocatul geamulurilor spate ? Pentru că aș vrea să pun unul pentru acționare electrică la portbagaj. This post has been edited by tonicelli: 20 May 2006, 09:11 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Cu tot cu suport in jur de 60 RON, in Vitan, asa am inteles...(mi-a spus cineva din Bucuresti).
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(lungan @ 18 May 2006, 18:37) Sorry, eu asa stiu. Am intrebat la dealer si mi-a spus de 2800 euro. Discutia a decurs asa: -V-am schimbat piese de 80 de milioane. (referitor la ambreiaj, pinioane, arbore C.V.) -Dar cat costa o cutie de viteze cu totul? - Aproximativ 2800 euro. Am ramas mut. Pai daca o CV costa 2800 E, un motor 1500-2000 E, parbriz + luneta + patru geamuri inca vreo 800 E, caroseria vreo 2-3000 E si aia, bord + scaune + alte cele inca 1000-1500 E, daca mai adaugi si maruntisurile o sa vezi ca pretul masinii depaseste 7000E. De unde iese profit pentru Dacia? Eu cred ca preturile pieselor sunt umflate de catre dealeri. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand cumperi tu piesele este vanzare cu amanuntul + ce-si mai pun dealerii. Dacia are contracte pe sute de mii, daca nu chiar milioane de bucati. Caz in care e posibil ca pretul sa fie si de 4-5 ori mai mic.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
piesele care le cumparam noi ca fiind piese de origine provin tot de la dacia. e vorba de adaosul care si-l pune dacia si dealerii la vanzarea lor la bucata. iar dealerii daca nu ma insel au adaosuri stabilite tot de dacia. asa ca asta se pare ca-i politica de preturi de la dacia.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
Parerea mea este ca, in principal, depinde foarte mult de unde se iau aceste piese (care dealer). Vedeti un exemplu: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17192499
|
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
Winy |
![]()
|
![]() my Silver Bullet Group: Members Posts: 90 Joined: 17 October 05 From: Kronstadt ![]() |
Au aparut si prin alte magazine de piese de schimb,piese de origine Dacia la preturi cu 20-30% mai ieftine fata de dealeri,parca stiam ca doar dealeri le vand,or fi autentice sau luam kitchuri ca la berlina
|
--------------------
Captur Life 90 Tce
-
2016
- KAP Doua lucruri sunt infinite, Spatiul si Prostia ~ Albert E.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:51 |