Preturi piese schimb
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese schimb
Funny |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|||
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Poate o fi gresit pozitia virgulei: 1,76 milioane lei
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Am fost la dealar si m-am interesat e 7.050.000 fara TVA deci vreo 8 500 000. Dar acuma am o alta problema cand mi-a furat radio-cdu mi-a fortat butucu de pe partea dreapta de la usa. Problema e ca asiguratoru (interamerican) nu plateste decat butucul stricat iar dacia nu vinde decat tot setul (adica toti butucii = de la usi, portbagaj, contact, capac rezervor si doua chei ~ 2 500 000) . Voi ce parere aveti cu cine sa ma cert ?
![]() ![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cu Interamerican!
Daca schimbi doar un butuc vei avea chei diferite. Deci Dacia are dreptate. S-au dus vremurile cand la Dacia aveai un manunchi de chei si deschideai tot cu surubelnita. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
masina a fost sparta taraneste prin spargerea geamului de la sofer.
societatea de asigurari a platit direct la service pentru geam si mie mi a dat CASH 17,6 mil din care am luat una bucata radio-cd sony + 4 boxe = cam 12 mil si una bucata traseu inox borla de 6,5 mil. per total a trebuit sa mai pun eu 1,5 mil sa ma incadrez. asigurarea e la ARDAF. in Slobozia la dealer m-am interesat inainte sa primesc banii si mi s-a spus ca voi primi in jur de 17 mil |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai oameni buni, rog pe viitor ceva mai multa atentie cand ziceti ceva...
Pai asa puteam sa zic si eu ca am schimbat un far de DSN cu 7 milioane anu trecut. Si sa uit ca s-a schimbat si o aripa, ca s-a si vopsit, ca s-a indreptat contraaripa, ca s-a schimbat protectia oalei roata fata, ca s-a schimbat bara... Rog pe viitor mai multa atentie la petarde, ca minciuna poate rezulta si din prezentarea partiala a adevarului.. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
cum ti-au dat tie aia de la asigurari 17,6 milioane si dup-aia te-ai dus si ti-ai facut tu bors cu ei cum ai vrut tu, adica un rcd + boxe si traseu de inox?...aia nu-ti cer nici o justificare a cheltuielii?...
si in plus...rcd-ul face 200 euro, zicem ca iti schimba toata portiera aia prin care au intrat si mai repara ceva pe la bord...si abia daca te apropii de 17,6 milioane ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
tazzz, banii i-am cerut cash si apoi am platit la asigurari doar completarea asigurarii.
banii dupa ce mi i-au dat nu e problema lor pe ce ii cheltui. in plus am zis ca inainte sa-i primesc intrebasem la dealer si-mi spusesera cam cat urma sa primesc ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Zetu |
![]()
|
Din pacate in ultimul timp am avut ceva experiente cu preturile de la dacia. Mi-a zgariat o domnisoara bara si aripa din spate cam 3-4 cm si mi s-a vopsit toata aripa si toata bara...pret 5 000 000. In ziua cand am luat-o de la service mi-a fortat broasca si mi-a luat cdu..acuma iar e in service o sa va spun ce preturi intalnesc de data asta. Mai vroiam sa remarc ..ca pentru orice zgarietura se vopseste intreg ansamblul ceea ce nu e chiar un lucru rau
![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Preturile pieselor de schimb pentru Logan sunt umflate de catre cei din service-uri (parerea mea). Cunosc o persoana care (facand drumuri dese in Germania, Belgia, Olanda, Austria) prefera sa isi cumpere piese de schimb pentru masina (ultima data avea un Opel) de la dealerii "de dincolo". Argumentul lui: "astia din tara is niste escroci, pun pretul la piese mai mare chiar de 2 ori cat pretul 'de dincolo'. O aparatoare de Opel m-a costat in Germania 6 euro, aici mi-au cerut 800.000 "
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
cristush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 January 05 From: Bucuresti ![]() |
acum ca veni vorba de zgarieturi, scuze ca e un pic de offtopic, dar am o curiozitare: ori ca ma trezesc cu aripa zgariata ori ca o zgarii din prostia mea si am CASCO, mi se vopseste toata aripa si plateste asiguratorul?
|
--------------------
Dacia Logan
Preference 1,4MPI
- B-xx-xxx
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
dupa vopsirea unei portiuni trebuie oricum relacuita...si ramane pata asa ca se prefera revopsirea completa a elementului si relacuirea sa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
Ed_46 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 February 05 ![]() |
Bagheta protectie usa (fata): 488.725 lei + TVA
Demontare-montare: 56.000 lei Bagheta usa spate mai ieftin cu vreo 50k |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SM-99-ANT
|
|
tazzz |
![]()
|
se cheama bandouri laterale
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Set yale (usi, contact, portbagaj) 2.800.000 inclusiv TVA.
Datorita deteriorarii unui butuc la o usa. |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Tazzz, unde ai facut vopsitoria?
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
Zetu |
![]()
|
QUOTE(collinro2 @ 2 Apr 2005, 20:18) Da si eu mi-am revopsit doua parti din masina - Aripa spate stanga si usa fata dreapta (in doua ateliere diferite) si nu se cunoaste diferenta. Dar pe mine ma deranjeaza ca nu-mi deconteaza tot setul de butuci (de la asigurare). Stie cineva daca se poate face comanda pentru un butuc (la care sa se potriveasca aceeasi cheie?) |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
Zetu |
![]()
|
QUOTE(Lucian123 @ 4 Apr 2005, 09:03) La ce firma ai asigurare? la mine sunt niste scartari aia se uitau ca au pus cei de la service 1.5 l de diluant pentru o usa si costa 115.000 ...si ei nu mi-l deconteaza pe tot ca nu avea cum sa foloseasca atata (a mai dat cineva peste idiotii astia ?) ![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
fbatran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
asta face diferenta intre firmele de asigurari, nu numai prima de asigurare
|
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
QUOTE(maxx @ 10 Oct 2004, 07:50) Un radiator se invarte in jurul pretului de 30.000.000 ROL.... pretul spune tot, dai atat pe el dar il schimbi la 15 ani, e tot aia ca si cum ai baga la 1310 3 radiatoare in 15 ani. o piesa mai buna e automat MULT ![]() O "cadere" a radiatorului este foarte rara, in majoritatea cazurilor (parerea mea) in accidente. Prefer sa dau mai mult si sa ma tina, logic daca am de unde.... ![]() scuza-ma dar cu 30.000.000 cumoperi vreo 20 de radiatoare de berlina |
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Nu e 30 mil, e in jur de 10 mil.
Asa spunea cineva, si mai zicea ca e identic cu cel de pe Clio Symbol. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
andreic |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
azi am trecut pe la un service nu dau nume sa nu se interpreteze si am retinut cateva preturi
usa fata 14 mil usa spate 10 mil janta 1,6mil planetara 9,5 mil spoiler 6 mil distractia maxima e ca era unul care mai era un pic si facea infart ca il costa vreo 50 mil niste rahaturi la o reparatie si nu avea casco asa ca faceti CASCO la o firma care este f.sigura |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
Zetu |
![]()
|
QUOTE(ZaiR @ 6 Apr 2005, 21:57) azi am trecut pe la un service nu dau nume sa nu se interpreteze si am retinut cateva preturi usa fata 14 mil usa spate 10 mil janta 1,6mil planetara 9,5 mil spoiler 6 mil distractia maxima e ca era unul care mai era un pic si facea infart ca il costa vreo 50 mil niste rahaturi la o reparatie si nu avea casco asa ca faceti CASCO la o firma care este f.sigura Si care e firma aia ?? cred k ar fi foarte interesant un sondaj dasta ....decat de genu ...ce culoare va luati maisna ? Care firma de asigurari este cea mai buna ? (din experient proprie) ca eu stiu una care nu e ... ![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
tazzz |
![]()
|
collinro2: la Caremil...dar a avut si omul de-o bere...
![]() ZaiR: 1.6 milioane janta de tabla...aia de aliaj e 3.5 milioane... continuui lista: far - 3 milioane stop(tripla) - 1 milion proiector - 3.5 milioane emblema dacia - 650.000 deflector pietre ~ 300.000 carenaj roata ~ 800.000 si lista poate continua ![]() This post has been edited by tazzz: 6 Apr 2005, 22:30 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Daca tot se vorbeste despre preturi, poate va intereseaza: geam fata 1.3 mil in service ... pt. Logan Ambition
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:41 |