Preturi piese schimb
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese schimb
mariuscond |
![]()
|
||
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|||
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
pentru cei interesati:
element inchidere dreapta; cod: 6001549323-pret-23.03 element inchidere stanga; cod: 6001549324-pret-23.03 grila de jos; cod: 6001549314-pret 69.71 ornament far fata stanga cod: 6001549449-pret 2.87 ornament far fata dreapta cod: 6001549449-pret 2.87 ornament cromat cu romburi de deasupra V-ului(Prestige) cod: 6001548762-pret 318.87 protectoare aripa fata (stanga/dreapta) cod:6001548285/286-pret 26.01 bucata protectoare aripa spate (stanga/dreapta) cod:6001548287/288-pret 32.32 bucata fagure dreapta (partea de plasa de la spoilerul fata) cod:6001546784- pret 35.55 preturile sunt in RON si sunt luate de la IPSO mai multe detalii legate de aceste piese se gasesc pe topicul "coduri piese si accesorii de la noua colectie LGN" numai de bine... |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
MiG29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 November 05 ![]() |
Tocmai ce am luat masina din service. Schimbat bara fata, faruri, radiator+condensor+ornament fata+grila, si ceva vopsea...7.029,50RON
Noroc cu CASCO. This post has been edited by MiG29: 23 May 2007, 15:34 |
--------------------
Audi
Q3
2017
|
|
saib00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 November 07 ![]() |
Vreau si eu un pret pentru fatada frontala va rog mult.
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 51.19k ) Number of downloads: 904 |
--------------------
Dacia
Logan
2004/AMBITION
- vl04sye
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
-bujii 2 electrozi - 12 ron/buc. (codul se vede in poza).
- sonda marsarier - 45 ron cod 8200209496 Magazin Bras, Iasi This post has been edited by GoGu: 19 Nov 2007, 21:42 Attached thumbnail(s) IMG_1873.JPG ( Size: 99.89k ) Number of downloads: 969 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
sal.eu sunt din piatra neamt stie cineva unde as putea gasi o maciulie de schimbator colectia 2(nu de prestige,de aia de plastic),pe la noi pe aici prin zona?
This post has been edited by florinel_lva: 19 Nov 2007, 21:26 |
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
VLADIautomobile |
![]()
|
![]() cu 1 passat in - Group: Members Posts: 159 Joined: 23 October 07 From: Timisoara ![]() |
Preturile de la logan nu sunt mari ci sunt aberante. Se presupune ca daca ti-ai cumparat un Logan nu ai foarte multi bani si te gandesti ca daca e masina autohtona, atunci piesele sunt ieftine.
Cateva exemple: -usita torpedo (pentru ca nu poti sa iei numa inchizatoarea): 400 RON ![]() -maciulie schimbator: 80 RON -capac bara fata (ala micut): 25 RON ![]() ![]() -curea distributie +role: 380 RON - la Passat e tot atat -cap planetara: am auzit ca e in jur de 400 RON?? Ca la Passat deasemenea. Ce e cu preturile astea fratele meu?? Mi-am luat Dacie nu Mercedes. This post has been edited by vladyautomobile: 26 Nov 2007, 17:21 |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 DCI
2005
- TM 22 ZCH What the mind can conceive and believe, it can achieve!
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Banuiesc ca alea sunt preturi de service, nu?
In opinia mea apelezi la "reteaua autorizata" in garantie sau daca repari masina pe CASCO. In rest, sa fie sanatosi... si un schimb de placute de frana dupa capul lor e 300 ron. Altfel poti gasi piesele alea mai ieftin, muuult mai ieftin. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
VLADIautomobile |
![]()
|
![]() cu 1 passat in - Group: Members Posts: 159 Joined: 23 October 07 From: Timisoara ![]() |
Nu prea am gasit in alte locuri piese de Dacie decat la dealeri autorizati.
|
--------------------
Dacia
Logan 1,5 DCI
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bineinteles ca daca o sa se compare preturile dacia din service cu preturile furnizorilor "after market" de la celelalte firme o sa vi se para cam acelasi drac.
Dar ia faceti comparatii comparabile, ca sa zic asa, cu preturile de la after market pentru dacia (de ex. bosch) sau cu alea din targ. Loganul este in continuare, dupa parerea mea, una din cele mai ieftine masini la intretiinere pentru ca sunt niste surse ieftine de piese. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
VLADIautomobile |
![]()
|
Eu sunt din Timisoara. Poti sa-mi spui niste surse mai ieftine aici? Eu am intrebat pe la magazine de piese auto si nu aveau piese de Logan.
|
--------------------
Dacia
Logan 1,5 DCI
2005
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Pentru Bucuresteni e ieftin in targ, dar pentru cei din provincie mai greu. Mai exista una alta pe la Bursa, dar nu se compara cu Vitan ...
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
GoGu |
![]()
|
Multe piese de Logan nu-s de Logan
![]() Ca sa nu vorbesc de faptul ca sunt (din fericire) magazine ce vand piesele "de origine" la preturi rezonabile (de ex. am gasit in magazin sonda marsarier cu 45 ron iar in service sare de 100 ron, daca stiu eu bine). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
VLADIautomobile |
![]()
|
Bun, deci eu am nevoie de curea de distributie acum. Sa inteleg ca este identica cu cea de la Clio 1.5 dci?
|
--------------------
Dacia
Logan 1,5 DCI
2005
|
|
GoGu |
![]()
|
Pai cauta dupa codul exact al motorului tau in al doilea pdf pus de Klaus aici si vezi ce modele Renault au fost/sunt echipate cu acel motor.
Cateodata ajuta sa copii intr-un magazin si codul Renault al pieselor dorite, probabil le vei gasi mai usor echivalente in cataloage. This post has been edited by GoGu: 26 Nov 2007, 19:50 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
stie cineva cat costa:
1.Scaun sofer cu reglaj (pt laureate sau ambition)? 2.Scaun sofer fara regaje pe inaltime si lombar (ambiance si preferance)? Sau macar daca se poate as pastrez tapiteria de pe scaunul meu de laureate si sa cumpar doar sistemul scunului? |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
motoradu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 3 September 06 ![]() |
Fratilor,azi s-a bagat un idiot in mine!Avarii:aripa stanga fata,capota fata,far stanga,bara fata,janta roata + capac.Copilul ce m-a lovit nu avea asigurare!!!Asa ca:
FAR-353 RON ARIPA:300 RON TELESCOP STANGA:200 RON JANTA:120 RON BARA FATA:700 RON CAPOTA:760 RON APARATOARE PLASTIC ROATA 170 RON MANOPERA:900 RON CU VOPSIT CU TOT HALAL SARBATORI O SA AIBA OMUL!!! |
--------------------
dacia
logan 1.4 mpi
2005 preference
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Stie cineva cat costa jantele de tabla - cele mai ieftine pentru Logan?
As vrea niste pneuri de iarna si le-as lua cu tot cu jante ! Multumesc. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Stie cineva unde gasesc prin zona Iasiului o punte diode pentru alternatorul unui Logan 1.4 MPI cu AC? Daca nu gasesc puntea separat o sa fiu nevoit sa cumpar un alternator nou pe care nu l-am gasit sub 1000 RON nicaieri.
Eventual un pret ceva? |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
zgribulici^.^ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 26 November 07 ![]() |
dupa tot ce citii tot nu am inteles care e treaba cu prima revizie . Fratilor am si eu un laureat. CAT MA COSTA PRIMA REVIZIE ! de mentinut e ca e in garantie , casco , leasing
![]() ![]() ![]() ![]() raspuns final ........ ? (lei) |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ma men, daca vrei preturi pt. revezii intreaba unde trebuie.
Garantia, casco, leasing-ul...si ce mai zici tu pe acolo nu influenteaza cu nimic pretul reviziei. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Înlocuit una bucată rulment spate (logan fără abs) la “dilăr” autorizat: 268 ron !!!
![]() |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Help!!! Caut in disperare capacul de plastic de la vasul cu lichid pentru spalarea parbrizului! S-a rupt la vreo 3 luni dupa cumpararea masinii de noua. F. prost sistemul. Mai rezistent mi se pare la Logan. In targ la vitan nu am gasit. ...se potriveste si la Megane-le meu. A vazut cineva prin vreun magazin, intr-un loc anume?? multumesc mult.
29 Sep 2008, 12:01: Help!!! Caut in disperare capacul de plastic de la vasul cu lichid pentru spalarea parbrizului! S-a rupt la vreo 3 luni dupa cumpararea masinii de noua. F. prost sistemul. Mai rezistent mi se pare la Logan. In targ la vitan nu am gasit. ...se potriveste si la Megane-le meu. A vazut cineva prin vreun magazin, intr-un loc anume?? multumesc mult. This post has been edited by gabriel05: 29 Sep 2008, 11:01 |
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
Buna ziua, da oglinda dreapta (doar sticla) stiti cat o costa...ca o am sparta....sa nu imi ziceti vreun pret sa ma usture pupillele cand o sa -l citesc
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
10 lei daca vrei fara rezistenta aia electrica pentru degivrare. Nu in service autorizat, bineinteles.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
da vreau
, da vreau si cu rezistenta daca se poate..plizzz! |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Eu am cumparat-o de la un magazin de piese auto din Focsani, am luat de Logan pentru ca se potrivesc si la Symbol si sunt mai ieftine. O sa gasesti si la tine in oras, cu siguranta. Cu degivrare sunt mai scumpe, de la 60 de lei in sus si am considerat ca nu merita banii.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
treaba e ca nu am avut timp sa o caut....da eu o vreau cu rezistantza respectiva...pentru 4 bani....
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
yanos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 4 August 07 From: timisoara ![]() |
Cit costa o usa fata stinga stie careva?
|
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
gasit oglinda...cu tot cu rezistenta a costat 27 de roni...si 10 lei nu nea mecanicu...ca mi-a pus-o.(oglinda)
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:27 |