parlamentul actual da sau nu?, dizolvarea actualului parlament
![]() ![]() ![]() |
parlamentul actual da sau nu?, dizolvarea actualului parlament
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
sa vedeti cum face parlitu' de mircea badea noaptea la A3 parca este nebun cum vorbeste . Ce face CNA-ul ? Doarme ?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
deci avind in vedere ca numarul de voturi este suficient de mare....va intreb....acest parlament ne mai reprezinta?....
ca sa fac o paralela....oare ce au facut acesti parlamentari de si-au atras un oprobriu public atit de mare???? This post has been edited by FireChief: 23 Apr 2007, 19:40 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
FireChief parerea mea este ca oricand faceai acest sondaj din 1990 incoace obtineai acelasi rezultat.
|
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
....asta spun si eu....avem o problema.....parlamentul ar trebui sa reprezinte cetatenii....din moment ce au ajuns acolo sunt reprezentate doar interese proprii sau de partid....cetateanu dispare....si nu e normal ca acesti oameni sa suspende fara motivatie un om care a adunat 6 milioane de voturi.....
This post has been edited by FireChief: 23 Apr 2007, 20:01 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Cred ca problema la noi este faptul ca atunci cand se voteaza un partid ss voteaza de fapt figura/personajul cel mai reprezentativ al partidului !
Si cum la alegeri parlamentare s-a votat cu baselul uite asa a ajuns alianta ina parlament ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
e da, asta mai lipsea sa aiba PSD vreo 70% in parlament
|
--------------------
-
-
-
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Eu am spus pe celalat topic "pro sau contra Basescu", Parlamentul nu poate fi dizolvat decat pe tema investirii Guvernului. In schimb Presedintele poate propune un referendum pt dizolvarea lui. Eu in locul lui Basescu as fi emis decretul pt referendum inaintea votului din parlament.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
FireChief |
![]()
|
e un punct de vedere....gresit...eu cred ca amindoi gindesc
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Daca am votat pro Base de ce sa nu dau si un vot ptr. dizolvare ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cei care nu doresc dizolvarea parlamentului, daca nu se deranjeaza prea tare pot sa scrie macar un singur motiv in favoarea parlamentului?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca referendumul v-a putea fi un test in vederea unui nou vot pentru suspendarea parlamentului...sper
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
da...il vreau dizolvat...in H2SO4....mama lor a dracu de masoni spurcati, in 2 ani jumate i-a ajuns foamea?
Fotomodeala de Tariceanu nu are de gand sa renunte la taxa de prima inmnatriculare...pai cum dracu, cand e patron de firma importatoare de masini frantuze, si cand il trage Tiriac de maneca "ai ba grija cu taxa aia". mai bine deveneam al 55 lea stat american decat cu-n guvern si-un parlament ca asta. macar base, chiar daca "fura"....nu fura cu 2 tiruri, fura cu 2 degete. inca mai conduce bucurestiul....si o face bine (fata de altii)....asa ca, eu l-as pune chiar dictator pe 5 ani pe basescu. |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
categoric dizolvare !!
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
M-am abtinut cat am putut sa discut pe teme politice pe acest forum, insa vad ca tot mai multi coforumisti au opinii dramatice si fanatice pro sau contra.
De la inceput vreau sa precizez ca VREAU ALEGERI ANTICIPATE SI PTR. PARLAMENT SI PTR. PRESEDINTE !!!! Impotriva parlamentului: Cred ca se vede ca TOTI sunt clientii lu' unu' si lu' altu' ! Nu numai cei 322 sau mai stiu eu ce.. Ce PD-ul e curat lacrima nu? Fugi d-acilea! Cand e vorba de bani si de ciolan TOTI parlamentarii uita cine-i mama sau tata! Impotriva presedintelui: Ce va doriti? Un parlament cu aprox.500 de oameni ALESI UNINOMINAL, sau UN om pe post de "presedinte"? Sa reamintesc ca si Hitler a ajuns la putere prin votul liber al poporului? sau ca denumirea de "presedinte" o are si Fidel Castro? Ca o concluzie, toti din parlamentul actual servesc intereselor economice a unor grupuri, iar presedintele actual este un alt escroc dintre cei din parlament.PUNCT Imi este scarba de sistemul dictatorial inspre care ne indreptam, ori prin presedinte, ori prin liderii de partide parlamentare. Astfel ca personal as dori alegeri anticipate si pentru presedinte si pentru parlament (uninominal), in care sa fie prezenti mai multi candidati pentru postul de presedinte sau parlamentar pe care EU si fiecare dintre noi sa-l aleg / alegem! This post has been edited by dantes: 25 Apr 2007, 12:32 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
FireChief |
![]()
|
77,10 % pentru dizolvare....uau...
acesti oameni au demis presedintele.... astazi au chiulit domnii parlamentari... rusine... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
a mai crescut putin
![]() de ce sa plece? pentru ca n-au votat o lege de cand am intrat in ue care sa tina de bunastarea tarii.... se tin exclusiv de batai politice. Si sa nu uit ca sunt "prezenti" in proportie de 40% in sala si iau bani pe 100%. |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Si pe ce temei legal sa fie dizolvat parlamentul ....?
Constitutia nu lasa decat o portita, inaplicabila acum ... |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Risipirea a 20 milioane euro, pe un referendum nevalidat.
|
--------------------
-
-
-
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
parlamentul e insolubil
|
--------------------
/
/
/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:44 |