care sunt cele mai bune bujii pentru Logan 1,6 mpi, care sunt cele mai bune bujii pentru Logan 1,6 mpi
![]() ![]() ![]() |
care sunt cele mai bune bujii pentru Logan 1,6 mpi, care sunt cele mai bune bujii pentru Logan 1,6 mpi
microro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambition
2005 full option
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am votat varianta 3.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Mausuri cu biluță conică aveți pe stoc?
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Am votat Paste Fericit!
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Sunt confuz... :|
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
microro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 February 12 ![]() |
Asa e nu m-am priceput sa postez corect ...imi pare rau, si multumesc celor destepti pentru bascalie !
|
--------------------
Logan
Ambition
2005 full option
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu-i nimic esti la inceput nu ai de ce sa te superi.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cele mai bune bujii sunt cele pe care le recomanda producatorul: EYQUEM RFC58LZ2E
Vezi aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=887463 |
--------------------
-
-
-
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
QUOTE(hash @ 11 May 2012, 18:48) Cele mai bune bujii sunt cele pe care le recomanda producatorul: EYQUEM RFC58LZ2E Vezi aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=887463 fals ![]() cele mai bune sunt NGK-urile, dar alea originale echivalente ptr logan (nu contrafacute) si nu ix-uri sau nebunii |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
Asta zici tu...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
confirma si Club12TRS din experientele lui fratzie, ce zici, sa-l aduc aicea pe topic???
![]() ![]() |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Eu mi-am luat bujii originale Renault cu 2 electrozi, si erau foarte proaste, distantele erau aiurea, electrozii unul mai sus unul mai jos.
Le-a reglat mecanicul cum a putut. Curios e ca am impresia ca a scazut consumul dupa revizie. Momentam am consum de 10.9l la 11.2 km/h. Pe la 21 km/h consumul a fost de 9. Inainte de revizie media era de 13l la 13 km/h. Bujiile anterioare folosite ~26 mii aratau foarte bine. O fi scazut consumul de la schimbarea filtrului de aer? |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.049 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Bujiile multi-electrozi au distantele inegale fata de electrodul central. Asa am vazut la toate, la Renault-urile cu 2 electrozi, la Bosch cu 4 etc. Cred ca e feature nu bug...
![]() Cu filtre noi, cu bujii noi ai toate sansele sa scada consumul. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Leo0608 |
![]()
|
@ testike am vazut de nou, un logan, putini km maxim 20, incepea sa tremure la relanti .. trepidatii sacadate ce se trimeteau fix la scaunele din fatza
mers la garantii, maimuta de acolo ca se urca el si face drive test cica sa arate la turatii mari ca masina merge beton - irelevant vede ca nu se lasa oamenii, o pune pe tester .. habar n-aveau sa citeasca vreun cod de acolo, dar ei ca masina e buna tot minteau ca ar fi cica de la benzina, dupa aia ca asa face toate ![]() li s-a zis : domne nu se poate asa ceva, da-o in p masii ei nu si nu mers cateva mii de km cu acel bug, ajuns la garantii ca defectul persista ei ca nu, se pun desfac bujiile sa arate cum ca nu ar fi de acolo, ca cica nu e niciuna intrerupta care sa nu mearga luati in p in frunte cu marele shef de la garantii, pusi sa schimbe bujiile, aia nu si nu ca nu pun ei NGK-uri ca nu e de acolo facut scandal si amenintat cu bataia, au pus bujiile si a tacut motorul de atunci s-a mers zeci de mii de km, au trecut anii si acel feature (trepidatiile) n-au mai reaparut ![]() |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
@total daca pe tine te intereseaza parerea lui nenea cu olcitul, pentru mine nu face nici doi bani...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
interesant cum sfatul producatorului e contrazis de radio sant ... voi oti fi crezind ca masina asta e vreun ferrari ceva, bag seama
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:41 |